پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت با پیازچه


املت با پیازچه
● مواد لازم
▪ شش عدد تخم مرغ
▪ دو عدد پیازچه خرد شده
▪ یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ کمی پونه، نمک، فلفل
▪ کمی برگ خرد شده گشنیز
● طرز تهیه
روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به مواد بیفزایید و برای چند دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل و پونه بخوبی هم بزنید تا یکنواخت شود، سپس آن را به مواد درون تابه افزوده و هم بزنید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد.
در این مرحله گشنیز خرد شده را به مواد اضافه و مواد را با نان میل کنید.

سارا درخشان
منبع : روزنامه ایران