شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
بررسی مکانیسم چند ماده ضد قارچ در نهاده های تغذیه ای طیور
استفاده از اسیدهای ارگانیک و پروپیونات آمونیوم از ترکیبات رایج در کنترل رشد قارچ و کپک در مواد اولیه خوراک و جیره غذایی دام و طیور می باشد. مکانیسم عمل این دو ماده در ذیل اشاره شده است :
الف) اسیدهای ارگانیک
اسیدهای ارگانیک با آزاد سازی یون هیدروژن سبب کاهش اسیدیته سیتوپلاسم گشته و با تداخل در چرخه تولید انرژی سبب مرگ سلول قارچی می گردند.
ب ) پروپیونات آمونیوم :
این ماده با غیر فعال نمودن آنزیم پلی مراز قارچی مانع سنتز پروتئین در ریبوزوم سلول قارچی شده و در نهایت باعث مرگ سلول قارچی می گردد.
الف) اسیدهای ارگانیک
اسیدهای ارگانیک با آزاد سازی یون هیدروژن سبب کاهش اسیدیته سیتوپلاسم گشته و با تداخل در چرخه تولید انرژی سبب مرگ سلول قارچی می گردند.
ب ) پروپیونات آمونیوم :
این ماده با غیر فعال نمودن آنزیم پلی مراز قارچی مانع سنتز پروتئین در ریبوزوم سلول قارچی شده و در نهایت باعث مرگ سلول قارچی می گردد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات حجاب عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
تورم بانک مرکزی قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه ایران خودرو حقوق بازنشستگان مسکن
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال سینمای ایران شهاب حسینی مسعود اسکویی دفاع مقدس عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس ترکیه نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه خودروهای وارداتی گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
خواب کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی