پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شیره خرما
در گذشته به طور سنتی خرماها را در قسمتی از حیاط خانه – که شبیه حوضچه بوده – جمع میکردهاند و بعد از گذشت چند روز، در زیر آفتاب شیره خرما از آن جدا میشده و از طریق کانال کوچکی به حوضچه دیگری میریخته است.
اما امروزه دیگر به این روش شیره خرما تهیه نمیشود بلکه در کارخانه و با دستگاه، خرماها له شده و شیرهشان را جدا میکنند و پس از افزودن اندکی افزودنیهای خوراکی، شیره خرما را در بستهبندیهای زیبا یا در قوطیهای پلاستیکی به بازار عرضه میکنند.
در بسیاری از استانهای کشورمان، از شیره به جای شکر در پختن حلوا و ترهحلوا استفاده میکنند.
▪ نکته: همچنین خوردن «شیربرنج و شیره»، «برف و شیره» و «شیر و شیره» در زمستان، از عادتهای غذایی مرسوم مردمان بسیاری از شهرها مثل همدان، اراک، اردبیل، تبریز و... است.
▪ نکته: بهترین نوع خوردن شیره که برای همه مزاجها مناسب است، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید. سرکه شیره هم خاصیت سرکه (طبیعت سرد) را دارد، هم طبیعت شیره (طبیعت گرم) را.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه هلال احمر تهران پلیس روز معلم سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه نوار غزه چین انگلیس ترکیه اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه