یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پلو اروپائی


ـ مواد لازم:
برنج: ۷۵۰ گرم
میگو تاره: ۴۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست: ۴۰۰ گرم
روغن: ۲۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل قرمز دلمه‌ای: ۲ عدد
پیاز ریز سفید: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
پودر کاری: ۱ قاشق سوپخوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
برنج را مطابق دستور کته ساده طبخ و یا پلوی آبکشی آبکش می‌نمائیم فلفل‌ها را به شکل مکعب خرد می‌نمائیم پیاز را پوست می‌کنیم، فلفل و پاز را در نصف از روغن سرخ می‌کنیم (بقیه روغن برای طبخ برنج است) بعد رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می‌کنیم داخل فلفل می‌ریزیم نمک و فلفل و کاری را اضافه می‌کنیم می‌گذاریم کمی بجوشد بعد مرغ یا میگوی پخته شده را داخل آن می‌ریزیم و هم می‌زنیم، وقتی آب آن کمی کشیده شد برنج را به شکل دایره در دیس گردی می‌کشیم و مواد فلفل و مرغ را وسط آن می‌ریزیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید