قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

هواداران انگلیس ممکن است از جام جهانی اخراج شوند

اگر هواداران انگلیس در طول جام جهانی به خواندن شعارهای ضد کیر استارمر ادامه دهند، ممکن است از این رقابت‌ها اخراج شوند و فدراسیون فوتبال انگلیس با جریمه‌های سنگین فیفا مواجه شود.
 هواداران انگلیس ممکن است از جام جهانی اخراج شوند



 اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

اینفانتینو بی دست شد؛ شوک جدید به رئیس فیفا

نشریه گاردین امروز(پنجشنبه) از شوک جدید به اینفانتینو خبر داد و نوشت: ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان و یکی از ۸ نایب‌رئیس شورای فیفا، رسماً حمایت خود را از اینفانتینو پس گرفت.

اینفانتینو در عرض تنها دو هفته اعتماد ۵ نفر از ۸ معاون خود را در شورای فیفا ازدست‌داده است تا دست راست و چپ خود را برای اعمال‌نفوذ از دست دهد.

یعنی جیانی اینفانتینو عملاً دو سوم قدرت خود را در شورای فیفا از دست داد.

پروژه برکناری اینفانتینو از ریاست فیفا دو هفته پیش با زد و بند او با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش در زمان حضورش در یوفا آغاز شد.

یوفا، AFC و کونکاکاف ۳ کنفدراسیون اصلی آغازگر پروژه برکناری اینفانتینو بودند.

روز گذشته خبر اخراج یکی از مدیران ارشد فیفا توسط اینفانتینو به‌خاطر مخالفت با طرح فروش جام جهانی به شرکت برادر داماد ترامپ خبرساز شده بود.

روزنامه گاردین امروز این اتفاق را با تیتر «پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو» پوشش داد و نوشت: چانی گفته اعتمادش به توانایی اینفانتینو برای رهبری فیفا تضعیف شده و برکناری کوین لامور، مدیر ارشد فیفا، "آخرین قطره" بوده است.

براساس گزارش گاردین، حالا اینفانتینو مقابل خود ۵ نایب رئیس اصلی و تأثیرگذار خود یعنی الکساندر چفرین(رئیس یوفا)، ویکتور مونتاگلیانی(رئیس کونکاکاف)، شیخ سلمان(رئیس AFC)، دبی هویت(رئیس فدراسیون بریتانیا) و ساندرو چانی(رئیس فدراسیون مجارستان) را می‌بیند و در مقابل تنها ۳ نائب رئیس نه‌چندان تأثیرگذار یعنی آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه همچنان پشت او هستند.



 هری کین: دیگر مثل گذشته به بازگشت به انگلیس فکر نمی‌کنم
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

هری کین: دیگر مثل گذشته به بازگشت به انگلیس فکر نمی‌کنم

پایگاه خبری فوتبالی - هری کین پس از کسب دومین کفش طلای اروپایی دوران حرفه‌ای خود، احتمال بازگشت به لیگ برتر برای شکستن رکورد گلزنی آلن شیرر را کم‌رنگ دانست و تأکید کرد از شرایطش در بایرن مونیخ رضایت دارد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از هنری وینتر، کین فصل گذشته با ثبت بیشترین گل در میان مهاجمان لیگ‌های معتبر اروپا، برای دومین بار کفش طلای اروپا را به دست آورد. او در دوران حضورش در لیگ برتر ۲۱۳ گل به ثمر رسانده و برای رسیدن به رکورد ۲۶۰ گل آلن شیرر، به ۴۷ گل دیگر نیاز دارد. مهاجم ۳۳ ساله بایرن که در سال ۲۰۲۳ تاتنهام را ترک کرد، درباره احتمال بازگشت به انگلیس گفت:

«وقتی در سال ۲۰۲۳ تاتنهام را ترک کردم، قطعاً فکر می‌کردم روزی برمی‌گردم، اما حالا دیگر آن میل و انگیزه به اندازه گذشته وجود ندارد. واقعاً در مونیخ خوشحالم.»

