قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

ایران در سه بازی بزرگ ورزش، سیاست و رسانه/ جام جهانی ۲۰۲۶؛ مهمترین ورزش ایرانیان کجا جریان دارد؟ / کوچ جامعه به امید محتاطانه

شاید مهم‌ترین مسابقه‌ای که ایرانیان در سال ۲۰۲۶ تجربه خواهند کرد، نه در ورزشگاه آزتک مکزیک برگزار شود، نه در تورنتو و ونکوور کانادا و نه در استادیوم‌های مدرن ایالات متحده. مهم‌ترین مسابقه، در ذهن میلیون‌ها مخاطبی جریان خواهد داشت که باید میان روایت و واقعیت، میان امید و ترس، و میان هیجان و عقلانیت تصمیم بگیرند. اگر در قرن بیستم، قدرت کشورها با وسعت سرزمین و توان نظامی سنجیده می‌شد و در آغاز قرن بیست‌ویکم، دیپلماسی به مکمل میدان تبدیل شد، اکنون در آستانه عصر جدیدی قرار گرفته‌ایم؛ عصری که در آن، ذهن انسان به مهم‌ترین قلمرو حکمرانی تبدیل شده است.
 ایران در سه بازی بزرگ ورزش، سیاست و رسانه/ جام جهانی ۲۰۲۶؛ مهمترین ورزش ایرانیان کجا جریان دارد؟ / کوچ جامعه به امید محتاطانه



۲۳ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

جنگل‌های کوهمره سرخی شیراز آتش گرفتند | انصاف نیوز

آتش‌سوزی گسترده از ظهر امروز (جمعه) در جنگل‌ها و ارتفاعات دهستان کوهمره سرخی شیراز آغاز شد و نیروهای امدادی با تلاش در چند نقطه، در حال مهار آن هستند؛ خوشبختانه وضعیت حریق تحت کنترل گزارش شده است.

به گزارش ایرنا، منابع طبیعی ارتفاعات دهستان کوهمره سرخی شیراز از ظهر امروز دچار آتش‌سوزی شده است.

این منطقه که در ۴۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز واقع شده، از مناطق جنگلی و گردشگری طبیعی مرکز استان فارس به شمار می‌رود و هر ساله با خطر آتش‌سوزی در فصول گرم مواجه است.

اعزام فوری نیروهای منابع طبیعی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، اعلام کرد: نزدیک به ۲ ساعت است که این آتش‌سوزی در ارتفاعات روستای مسقان کوهمره سرخی شیراز آغاز شده است.

شهرام منتصری افزود: نیروهای منابع طبیعی شیراز فورا به محل حریق اعزام شدند و سپس نیروهای شهرستان کوار نیز به آنها افزوده شدند تا عملیات اطفا با سرعت بیشتری دنبال شود.

عملیات مهار در چند نقطه

وی ادامه داد: نیروهای اعزامی در چند نقطه در حال اطفای حریق هستند و تلاش می‌کنند از گسترش آتش به دیگر بخش‌های جنگلی جلوگیری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس تاکید کرد: اگر چه آتش‌سوزی هنوز به طور کامل خاموش نشده، اما وضعیت تحت کنترل است و امیدواری برای مهار کامل در ساعات آینده وجود دارد.

دهستان کوهمره سرخی با دارا بودن پوشش گیاهی انبوه و چشم‌اندازهای بکر، یکی از مقاصد گردشگری طبیعت‌دوستان در مرکز فارس محسوب می‌شود.

وقوع چنین آتش‌سوزی‌هایی در فصل تابستان، ضرورت آمادگی بیشتر و فرهنگ‌سازی برای پیشگیری از خطرات طبیعی را بیش از پیش یادآور می‌شود.

انتهای پیام


۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

روایت‌ها و ادعاهای یک کاسب که پس از برگزاری یک ایونت بازداشت شد | انصاف نیوز

یکی از کسبه‌ی خیابان‌های شلوغ تهران که مغازه‌اش در جریان برخوردهای پس از جنگ پلمب شده بود در این گفت‌وگو داستان بازداشتش در پی برگزاری یک ایونت را برای انصاف نیوز تعریف کرده است.

او با وثیقه‌ی ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شده است. ماموران دادسرای امنیت اخلاقی به او گفته‌اند که ممکن است بین ۲ تا ۶ سال حبس یا جزای نقدی در انتظار او باشد.

این مغازه‌دار مدعی شد که تعدادی مغازه در تهران هستند که همه می‌دانند که الکل سرو می‌کنند اما احتمالا به دلیل صاحبان یا مشتری‌های خاصشان هیچ برخوردی با آن‌ها نمی‌شود.

او داستانش را اینطور شروع کرد: اوایل خردادماه، بعد از دو، سه ماه تعطیلی و دقیقا روز امضای تفاهم‌نامه ایونتی برگزار کردیم تا دوباره مشتری‌هایمان برگردند. من با شخصی قرارداد بستم که کارش برگزاری ایونت است. از جزئیات هم خبر نداشتم فقط قرار بود یک دی‌جی بیاید. خیلی شلوغ شد طوریکه نهایتا من خودم ساعت ۹:۳۰ مراسم را جمع کردم.

بعد از اینکه کلا ایونت تمام شد کلانتری آمد و گفت که «چه خبر است؟» نهایتا گفتند «مدرک شناسایی بده و فردا بیا کلانتری». نیم ساعت بعد اماکن به مغازه‌ی ما آمد. ده، پانزده نفره آمده بودند. دنبال الکل بودند. ما هم که چیزی نداشتیم. رفتند اما هشت صبح فهمیدم آمده بودند و پلمب کرده بودند.

چند روزی من دنبال برگه پلمب بودم. برگه‌ی پلمب را به من نمی‌دادند و می‌گفتند برو یک ماه دیگر بیا. بالاخره به هر شکلی بود یک نفر را راضی کردیم توانستیم برگه را بگیریم. بعد دیگر مراحل اداری بود. بعد از ده روز فک پلمب شدیم.

در همین گیر و دار بود که برای من پیامک آمد که در دادسرای امنیت اخلاقی برای من پرونده تشکیل شده و اگر نیازی باشد احضاریه برای من می ‌فرستند.

یک ماه گذشته بود و من اصلا تهران نبودم که ظهر باز آمدند مغازه‌ی ما را زیر و رو کردند. بچه‌های ما را به دیوار چسبانده بودند و جیب‌هایشان را گشته بودند. تمام سوراخ سنبه‌های مغازه را ریخته بودند بیرون و هیچ چیزی پیدا نکرده بودند.

بعد به من زنگ زدند و گفتند ظرف ۴۸ ساعت مدارک صنفی را بفرست و در اینستاگرام هم هرچه پست داری پاک کن. من همان جا هم گفتم که اصلا پست این چنینی نداریم. مدارک را که فرستادم دیگر جواب تلفن من را نداد. اداره اماکن که رفتم هم تقریبا همین حرف را به من زدند و گفتند که پست‌ها و هایلایت‌ها را پاک کنم.

بعد برای من احضاریه آمد. گفته بودند پنج روز فرصت دارم که به دادسرا بروم. آنجا هم تفهیم اتهام کردند. حجم زیادی اسکرین شات و پرونده قطوری جلوی من گذاشتند. تصاویری که اصلا برای صفحه اینستاگرام من نبود. کسانی که به آن ایونت آمده بودند آن عکس‌ها را در صفحات خودشان منتشر کرده بودند.

گفتند اتهامت انتشار محتوای خلاف امنیت و عفت عمومی است، بازداشت هستی و باید وثیقه بگذاری. گفتم آن مبلغ را ندارم. دستبند زدند و مرا به بازداشتگاه بردند. بحث هم شد چون گفتم اصلا این رفتار شما غیرقانونی‌ست. مقدار وثیقه را پایین‌تر آوردند که به شکلی جور کردم. ۲۰۰ میلیون تومان وثیقه گذاشتم.

صاحب مغازه از افراد دیگری که در بازداشتگاه دیده بود نیز گفت: مغازه‌دارهایی مثل من زیاد بودند. ۵، ۶ نفر بودند که دقیقا مشکل من را داشتند. یکی‌شان می‌گفت بخاطر اینکه یکی از مشتری‌هایش در کیفش عرق بوده مغازه‌اش را پلمب کرده‌اند. یک نفر دیگر را به این خاطر گرفته بودند که روی کاغذی مقابل مغازه‌اش خطاب به مسئولان نظام فحش نوشته بودند. به همین دلیل ممکن است پروانه‌ی کسب آن شخص را باطل کنند یعنی آن فرد دیگر نمی‌تواند در حوزه کاسبی کند.

کاسبی که حاضر به گفتگو با انصاف نیوز شده بود در مورد بالا گرفتن این قسم برخوردها در ماه‌های اخیر گفت: قبلا هم پلمب می‌کردند اما نه به این شکل.

من قبل از جنگ ۱۲ روزه هم هفت، هشت روزی بخاطر حجاب پلمب شده بودم اما برخوردشان این شکلی نبود. چند نفر آمده بودند که دوربین جلوی لباسشان بود. فیلم گرفتند و رفتند. بعد به اداره اماکن رفتیم. آنجا هم پرونده درست کرده بودند اما برخوردشان خوب بود. بعد ده روز هم فک پلمب شدیم. یا اخطار می‌دادند یا می‌خواستند که چیزی روی شیشه مغازه بزنیم یا تاکید می‌کردند که کارکنان باید باحجاب باشند ولی به مشتری کاری نداشتند.

این سری هم می‌گفتند به مشتری کاری ندارند ولی می‌گفتند «تو الکل سرو کردی». گفتم آقا مگر سند و مدرکی دارید؟! می‌گفتند از عکس‌ها مشخص است. عکس مگر بوی الکل می‌دهد؟! بعد اصلا آن ایونت اسپانسر نوشیدنی داشت. گفتم اگر گیر هم باشد متوجه اسپانسر نوشیدنی‌ست نه من. فضای مغازه هم طوری نیست که جایی برای رقصیدن یا کار دیگری باشد.

این کاسب توضیح داد که صندلی‌های خارج از این مغازه هم با هماهنگی مدیریت این مجموعه چیده شده‌اند. او در این مورد و در موضوع خیابان سنایی اضافه کرد: قبلا اینقدر مسئله نداشتیم. حتی در شکل خیابان سنایی هم مشکلی نداشتند. اگر مجوز نداشتند می‌آمدند تذکری می‌دادند و به شکل‌هایی حل می‌شد و برای یک ماه می‌رفتند و کاری نداشتند. اما الآن هرجا پاتوق شده باشد دنبال اینند که آنجا را ببندند.

در دادسرای امنیت اخلاقی به مصاحبه‌شونده‌ی انصاف نیوز گفته‌اند که احتمالا جزای نقدی یا بین ۲ تا ۶ سال حبس در انتظار اوست.

این صاحب مغازه از سلیقه‌ای بودن این برخوردها نیز گلایه داشت و می‌گفت که با تعداد خاصی از کافه‌های مشهور که همه می‌دانند سرو مشروبات الکلی و مسائل دیگری دارند هیچ برخوردی نمی‌شود: همه می‌دانند که در کافه … در … مشروبات الکلی سرو می‌شود. تکیلا میدهند. عملا عین کلاب است اما هیچ اتفاقی برایش نمی‌افتد. ادعای او این بود که صاحبان این رستوران‌ها و کافه‌ها و مشتریانشان افراد خاصی هستند و هزینه‌های زیادی برای این برخورد نکردن می‌کنند.

انتهای پیام


۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

رسانه‌های آمریکایی: زلنسکی در حال از دست دادن قدرت است

زلنسکی روز چهارشنبه پس از آنکه مقامات ضد فساد تحت حمایت غرب تحقیقاتی را در مورد یک طرح پولشویی ادعایی ۳.۴ میلیون دلاری که مقامات ارشد ریاست جمهوری در آن دخیل بوده‌اند، آغاز کردند، ایرینا مودرایا، معاون رئیس دفتر خود را اخراج کرد. مودرایا هرگونه تخلفی را رد کرده است. این جدیدترین مورد از رسوایی‌های فساد متعدد مربوط به مقامات نزدیک به زلنسکی است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، یک روز پیش از آن، میخائیل فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین که برکناری غیرمنتظره‌اش ماه گذشته باعث چندین هفته اعتراضات عمومی شد، ویدئویی به سبک مبارزات انتخاباتی منتشر کرد که فساد دولتی را محکوم می‌کرد و خواستار انتخابات در میانه «بحران سیستماتیک حکومتداری» شد.

دوره پنج ساله ریاست جمهوری زلنسکی در ماه مه ۲۰۲۴ به پایان رسید، اما او با استناد به حکومت نظامی اعمال شده پس از تشدید درگیری با روسیه در فوریه ۲۰۲۲، از برگزاری انتخابات جدید خودداری کرده است.

وال استریت ژورنال این آشفتگی را «بزرگترین چالش» برای «حفظ ریاست جمهوری» زلنسکی از سال ۲۰۲۲ خواند و نوشت به نظر می‌رسد فدوروف در بحبوحه ناامیدی فزاینده از رسوایی‌های فساد مکرر، خود را به عنوان یک رقیب اصلی مطرح می‌کند.

روزنامه فایننشال تایمز با استناد به تحلیلگری که نتیجه گرفت «بحران سیاسی آشکار است»، خاطرنشان کرد که فهرست رو به رشد متحدان زلنسکی که درگیر تحقیقات فساد شده‌اند، در کاهش رتبه محبوبیت او نقش داشته و نگرانی حامیان غربی کی‌یف را برانگیخته است.

واشنگتن پست هم مداخله فدوروف را «چالشی قابل توجه و مستقیم» برای اقتدار زلنسکی توصیف کرد.

روزنامه تلگراف نوشت زلنسکی «با مجموعه‌ای از رسوایی‌های فساد طولانی مدت» آسیب دیده است و تحقیقات ادامه دارد.

این روزنامه استدلال کرد که او رقبای قدرتمندی را برای خود جمع کرده است که زمانی عمیقا به او وفادار بودند و گفت که به نظر می‌رسد «به طور فزاینده‌ای محتمل» است که او نتواند اوکراین را به دوران صلح هدایت کند.

گاردین، فدوروف را به عنوان یک «حریف سیاسی قدرتمند» توصیف کرد. کارشناسانی که این روزنامه به آنها استناد کرد، فساد را نشانه‌ای از مشکلات عمیق‌تر «حکومت بد» خواندند و هشدار دادند که خستگی عمومی و عدم توضیح تصمیمات زلنسکی، یک «جعبه باروت بی‌نقص» ایجاد کرده است.

لوموند گفت که فدوروف با درخواست انتخابات، «از خطی عبور کرده است» که هیچ سیاستمدار بزرگ اوکراینی از سال ۲۰۲۲ جرأت عبور از آن را نداشته است. این روزنامه گفت که او به دنبال بهره‌برداری از انباشت بحران‌ها، از جمله رسوایی‌های مکرر فساد است.

مجله اشپیگل هم به نقل از یک تحلیلگر سیاسی اوکراینی نوشت که چالش فدوروف را «درخواستی برای نقش رهبر اپوزیسیون» توصیف کرد. این مجله گفت که زلنسکی اکنون از زمان تشدید درگیری با اولین «مخالف عمومی و مستقیم» خود روبه‌رو است.

زلنسکی علنا به اتهامات فدوروف پاسخ نداده است. سخنرانی عصر چهارشنبه او بر مسائل نظامی و انتصاب وزیر دفاع جدید متمرکز بود و به فشارهای سیاسی فزاینده نپرداخت.

انتهای پیام




 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۲۳ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.