یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
پلو اروپائی
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
میگو تاره: ۴۰۰ گرم |
گوشت سینه مرغ بدون پوست: ۴۰۰ گرم |
روغن: ۲۵۰ گرم |
فلفل سبز دلمهای: ۲ عدد |
فلفل قرمز دلمهای: ۲ عدد |
پیاز ریز سفید: ۲۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را مطابق دستور کته ساده طبخ و یا پلوی آبکشی آبکش مینمائیم فلفلها را به شکل مکعب خرد مینمائیم پیاز را پوست میکنیم، فلفل و پاز را در نصف از روغن سرخ میکنیم (بقیه روغن برای طبخ برنج است) بعد رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم داخل فلفل میریزیم نمک و فلفل و کاری را اضافه میکنیم میگذاریم کمی بجوشد بعد مرغ یا میگوی پخته شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم، وقتی آب آن کمی کشیده شد برنج را به شکل دایره در دیس گردی میکشیم و مواد فلفل و مرغ را وسط آن میریزیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی چین شورای شهر تهران شورای شهر شهرداری تهران پلیس قتل سیل کنکور فضای مجازی وزارت بهداشت
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال بازیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان استقلال تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات همراه اول فناوری اینترنت ناسا گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
موز خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر