چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
چاشنی ترش از مواد تند
فصل پاییز، زمان ترشی انداختن است.
چاشنی تمام سفرههای زمستانی هم ترشیهایی است که به شکلهای مختلف مطابق با سلیقه خانم خانه تهیه شده است. بوی ترشی، بوی خوب خانه مادربزرگهاست و خاطره هیاهویی که در حیاط قدیمی خانهشان برای درست کردن ترشی به راه میافتاد. هرچند که حالا مراسم ترشی درستکردن در آشپزخانه کوچک آپارتمانهای کوچکمان خلاصه شد اما باز هم شیرین است درست کردن این چاشنی ترش!
● مواد لازم:
▪ پیاز پوست کنده: ۲ کیلو
▪ نعناع: یک کیلو
(از ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم نیز میتوان استفاده کرد)
▪ سیر: نیمکیلو
● طرز تهیه:
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب میکنیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک میریزیم. به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد را سرکه میریزیم، طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی مجلس چین خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
بانک مرکزی ارز بابک زنجانی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو دلار سایپا مالیات بازار خودرو قیمت طلا
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه نوار غزه حماس یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن بارداری چاقی خواب سلامت روان آلزایمر