کین ادامه داد:

«حضور در اینجا چشمانم را به دنیایی کاملاً متفاوت از فوتبال انگلیس باز کرده و باعث شده فوتبال اروپا را بیشتر درک کنم. با تیمی که داریم و حضور ونسان کمپانی به‌عنوان سرمربی، شرایط بسیار خوب است. خانواده‌ام هم کاملاً اینجا جا افتاده‌اند.»

با وجود این، کاپیتان تیم ملی انگلیس احتمال بازگشت به لیگ برتر در آینده را به‌طور کامل رد نکرد:

«همه‌چیز به این بستگی دارد که در بهترین جای ممکن باشم. هرگز نمی‌گویم هرگز، اما در حال حاضر تمام تمرکزم روی بایرن مونیخ است و باید ببینیم آینده چه چیزی رقم می‌زند.»

کین پس از سه فصل حضور در بایرن به یکی از مهم‌ترین بازیکنان این تیم تبدیل شده و در حالی از ادامه حضورش در آلمان استقبال می‌کند که طی روزهای اخیر صحبت‌هایی نیز درباره تمدید قرارداد او با باواریایی‌ها مطرح شده است.



 کارشناس انگلیسی داوری: گل استقلال خوزستان آفساید بود
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

کارشناس انگلیسی داوری: گل استقلال خوزستان آفساید بود

به گزارش آفتاب نیوز،

مارک کلاتنبرگ داور مشهور انگلیسی که در یک برنامه اینترنتی درباره بازی‌های لیگ برتر، مسابقات فصل بیست و ششم را از نظر داوری تحلیل و بررسی می‌کند درباره صحنه گل تیم استقلال خوزستان به دو نکته اشاره کرد.

این داور بین‌المللی در این باره گفت: صحنه به ثمر رسیدن گل استقلال خوزستان صحنه جالبی است. سئوال اول این است که آیا توپ از خط رد شده یا نه؟ سوال بعدی هم این است که آیا مهاجم آبی پوش که در موقعیت آفساید قرار دارد روی توانایی مدافع قرمز پوش برای رسیدن به توپ اثر می‌گذارد یا نه؟

وی در ادامه افزود: با زوایای موجود ما نمی‌توانیم با قاطعیت بگوییم که توپ از خط عبور کرده است یا نه، اما چیزی که محرز است این است که مهاجم مانع از این می‌شود که مدافع به سمت توپ حرکت کند و آن را از روی خط دفع کند.

این کارشناس داوری اضافه کرد: حتی اگر توپ از خط دروازه عبور کرده باشد var باید مداخله می‌کرد، چون مهاجم مشخصا اجازه نمی‌دهد مدافع به سمت توپ برود و توپ را از روی خط دور کند به همین خاطر این صحنه آفساید محسوب می‌شود.

لازم به یادآوری است؛ مسئولان باشگاه پرسپولیس بلافاصله پس از پایان این مسابقه نسبت به قضاوت اکرمی در دیدار تیمشان مقابل استقلال خوزستان شکایتی را طرح کرده و آن را به کمیته داوران و فدراسیون فوتبال ارائه دادند.



 جریمه عجیب نیمار در برزیل
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

جریمه عجیب نیمار در برزیل

به گزارش ایلنا، طبق این قانون آزمایشی که قرار است در سایر رقابت‌ها از جمله لیگ برتر انگلیس نیز اجرا شود، در صورتی که بازی به دلیل نیاز دروازه‌بان به مراقبت‌های پزشکی متوقف شود، سرمربی باید بلافاصله یک بازیکن داخل زمین را انتخاب کند تا پس از استارت مجدد مسابقه، به مدت یک دقیقه زمین بازی را ترک کند.

چنانچه سرمربی ظرف مدت ۱۰ ثانیه بازیکنی را معرفی نکند، کاپیتان تیم موظف است فردی باشد که زمین را ترک می‌کند.

