شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

توصیه های لازم در مورد گوشت مرغ


توصیه های لازم در مورد گوشت مرغ
▪ گوشت مرغ تازه رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است .
▪ گوشت مرغ فاسد تیره و پر خون یا کبود می شود .
▪ گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود .
▪ تحلیل رفتن عضلات بخصوص در ناحیه سینه مرغ نشانه بیماری انگلی و عفونی است .
نکته : لکه های سفید روی پوست مرغ و عضلات مرغ به علت انجماد آب زیر پوست و عضلات است .مصرف چنین گوشتی بلامانع است .
● علایم مرغ مرده سر بریده :
- ورم و سرخی پوست
- لکه های آبی و سیاه در تاج
- پس دادن رنگ کیسه صفرا و لکه های حنایی رنگ در محوطه شکمی
- لخته های خون در قلب و رگها
▪ نکته : جوجه هایی که برای کباب مصرف می شوند نباید کمتر از سیصد گرم وزن داشته باشند .
▪ نکته : از مصرف مرغهایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری نمایید .
منبع : مرکز بهداشت و درمان کیش