قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۹

هشدار هواشناسی برای چندین استان / تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و گرد و خاک باشند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی هواشناسی با اشاره به وقوع رگبار و رعد و برق در برخی مناطق شمالی و شرقی، نسبت به وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در بسیاری از استان‌های کشور هشدار داد. طبق این پیش‌بینی، آسمان تهران نیز طی روزهای آتی شاهد افزایش سرعت باد و افزایش دما تا ۳۸ درجه خواهد بود.
 هشدار هواشناسی برای چندین استان / تهرانی‌ها منتظر وزش باد شدید و گرد و خاک باشند



۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

دمای هوا خنک تر می شود

به گزارش تجارت نیوز، صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت:  امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده  را شاهد هستیم.

او گفت: امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده پیش‌بینی می‌شود. از بعدازظهر امروز و نیمه‌شب نیز در ارتفاعات هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس، احتمال وقوع رگبار همراه با رعدوبرق وجود دارد.

وی افزود: در مناطق شرق و جنوب شرق کشور، پدیده گرد و غبار همچنان فعال است؛ به طوری که برای فردا، افزایش شدت گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است. رانندگان در این مناطق ضمن توجه به کاهش دید، نسبت به وضعیت جاده‌های مواصلاتی حساس باشند. سایر نقاط کشور وضعیت آرامی خواهند داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود دریاهای ایران در روز آینده متلاطم باشند.

او گفت: از نظر دمایی، از فردا (جمعه) تا اوایل هفته آینده، هوا در اکثر مرزهای کشور خنک‌تر خواهد شد. در تهران نیز روند کاهشی دما مشاهده می‌شود؛ به طوری که پس از امروز، دمای هوا از ۴۰ درجه در امروز به ۳۸ درجه سانتی گراد در جمعه، ۳۶ درجه در روز شنبه و ۳۵ درجه در روز یکشنبه خواهد رسید.

او بیان کرد:همچنین در تهران، احتمال وزش باد و وقوع گرد و غبار در بخش‌های غربی و جنوبی استان در ساعات بعدازظهر وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۸ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.