چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کلم ترشی


کلم ترشی
کلم ها را خرد کرده با یک لیوان آب می گذاریم در حرارت ملایم پخته شود وقتی آب کلم خشک شد یک لیوان سرکه را با کمی نمک به کلم اضافه می کنیم تا کلم ها با سرکه پخته شود.
● مواد اولیه:
▪ یک عدد کلم قرمز
▪ یک لیوان سرکه
▪ یک لیوان آب
● طرز تهیه:
ـ کلم ها را خرد کرده با یک لیوان آب می گذاریم در حرارت ملایم پخته شود وقتی آب کلم خشک شد یک لیوان سرکه را با کمی نمک به کلم اضافه می کنیم تا کلم ها با سرکه پخته شود.
ـ این کلم ترشی را برای انواع سالاد ها می توانیم استفاده کنیم.
ـ کلم ترشی را در ظرفهای دربسته به مدت طولانی در یخچال می توانید نگهداری کنید.
منبع : سایت ننجون


همچنین مشاهده کنید