جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کیک بادامی
● مواد لا زم
▪ سفیده تخم مرغ ۱۰ عدد
▪ زرده تخم مرغ ۷ عدد
▪ نمک ۴/۱ قاشق مربا خوری
▪ شکر ۱ و ۲/۱ پیمانه
▪ کرم تارتر ۷ تا ۸ قاشق
▪ عصاره بادام ۱ قاشق
▪ آرد پاستری ۱ پیمانه
● طرز تهیه
به سفیده های تخم مرغ نمک را اضافه می کنیم و میزنیم تا زمانیکه که شفاف شوند. کرم را هم می زنیم تا وقتی که سفت شود . زرده ها را با آبلیمو جداگانه می زنیم و ۲ قاشق سفیده را هم به آن اضافه می کنیم . به بقیه سفیده ها شکر را پس از الک کردن اضافه می کنیم و هم میزنیم و همه مایه را با هم ترکیب می کنیم .مایه را درون قالب می ریزیم و یک ساعت کیک را می گذاریم بپزد و بعد آنرا از فر خارج می کنیم و می گذاریم سرد شود. سپس روی آنرا با کرم تارتر که یک قاشق شکر به آن اضافه کرده ایم و بادام تزیین می کنیم .
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا سیل آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی دولت سیزدهم حراج سکه قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون خواب کبد چرب بیمه کاهش وزن دیابت داروخانه