یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024
مجله ویستا
چلو خورشت جگر مرغ
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
جگر مرغ: ۷۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمیسان: ۱۵۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را بعد از شستن کمی سرخ میکنیم و بشکل کته آماده می نمائیم جگر را خرد کرده و با پیاز سرخ کرده بحدی که آب جگر کشیده شود سرخ می کنیم بعد نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل و پنیر را داخل جگر میریزیم می گذاریم آب آن کشیده شود بعد برنج را بطریقه کته ساده طبخ می کنیم و خورش حاضر شده را با کته سرو مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رهبر انقلاب حسین امیرعبداللهیان ابراهیم رئیسی شهادت
هواشناسی سازمان هواشناسی وزارت بهداشت تهران سلامت مشهد قتل شهرداری تهران پلیس آتش سوزی سیل آموزش و پرورش
قیمت دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت دلار خودرو قیمت طلا یارانه حقوق بازنشستگان بازار خودرو تورم ایران خودرو دلار
جشنواره فیلم کن جشنواره کن سینما تلویزیون نیلوفر امرایی سینمای ایران اصغر فرهادی کتاب دفاع مقدس سینمای جهان سریال پایتخت
وزارت علوم
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه آمریکا حماس اوکراین چین لبنان اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال جواد نکونام استقلال خوزستان لیگ برتر نساجی تیم ملی والیبال ایران باشگاه پرسپولیس والیبال بارسلونا بازی
ایلان ماسک سامسونگ موبایل اپل گوگل اینترنت مایکروسافت کهکشان ناسا فضا
استرس دیابت قلب آلزایمر زوال عقل بارداری خواب ویتامین کاهش وزن