پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
آش کدو
ـ مواد لازم: |
کدو: ۲۰۰۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری |
عدس: ۲۰۰ گرم |
برنج: ۱۵۰ گرم |
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری |
شکر: ۲.۵ قاشق سوپخوری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
پیاز سرخ شده و عدس را با مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد، بعد برنج را اضافه میکنیم و میگذاریم برنج هم کاملاً بپزد، بعد کدو را قطعه قطعه میسازیم و پوست میکنیم و ریشههای داخل کدو را میگیریم و داخل سایر مواد میکنیم و میگذاریم کدو نیز بپزد حرارت زیر آش باید ملایم باشد. گاهی آش را بههم میزنیم تا تمام مواد له شود و آش کاملاً جا بیافتد، بعد شکر و آبلیمو را اضافه میکنیم (مقدار شکر و آب لیموی آش به تناسب ذائقه اشخاص کم یا زیاد میشود) بعد نمک آن را با اندازه کافی میزنیم و آش را در ظرف میکشیم و روی آن را کمی نعناع داغ میدهیم. ممکن است در این آش کمی کوفته ریزه نیز بریزیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه