چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
آلو؛ بهترین درمان یبوست
این میوه کم و بیش در مناطق مختلف پرورشمی یابد که دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، کوفته ،خورشت به، خورشت سیب ،خورشت اسفناجو فسنجان بکار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضدیبوست ، برطرف کننده تب ، صفرا ، خشکی مزاج و غلظت خون است.
● خواص تغذیه ای و درمانی آلو :
ـ آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو مینشاند.
ـ آلو حالت تهوع را از بین می برد. ازاین رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عددآلو بمکند.
ـ آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
ـ آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افرادگرم مزاج مناسب است.
ـ آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.
طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آنرا به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.
ـ آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .
ـ خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا بهروماتیسم، نقرس و تصلب شرائین مفید است.
ـ مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.
ـ آلو در معالجهکم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
ـ آلو سرشار از ویتامین هایAوC، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ،کلسیمو سایر املاح می باشد.
ـ آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.
ـ برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.
ـ برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.
ـ غنی ازمنیزیم،سدیم،فسفرو پتاسیم است.
ـ به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تأمین می کند.
ـ در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سمزدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیارحائز اهمیت است.
ـ از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است،در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.
ـ نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معدهبسیار موثر می باشد.
پژوهشگران معتقدند از آلو میتوان بهعنوان ضدعفونیکننده غذا استفاده کرد. آلوی خشک خواص ضد میکروبی دارد که میتواندخطر آلودگی گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزانقابل توجهی از رشد میکروب ها جلوگیری میکند.
هر چندادویه نیز میتواند نقش مشابهی ایفا کند، اما عصاره آلو طعم اندکیدارد و به همین دلیل طعم اصلی غذا را تغییر نمیدهد. افزودن ۳ درصد عصاره آلو، بیشاز ۹۰ درصد مانع از رشد میکروب ها میشود. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت،کیفیت گوشتی را که دوباره گرم میشود، بهبود میبخشد.
منبع : معاونت غذا و دارو
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت هواشناسی تهران قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه افغانستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال رئال مادرید پرسپولیس بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا سامسونگ آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین مسمومیت قهوه خواب بارداری کبد چرب