پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کمپوت هلو با مایکروفر


ـ مواد لازم:
هلو: ۵۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
آب: ۰.۴ لیتر
ـ طرز تهیه:
هلوها را شسته پوست آنها را گرفته و پس از جداسازی هسته، به چهار یا شش قسمت تقسیم کرده و آنها را داخل یک ظرف گود مناسب ریخته و آب به آن اضافه کرده و به مدت ۵-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% با درب داخل مایکروفر قرار دهید.
سپس شکر را به ظرف اضافه کرده آن را هم زده و مجدداً به مدت ۶-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله آن را یک‌بار هم بزنید).


همچنین مشاهده کنید