جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
شله زرد
برنج را در قابلمه شسته و آب را اضافه کرده، آب باید ۵ برابر حد معمول برای کته باشد و می گذاریم تا بجوشد در حدی که برنج له شود و لعاب بیندازد. شکر و زعفران و گلاب را با ۱ لیوان آب مخلوط کرده و اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا جا بیفتد بعد شیرینی آن را تست می کنیم. اگر احتیاج داشت باز شکر اضافه کنید روغن در صورت تمایل اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند و بعد آن را داخل ظرف کشیده و بعد از سرد شدن روی آن را تزئین می کنیم.
نوع مقدار
برنج ۱ کیلو
شکر ۵/۱ لیوان
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ استکان
آب به میزان لازم
دارچین،خلال پسته و بادام برای تزئین
روغن مایع ۱ پیمانه
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه