شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
ایمنی و بهداشت مواد غذایی در تعاونیهای مصرف آموزشگاهی
نویسنده : جمشیدی، حسین
شماره کنگره : ۹الف۹ج/RA۶۰۱
شابک : ۹۶۴-۳۸۵-۷۵۱-۴
رده دیویی : ۶۱۳.۲
تاریخ نشر : ۸۵۰۶۲۰
تعداد صفحه : ۶۵
نوبت چاپ : ۱
در كتاب عنوان گرديده است: بهداشت مواد غذايي كليه موازيني كه رعايت آنها در توليد، فرايند، نگهداري و عرضهي مواد غذايي ضروري است تا، مواد غذايي سالم و باكيفيت بالاي بهداشتي به دست مصرف كننده برسد گفته ميشود. بر اين اساس، در كتاب اطلاعات و راهكارهايي براي ايمني و بهداشت مواد غذايي در فروشگاهها و مدارس تحت اين عناوين فراهم آمده است: اصول ايمني مواد غذايي در فروشگاه، عوارض ناشي از مصرف غذاي آلوده، عفونتها و مسموميتهاي غذايي، انواع فساد در مواد غذايي، برخي نكات تغذيهاي در بهداشت و مصرف مواد غذايي، برخي اصول و ويژگيهاي مصرف و نگهداري مواد غذايي، نكاتي در خصوص فروشگاه مواد غذايي، نكاتي بهداشتي دربارهي انجماد مواد غذايي، نگهداري مواد غذايي در هنگام قطع جريان برق در يخچال و فريزر، شير و لبنيات، انتخاب و مصرف روغنهاي خوراكي، نگهداري و انبارماني مواد غذايي با سلامت و كيفيت، انبارماني غذا، راهنماي نگهداري و انبارماني بهداشتي مواد غذايي.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انگلیس دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی