شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سوتی پلو


این غذا یکی از غذاهای شهر اردبیل است
●مواد لازم برای ۴ نفر :
برنج ۴ پیمانه
شیر ۵ پیمانه
آب ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
زعفران خیس کرده به مقدار لازم
نمک به اندازه مورد نیاز
●طرز تهیه :
برنج را کاملاً شسته ، سپس شیر و آب و زعفران و نمک و روغن را اضافه کرده روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . درب ظرف را نیمه میگذاریم و هرچند وقت یکبار آن را هم می زنیم تا سر نرود به از اینکه آب و شیر جذب برنج شد شعله آن را کم میکینیم تا برنج ما دم بکشد .رنگ این برنج با ید به رنگ ته چین باشد . این غذا را می توان با کشمش سرخ کرده و تن ماهی یا ماهی دودی سرو کرد .
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید