جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

چهره‌های خط‌خطی


چهره‌های خط‌خطی
۱۵ سال پیش تتو در آمریکا رواج یافت و دامنه طرفداران آن در مدت زمان کوتاهی سراسر جهان را فراگرفت
در جامعه‌ای که زمان در آن بسیار اهمیت دارد و تمامی افراد در آخر روز حس می‌کنند وقت کم آورده‌اند، زنان هم مانند مردان به دنبال راه‌حل‌هایی هستند تا از وقت‌شان بهتر استفاده کنند. از نظر بسیاری از آنان، آرایش بخشی از زندگی روزانه است و در عین حال زمانی که صرف آن می‌شود بسیار اسفناک است. گاهی سرعت به خرج دادن در آرایش موجب به وجود آمدن ناهماهنگی در صورت می‌شود. بعضی‌ها می‌گویند تتو تنها راه حل این مشکل است. نظر شما چیست؟
▪ تولد یک روش جدید
۱۵ سال پیش تتو در آمریکا رواج یافت و دامنه طرفداران آن در مدت زمان کوتاهی سراسر جهان را فراگرفت. درموگرافی نوعی روش رنگ‌آمیزی پوست است که در انستیتوهای زیبایی برای کشیدن خطی دور لب یا خطی بالای مژه‌ها از آن استفاده می‌کنند. تمامی ابزارها باید به طور کامل ضدعفونی شوند و درد ناشی از انجام آن روی صورت تقریبا کم است. بسته به نوع پوست، تتو بین سه تا پنج سال دوام دارد اما این نوع جراحی زیبایی خالی از خطر هم نیست...
▪ و اما خطرها...
گرچه گفته می‌شود خطرهای ناشی از درموگرافی وتتو کم است اما به هر حال باید آنها را در نظر گرفت. پیش از انجام تتو حتما باید آزمایشی انجام دهید تا مشخص شود شما نسبت به موادرنگی حساسیت ندارید. خط لب‌های تتو گاهی سبب بروز تبخال‌های بزرگی در اطراف لب می‌شوند. برخی از انستیتوهای زیبایی نیز خدماتی در جهت رنگ‌آمیزی خال‌های بدن ارایه می‌دهند. آمار و تحقیقات گوناگون نشان داده که این خال‌ها نسبت به تتو بسیار حساس‌اند و گاهی رنگ‌آمیزی آنها سبب بروز سرطان پوست می‌شود. موضوع دیگری که باید به آن توجه داشته باشید، این است که رنگ تتو پس از گذشت اندک زمانی تغییر می‌کند. شاید این تغییر رنگ برای کسی که عکسی روی بازویش کشیده مهم نباشد اما تغییر رنگ تتویی که روی پلک به عنوان خط چشم کشیده شده بسیار مهم است.
تمامی خانم‌هایی که علاقه دارند دور لب یا بالای مژه آرایشی موقتی داشته باشند باید به این نکته توجه کنند که پاک کردن تتو کار آسانی نیست. استفاده از لیزر در بیشتر مواقع ناکارآمد است و در ضمن هزینه گزافی نیز دارد.
▪ تتو با حنا و آلرژی‌های پس از آن
گروهی از مردم گمان می‌کنند حنا چون ماده‌ای طبیعی است پس تتو با آن نیز ضرری ندارد. لازم به ذکر است که حنا حاوی ماده‌ای به نام پارافنیلندیامین یا PPD است که فوق‌العاده آلرژی‌زا است و گرچه در هنگام رنگ کردن موها به نظر بی‌ضرر می‌رسد ولی استفاده از آن به طور مستقیم روی پوست ممنوع است.
در صورتی که شما از حنای خالص استفاده کنید، میزان آلرژی بسیار پایین می‌آید اما در این صورت باید ساعت‌ها منتظر بمانید تا پوست رنگ بگیرد و نارنجی شود. در صورتی که PPD به حنا افزوده شود، رنگ حنا سیاه‌تر و مدت زمان رنگ‌گیری پوست نیز کوتاه‌تر می‌شود ولی خطر بروز آلرژی بالا می‌رود.
به طور معمول پس از گذشت دو یا سه روز از تتو با حنا، نشانه‌های آلرژی از قبیل التهابات پوستی، خارش، سوزش و جوش روی پوست حساس نمایان می‌شود اما این مدت می‌تواند تا ۱۰روز نیز به درازا بکشد.
در حال حاضر آرایش موقتی و به ویژه تتو با حنا در کشورهایی همچون آمریکا و بلژیک آزاد نیست گرچه بسیاری از افراد به طور غیرقانونی به انجام این کار مبادرت ورزیده‌اند.

رقیه محسنی
منبع : روزنامه سلامت


همچنین مشاهده کنید