یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
تغذیه در فضا
سفرهاى انسان به فضا از سال ۱۹۶۱ (۱۳۴۰ شمسي) با پرواز ۱۰۸ دقيقهاى يورى گاگارين آغاز شد. |
امروزه سفرهاى فضائى تا دو سال نيز بهطول مىانجاميد (سفر به مارس) و در اين سفرها تا ۸ نفر فضانور شرکت مىکنند. سفر به فضا بهدليل بىوزنى ناشى از کمبود نيروى جاذبه microgravity انسان را در محيطى پُراسترس و بسيار متفاوت از شرايط معمول زندگى در زمين قرار مىدهد. استرسهاى ناشى از سفرهاى فضائى تعادل تغذيهاى انسان را بههم مىزند که اين امر از مشاهده تغييراتى که در ترکيبات بدن (Body Composition) بهوجود مىآيد، قابل اثبات است. از سوى ديگر يک چالش مهم در برابر برنامهريزان تغذيه فضانوردان، طراحى سيستمهاى غذائى مناسب از نظر تنوع غذائي، حجم و قابليت نگهدارى و ايمنى آنها مىباشد. با افزايش مدت سفرهاى فضائى حتى مسئله روانشناسى غذا از جمله انجماد يا حرارت تثبيتشده (Thermostabilized Freezing) و يا پرتو افشانى مواد غذائى مىتوان ماندگارى آنها را تا دو سال افزايش داد و به اين ترتيب در سفرهاى فضائى طولانىتر از آنها استفاده نمود. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی جنگ
آتش سوزی تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی سلامت زنان
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
مهران مدیری سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت کیومرث پوراحمد فیلم ترانه علیدوستی کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل