یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
ماش پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
ماش: ۵۰۰ گرم |
گوشت مغز ران گوساله: ۷۵۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق سوپخوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زردچوبه: ۰.۵ قاشق سوپخوری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت قیمهای خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم دو لیوان آب میریزیم میگذاریم با حرارت ملایم گوشت بپزد بعد رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را به آن میزنیم میگذاریم آب گوشت کشیده شود ماش را کمی بو میدهیم و با چیزی مثل گوشت کوب کمی میکوبیم تا پوست آن گرفته شود بعد مثل دمی باقلا طبخ مینمائیم و وقتی آب برنج کشیده شد قیمه را وسط برنج میریزیم و رویش را با برنج میپوشانیم درش را میبندیم میگذاریم دم بکشد. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم کاخ سفید دولت مجلس سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها رسانه
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو قیمت دلار مالیات دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو مسکن ترکیه بانک مرکزی
لیلا حاتمی جشنواره کن نمایشگاه کتاب زری خوشکام سینمای ایران علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین اوکراین یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی تراکتور لیگ برتر اشکان دژاگه فدراسیون فوتبال بارسلونا سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی اینترنت آیفون فناوری هواپیما گوگل اپل سامسونگ موبایل دانش بنیان
زنان رژیم غذایی کاهش وزن سرطان قلب ویتامین پوست سلامت روان بارداری