شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت


ـ مواد لازم:
گوشت چرخ كرده: ۱ كیلو
پیاز: ۱ عدد
زعفران: ۲ قاشق سوپ‌خوری
قارچ خرد شده: ۱ لیوان
تخم‌مرغ پخته شده: ۴ عدد
زرشك: ۳ قاشق سوپ‌خوری
جعفری خردشده: یك لیوان
سفیده تخم‌‌مرغ: ۱ عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
ـ طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده هم بزنید و نمك و فلفل زده و كمی زعفران به آن اضافه آن را خوب ورز بدهید تا خوب كش بیاید و به دست نچسبد. مواد داخل رولت را كه شامل زرشك، قارچ خردشده، پیاز سرخ كرده است، مخلوط كنید، تخم‌مرغ‌ها را پوست كنید، آماده بگذارید. گوشت را در داخل سینی به قطر ۲ سانت پهن كرده، به صورت مستطیل در بیاید و مواد داخل رولت را وسط گوشت بریزید و تخم‌مرغ‌ها را هم به صورت افقی بچیند و آهسته آهسته گوشت را رول كنید.
سفیده تخم‌مرغ را هم آنقدر هم‌بزنید تا كف كند و با قلم موبه سطح گوشت بمالید و درسینی فر قرار بدهید تا با حرارت ملایم بپزد. برای جلوگیری از ترك رولت، گاهی روغن مایه به سطح آن بمالید و پس از پخته‌شدن آن را در دیس بگذارید و با جعفری و حلقه‌های نارنج یا لیمو‌ترش و قارچ پخته تزئین كنید.


همچنین مشاهده کنید