قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

پایان درمان یکسان برای همه معتادان؛ نسخه جدید درمان اعتیاد در ایران

ستاد مبارزه با مواد مخدر با اجرای طرح تحول درمان، معتادان را بر اساس شدت وابستگی سطح‌بندی کرده و برای گروه‌های شدید به سمت مدیریت مصرف حرکت می‌کند.
 پایان درمان یکسان برای همه معتادان؛ نسخه جدید درمان اعتیاد در ایران



۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیشگیری از اعتیاد باید نتیجه‌محور باشد، نه فعالیت‌محور

زهرا عابدینی در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سراسر استان‌های کشور با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد صرفاً مجموعه‌ای از برنامه‌ها نیست، اظهار داشت: معیار موفقیت در این حوزه، تغییر عوامل خطر، تقویت عوامل محافظت‌کننده و کاهش رفتار‌های پرخطر است؛ بنابراین افزایش تعداد برنامه‌ها، همایش‌ها و نشست‌ها بدون سنجش اثربخشی، نمی‌تواند به معنای موفقیت در پیشگیری باشد.

وی، تعدد برنامه‌ها، فاصله میان سیاست‌گذاری و اجرا، نبود برنامه‌های شواهدمحور، ارزیابی ناکافی اثربخشی و موازی‌کاری دستگاه‌ها را از مهم‌ترین چالش‌های پیشگیری در کشور دانست و گفت: برنامه‌های پیشگیری باید بر اساس شواهد علمی، سیاست‌های مصوب و متناسب با اقتضائات بومی و محلی طراحی و اجرا شوند.

عابدینی با تأکید بر اینکه پیشگیری نیازمند نظام واحد حکمرانی است، افزود: مساله پیشگیری فقط مربوط به ستاد نیست و دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی و سایر دستگاه‌های مرتبط باید در این زمینه نقش خود را ایفا کنند. دبیرخانه‌های استانی نیز باید این ظرفیت‌ها را شناسایی و در قالب یک تقسیم کار مشخص، دستگاه‌های متولی را پای کار بیاورند.

مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: دبیر استان صرفاً هماهنگ‌کننده اجرای برنامه‌ها نیست، بلکه راهبر نظام پیشگیری در استان است. دبیر باید مساله را به‌درستی بشناسد، برای حل آن برنامه داشته باشد، دستگاه متولی را مشخص کند و منابع و ظرفیت‌های موجود را برای اجرای برنامه‌ها به‌کار بگیرد.

وی، تقدم پیشگیری بر درمان و مقابله، رویکرد جامع و چندبخشی، تمرکز بر گروه‌های هدف، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سیاست‌گذاری مبتنی بر شواهد را از رویکرد‌های مهم برنامه پیشگیری سال ۱۴۰۵ عنوان کرد و گفت: هرچه برنامه‌های پیشگیرانه اثربخش‌تر باشند، هزینه‌های کمتری به نظام درمان و مقابله تحمیل خواهد شد.

ضرورت مردمی‌سازی پیشگیری

عابدینی همچنین بر ضرورت مردمی‌سازی پیشگیری تأکید کرد و گفت: دولت به‌تنهایی نمی‌تواند مساله پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر را حل کند. استفاده از ظرفیت خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های مردم‌پایه می‌تواند در اقناع عمومی، تأمین بخشی از منابع و همچنین نظارت و پایش برنامه‌ها مؤثر باشد؛ بنابراین باید «دولت با مردم» حرکت کند، نه «دولت برای مردم».

وی با اشاره به تغییر الگوی مصرف و تهدیدات نوظهور افزود: فضای مجازی را نباید صرفاً تهدید دانست و باید از ظرفیت آن برای پیشگیری استفاده کرد. همچنین برنامه‌های پیشگیری در استان‌ها باید بر اساس مسائل و اولویت‌های بومی و محلی طراحی شوند.

مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر از اجرای «طرح ملی جامعه آگاه و ایران سالم» در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این طرح در هفت محور طراحی شده و محیط‌های دانش‌آموزی، دانشجویی، خانواده، کار و اشتغال، شهری و روستایی، رسانه و فضای مجازی و رویکرد‌های فناورانه را دربرمی‌گیرد. از میان ۲۴ برنامه این طرح، ۱۴ برنامه در اولویت اصلی قرار گرفته که بخشی از آنها در حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی و طرح‌های جدیدی مانند «طرح پاک» در مهدکودک‌ها اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

جامعه آگاه و ایران سالم؛ طرح ملی پیشگیری از اعتیاد در سال 1405 - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زهرا عابدینی مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سراسر استان‌های کشور با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد صرفاً مجموعه‌ای از برنامه‌ها نیست، اظهار کرد: معیار موفقیت در این حوزه، تغییر عوامل خطر، تقویت عوامل محافظت‌کننده و کاهش رفتارهای پرخطر است؛ بنابراین افزایش تعداد برنامه‌ها، همایش‌ها و نشست‌ها بدون سنجش اثربخشی، نمی‌تواند به معنای موفقیت در پیشگیری باشد.

وی، تعدد برنامه‌ها، فاصله میان سیاست‌گذاری و اجرا، نبود برنامه‌های شواهد‌محور، ارزیابی ناکافی اثربخشی و موازی‌کاری دستگاه‌ها را از مهم‌ترین چالش‌های پیشگیری در کشور دانست و گفت: برنامه‌های پیشگیری باید بر اساس شواهد علمی، سیاست‌های مصوب و متناسب با اقتضائات بومی و محلی طراحی و اجرا شوند.

عابدینی با تأکید بر اینکه پیشگیری نیازمند نظام واحد حکم‌رانی است، افزود: مسئله پیشگیری فقط مربوط به ستاد نیست و دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی و سایر دستگاه‌های مرتبط باید در این زمینه نقش خود را ایفا کنند. دبیرخانه‌های استانی نیز باید این ظرفیت‌ها را شناسایی و در قالب یک تقسیم کار مشخص، دستگاه‌های متولی را پای کار بیاورند.

مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: دبیر استان صرفاً هماهنگ‌کننده اجرای برنامه‌ها نیست، بلکه راهبر نظام پیشگیری در استان است. دبیر باید مسئله را به‌درستی بشناسد، برای حل آن برنامه داشته باشد، دستگاه متولی را مشخص کند و منابع و ظرفیت‌های موجود را برای اجرای برنامه‌ها به‌کار بگیرد.

وی، تقدم پیشگیری بر درمان و مقابله، رویکرد جامع و چندبخشی، تمرکز بر گروه‌های هدف، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سیاست‌گذاری مبتنی بر شواهد را از رویکردهای مهم برنامه پیشگیری سال 1405 عنوان کرد و گفت: هرچه برنامه‌های پیشگیرانه اثربخش‌تر باشند، هزینه‌های کمتری به نظام درمان و مقابله تحمیل خواهد شد.

عابدینی همچنین بر ضرورت مردمی‌سازی پیشگیری تأکید کرد و گفت: دولت به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر را حل کند. استفاده از ظرفیت خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های مردم‌پایه می‌تواند در اقناع عمومی، تأمین بخشی از منابع و همچنین نظارت و پایش برنامه‌ها مؤثر باشد؛ بنابراین باید «دولت با مردم» حرکت کند، نه «دولت برای مردم».

وی با اشاره به تغییر الگوی مصرف و تهدیدات نوظهور افزود: فضای مجازی را نباید صرفاً تهدید دانست و باید از ظرفیت آن برای پیشگیری استفاده کرد. همچنین برنامه‌های پیشگیری در استان‌ها باید بر اساس مسائل و اولویت‌های بومی و محلی طراحی شوند.

مدیرکل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان از اجرای «طرح ملی جامعه آگاه و ایران سالم» در سال 1405 خبر داد و گفت: این طرح در هفت محور طراحی شده و محیط‌های دانش‌آموزی، دانشجویی، خانواده، کار و اشتغال، شهری و روستایی، رسانه و فضای مجازی و رویکردهای فناورانه را دربرمی‌گیرد. از میان 24 برنامه این طرح، 14 برنامه در اولویت اصلی قرار گرفته که بخشی از آنها در حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی و طرح‌های جدیدی مانند «طرح پاک» در مهدکودک‌ها اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/  


۸ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

رکورد تازه پلیس در ۴۸ ساعت؛ ۱۷.۷ تن مواد مخدر و ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شد / عملیات بزرگ پلیس نتیجه داد؛ روایت رادان از کشف محموله های سنگین مواد مخدر و سوخت قاچاق / رادان از عملیات ۴۸ ساعته پلیس پرده برداشت؛ حجم کشفیات همه را غافلگیر کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ سردار احمدرضا رادان گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه با سوداگران مواد مخدر، قاچاقچیان سوخت و سلاح غیر مجاز و…، توفیقات خوبی حاصل نمود.

وی افزود: کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک بازه ۴۸ ساعته، یک رکورد عملیاتی قابل توجه است؛ حاصل رصد شبانه روزی شبکه های قاچاق، اقدامات هوشمندانه در محورهای مواصلاتی و انهدام کارگاه های تولید و دپوی مواد بود که این مقدار مواد، اگر به دست مصرف کننده می رسید، می توانست جان هزاران جوان را نشانه بگیرد و خانواده های زیادی را درگیر کند.

فرمانده کل انتظامی درباره کشف سوخت و سلاح هم گفت: در حوزه سوخت، ۷۸۶ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی قاچاق کشف و توقیف شد. این حجم سوخت، بیت المال است که در شبکه های قاچاق در حال خارج شدن از چرخه قانونی بود و با ورود به بازار آزاد، هم به اقتصاد کشور آسیب می زد و هم یارانه را هدف قرار می داد که در این حوزه هم همکاران پر تلاشم، اقدامات ارزشمندی داشتند.

سردار رادان در ادامه بیان کرد: در حوزه مبارزه با قاچاقچیان سلاح غیر مجاز نیز ۴۳۰ قبضه انواع سلاح شامل ۱۱۸ قبضه سلاح جنگی و ۳۱۲ قبضه سلاح شکاری کشف شد.

وی گفت: سلاح جنگی، ابزار اصلی باندهای مسلح، سارقان و مخلان امنیت است؛ خارج کردن این حجم سلاح از چرخه جرائم، یعنی کاهش ظرفیت خشونت در جامعه و امنیت بیشتر برای مردم.




 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۸ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۵ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.

 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.