پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

تارت توت فرنگی


تارت توت فرنگی
● مواد لازم:
▪ كره یا مارگارین : ۱۵۰ گرم،
▪ پودر قند :۱۵۰ گرم،
▪ تخم مرغ : ۳ عدد ،
▪ آرد سفید الك شده : ۱۵۰ گرم،
▪ آب جوش : یك دوم قاشق غذا خوری،
▪ توت فرنگی : ۱ كیلو،
▪ خامه زده شده : ۶۰۰ میلی لیتر،
▪ شكر : ۳ قاشق غذا خوری،
▪ آرد ذرت : یك و نیم قاشق غذاخوری،
▪ آب : ۲ قاشق غذا خوری،
▪ آبلیمو : ۱ قاشق چایخوری،
▪ بادام پرك تست شده : ۱۰۰ گرم
● طرز تهیه:
كره را با پودر قند مخلوط كرده می زنیم تا كرم روشن و لطیفی به دست آید تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كرده و با تخم مرغ دوم و سوم یك قاشق آرد نیز به مایه می افزاییم و مخلوط می كنیم د باقیمانده آرد را اضافه كرده خوب هم می زنیم . سپس آب داغ را افزوده مخلوط می كنیم مخلوط حاصل را به سه قسمت مساوی تقسیم كرده و در سه قالب گرد كوچك به قطر هیجده سانتی متر كه قبلا" آنها را چرب كرده و كف آنها را با كاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر می پزیم . سپس از فر خارج نموده ، بر روی شبكه سیمی سرد می كنیم. ۲۲۵ گرم از توت فرنگی ها را پوره كرده له می كنیم و ۲۲۵ گرم دیگر از آن را ورقه ورقه خرد می كنیم د توت فرنگی له شده را از صافی رد می كنیم و با ۴۵۰ میلی لیتر خامه زده شده و توت فرنگی خرد شده مخلوط می كنیم . سه لایه كیك را بر روی هم قرارداده و مخلوط خامه و توت فرنگی را در میان لایه های كیك می ریزیم .
۱۷۵ گرم دیگر از توت فرنگی ها را له كرده و از صافی رد می كنیم د سپس با شكر ،‌ آرد ذرت و آب در ظرفی ریخته به مدت یك تا دو دقیقه بر روی حرارت اجاق قرار می دهیم تا غلیظ شود آبلیمو را اضافه كرده می گذاریم سرد شود . توت فرنگی های باقیمانده را از وسط نصف كرده و از طرفی كه بریده شده اند بر روی كیك میچینیم و دیواره و سطح روی كیك را با قلم از مخلوط تهیه شده شده می مالیم د دیواره كیك را با بادام پرك میپوشانیم . باقیمانده خامه را در قیف خامه ریخته و لبه كیك را با گل خامه تزئین می كنیم .
منبع : ایران مانیا