یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
سوفله اسفناج با ژامبون
ـ مواد لازم: |
اسفناج: ۳۰۰۰ گرم |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
سس بشامل: ۱ فنجان |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
کالباس: ۲۵۰ گرم |
کره: ۱۰۰ گرم |
پنیر گرویر: ۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ: ۴ عدد |
سفیده تخم مرغ: ۶ عدد |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
ساقههای اسفناج را میگیریم و برگهای آن را بهدقت میشوئیم و اسفناج را به دو تا سه لیوان آب و یک قاشق مربا خوری جوش شیرین و کمی نمک مخلوط میکنیم و روی حرارت در ظرف در باز قرار میدهیم و میگذاریم اسفناج جوش بیاید، گاهی اسفناج را بههم میزنیم تا پخته شود (برای پختن اسفناج بعد از جوش آمدن یکربع ساعت کافی است) بعد اسفناج را در صافی میریزیم و فشار میدهیم تا آب اضافی آن گرفته شود، آنگاه کره را در ظرفی که بهتر ست لعابی باشد میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم و یک قاشق غذاخوری آرد داخل کره میریزیم و بههم میزنیم تا آرد کمی سرخ شود سپس اسفناج را با آرد سرخ شده مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب اسفناج کاملاً کشیده شود، بعد اسفناج را از روی آتش بر میداریم و ژامبون را به قطعات کوچک میبریم با اسفناج مخلوط میکنیم و سس بشامل را نیز میریزیم و بههم میزنیم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم، زرده را جداگانه میزنیم تا کف کند و سفیده را آنقدر میزنیم تا کاملاً سفت بشود بهطوری که از تخم مرغ زنی نریزد. در این موقع ته یک ظرف نسوز را که متناسب با مقدار مایه است چرب میکنیم و نصف از پنیر را ته ظرف میپاشیم و مایه اسفناج و ژامبون و بشامل را با زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم و سفیده را میریزیم و مایه را در ظرف آماده شده که پنیر پاشیدهایم میریزیم و بقیه پنیر را روی سوفله میپاشیم. |
سوفله را میتوانیم در حرارت مستقیم یا به طریق - بن ماری - بپزیم در صورت طبخ به طریق بن ماری ظرف سوفله را در ظرف آب قرار میدهیم بهطوری که نصف ظرف در آب قرار بگیرد بعد ظرف آب را میگذاریم داخل فر و حرارت را به ۳۵۰ درجه بالا میبریم. نیم ساعت تا سه ربع سوفله در فر باید بماند بدون اینکه در فر را باز کنیم، سوفله باید پف کند و بالا بیاید ولی خشک نشود و بلافاصله بعد از آماده شدن باید مصرف شود. در صورت طبخ با حرارت مستقیم ظرف سوفله را روی اولین پنجره فر از طرف پائین قرار میدهیم. |
همچنین مشاهده کنید
- ساندویچ آدمخواران
- ساندویچ خرما و گردو
- فوندو ترشک
- سوفله اسفناج با ژامبون
- ساندویچ مغز
- سوفله سیب زمینی
- ساندویچ خاویار
- چیبس کرم پنیر
- ساندویچ مرغ با سس مایونز
- ساندویچ سوسیس
- ساندویچ ماست و لبو
- پیتزای گوشت
- پیتزای پنیر
- فوندو بورگی ینون
- سوفله بادنجان
- ساندویچ پنیر و تخم مرغ سفت
- ساندویچ پنیر و گردو
- ساندویچ ماهی آزاد و مغز گردو
- ساندویچ پنیر و سبزی
- ساندویچ مرغ با گردو
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا