شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
آبگوشت و آش
| ||
نکته حساس در تهیه انواع آش جا افتادن آن است کلیه آشها باید کاملاً پخته شده و جا بیافتند و بهطور کلی وقتی حبوبات آش پخته شد باید برنج یا رشته آن را ریخت و بعد از پخته شدن برنج یا رشته سبزی آش را اضافه نمود و باید توجه نمود وقتی برنج یا رشته لعاب انداخت حرارت آش باید کاملاً ملایم باشد و آش را باید گاهی به هم زد که ته نگیرد. به تمام آشها میتوانیم یک قاشق زرد چوبه بزنیم. | ||
آبگوشت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با دقت و توجه میتوان آن را با طعم بسیار مطبوع تهیه کرد نکتهای که برای تهیه ابگوشت باید به آن توجه شود این است که بعد از جوش آمدن در ظرف را باید محکم بست و حرارت را ملایم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نگردد و به اضافه کردن چندین بار آب احتیاج پیدا نکند. سبزی آش شامل: تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات حجاب عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال سینمای ایران شهاب حسینی مسعود اسکویی دفاع مقدس عفاف و حجاب
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی