جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


رایحه و عطردرمانی: نقش رایحه و عطر خوراکیها در سلامتی تن و روان


رایحه و عطردرمانی: نقش رایحه و عطر خوراکیها در سلامتی تن و روان
نویسنده : باقرزاده‌اکبری - رقیه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۳/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۳
قطع : وزیری
جلد : گالینگر
تعداد صفحه : ۴۶۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۳۵۷/ب۲ن۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۶۰-۲۹-۵

در بخش اول کتاب, کاربردهای درمانی گیاهان دارویی و ادویه‌جات ـ به صورت فهرست الفبایی ـ چگونگی استفاده از آنها در پخت و پز غذای روزانه ـ به گونه‌ای که ارزش غذایی آنها حفظ گردد ـ توضیح داده می‌شود .در بخش دوم دستگاه‌های بدن معرفی شده به تاثیر بیماری و مشکلات هر یک اشاره می‌گردد و برای درمان هر بیماری نوع خاصی از غذاها و گیاهان پیشنهاد می‌شود .