شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

ماهی اوزون برون


ـ مواد لازم:
ماهی اوزون برون: ۲ کیلو
آب: ۱.۵ لیتر
برگ بو: ۳ عدد
میخک: ۳ عدد
فلفل: ۳ عدد
نمک: ۲ قاشق مرباخوری
سرکه: ۰.۲۵ فنجان
ـ طرز تهیه:
ماهی را با آب و نمک و فلفل و برگ بو و سرکه و میخک می‌گذاریم روی آتش تا جوش آید. شعله آتش را کم می‌کنیم و در قابلمه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم سنجاق جوش بپزد و آب کاملاً به خورد ماهی برود.از قابلمه بیرون آورده پوست آن را غلافی در می‌آوریم، گوشت آن را بدون تیغ بزرگ در دیس به دلخواه خود قرار می‌دهیم و می‌گذاریم سرد بشود. با مایونز سرد تزئین می‌کنیم و سرو می‌کنیم.


همچنین مشاهده کنید