جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
مزایای چای سبز
تحقیقات جدید نشان می دهد كه چای سبز از ابتلای سلولهای طبیعی به سرطان و شیوع آن در بدن جلوگیری به عمل می آورد.
چای سیاه یكی از نوشیدنی هایی است كه در آمریكا طرفداران بسیاری دارد اما چای سبز دارای سطح زیادی از یك ماده شیمیایی به نام EGCG است كه این ماده از بروز بیماریهای قلبی و سرطان جلوگیری به عمل می آورد. حتی می تواند عكس العمل شدیدی در مقابل رادیكالهای آزادی كه باعث آسیب رگهای خونی می شود، نشان دهد یا باعث تغییر DNA موجود در ژنهای ما شوند. علاوه بر این EGCG تحت تأثیر آنزیمی خاص و سیگنالهای بین سلولها قدرت خود ویرانگری سلولهای سرطانی را افزایش می دهد و رشد سلولهای سرطانی را كاهش و یا گاهی متوقف می كند. بنابراین این ماده محافظ در مقابل رشد سرطان است.
تحقیقات دانشمندان نشان می دهد، ظرفیت آنتی اكسیدان خون بدن تقریباً یك ساعت بعد از نوشیدن چای سبز افزایش پیدا می كند. حتی عواملی كه باعث آسیب رساندن به DNA می شوند، بعد از نوشیدن چای حتی چای سیاه، كاهش پیدا می كنند.
دانشمندان معتقدند نوشیدن ۳ تا ۴ فنجان قهوه، سودا و یا چای سبز در روز خطر ابتلا به سرطان را كاهش می دهد.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا سیل آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی دولت سیزدهم حراج سکه قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون خواب کبد چرب بیمه کاهش وزن دیابت داروخانه