شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


ایمنی و بهداشت مواد غذایی در تعاونی‌های مصرف آموزشگاهی


ایمنی و بهداشت مواد غذایی در تعاونی‌های مصرف آموزشگاهی
نویسنده : جمشیدی، حسین
شماره کنگره : ۹الف۹ج/RA۶۰۱
شابک : ۹۶۴-۳۸۵-۷۵۱-۴
رده دیویی : ۶۱۳.۲
تاریخ نشر : ۸۵۰۶۲۰
تعداد صفحه : ۶۵
نوبت چاپ : ۱

در كتاب عنوان گرديده است: بهداشت مواد غذايي كليه موازيني كه رعايت آن‌ها در توليد، فرايند، نگهداري و عرضه‌ي مواد غذايي ضروري است تا، مواد غذايي سالم و باكيفيت بالاي بهداشتي به دست مصرف كننده برسد گفته مي‌شود. بر اين اساس، در كتاب اطلاعات و راه‌كارهايي براي ايمني و بهداشت مواد غذايي در فروشگاه‌ها و مدارس تحت اين عناوين فراهم آمده است: اصول ايمني مواد غذايي در فروشگاه، عوارض ناشي از مصرف غذاي آلوده، عفونت‌ها و مسموميت‌هاي غذايي، انواع فساد در مواد غذايي، برخي نكات تغذيه‌اي در بهداشت و مصرف مواد غذايي، برخي اصول و ويژگي‌هاي مصرف و نگهداري مواد غذايي، نكاتي در خصوص فروشگاه مواد غذايي، نكاتي بهداشتي درباره‌ي انجماد مواد غذايي، نگهداري مواد غذايي در هنگام قطع جريان برق در يخچال و فريزر، شير و لبنيات، انتخاب و مصرف روغن‌هاي خوراكي، نگهداري و انبارماني مواد غذايي با سلامت و كيفيت، انبارماني غذا، راهنماي نگهداري و انبارماني بهداشتي مواد غذايي.