در جریان پیروزی ۳ بر صفر سانتوس برابر واسکو دا گاما در روز یکشنبه، این قانون برای نخستین بار در سری آ برزیل و در پی درخواست گابریل برزائو، دروازه‌بان این تیم برای دریافت خدمات پزشکی به اجرا درآمد.

از آنجا که سرمربی سانتوس ظرف ۱۰ ثانیه بازیکن دیگری را تعیین نکرد، داور به نیمار، کاپیتان تیم دستور داد زمین مسابقه را ترک کند.

وی متعاقباً به زمین بازگشت تا به تیمش برای دستیابی به یک پیروزی آسان کمک کند.

خداحافظی تلخ نیمار از بازی‌های ملی

نیمار اخیراً پس از دست و پنجه نرم کردن با مصدومیت از ناحیه عضله دوقلو در طول جام جهانی، تنها در دو مسابقه برای کشورش به میدان رفت.

او به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و در شکست ۲ بر ۱ برزیل مقابل نروژ در مرحله یک‌هشتم نهایی، گل تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و پس از بازی افشا کرد که قصد دارد از بازی‌های ملی خداحافظی کند.

این ستاره ۳۴ ساله پس از حذف تیمش از جام جهانی به‌شدت احساساتی شده بود و چند هفته پس از پایان تورنمنت، از او خواسته شد تأیید کند که آیا برنامه‌ای برای بازی دوباره در تیم ملی برزیل دارد یا خیر.

نیمار با تکرار همان پیام قبلی در اواخر جولای به خبرنگاران گفت: «گمان می‌کنم دوران حضورم در تیم ملی دیگر به پایان رسیده است. من در آنجا تاریخ‌سازی کردم و از این بابت بسیار خوشحالم. در آن پیراهن تجربیات زیادی کسب کردم، خون و جانم را دادم و همیشه برای این پیراهن زرد جنگیدم و مبارزه کردم، اما فکر نمی‌کنم دیگر مایل به ادامه آن باشم.»

نیمار دوران حرفه‌ای درخشانی را در سطح باشگاهی با سانتوس، بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن تجربه کرده، اما در رده ملی تنها یک جام معتبر بزرگ یعنی جام کنفدراسیون‌ها در سال ۲۰۱۳ را …



 واکنش هری کین به ترک بایرن - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش هری کین به ترک بایرن - پارس فوتبال

به گزارش مشرق ، هری کین اعلام کرد که لیگ برتر انگلیس دیگر جذابیت گذشته را برای او ندارد و در حال حاضر تمام تمرکزش روی ادامه دوران حرفه‌ای خود در بایرن مونیخ است؛ اظهاراتی که در شرایطی مطرح شده که شایعات درباره احتمال بازگشت این مهاجم انگلیسی به فوتبال کشورش همچنان ادامه دارد.

این مهاجم ۳۳ ساله در سال ۲۰۲۳ تاتنهام را ترک کرد و به بایرن مونیخ پیوست. کین از زمان حضور در آلمان موفق به کسب دو عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا، یک جام حذفی آلمان و یک سوپرجام شده است.

با وجود این موفقیت‌ها، طی ماه‌های اخیر بار دیگر شایعاتی درباره بازگشت او به لیگ برتر مطرح شده است. کین تنها ۴۷ گل با شکستن رکورد تاریخی گلزنی در لیگ برتر فاصله دارد؛ رکوردی که در اختیار آلن شیرر با ۲۶۰ گل قرار دارد. همچنین نام او در ارتباط با انتقال احتمالی به لیگ عربستان و حضور در الهلال مطرح شده است.

کین پس از دریافت کفش طلای اروپا برای دومین بار در گفت‌وگو با مجله FourFourTwo درباره احتمال بازگشت به انگلیس گفت: وقتی برای نخستین بار تاتنهام را ترک کردم، مطمئناً فکر می‌کردم روزی به انگلیس بازخواهم گشت اما این تمایل دیگر به اندازه گذشته قوی نیست. من در مونیخ بسیار خوشحالم و این تجربه باعث شد چشم‌اندازم نسبت به دنیای متفاوت فوتبال خارج از انگلیس تغییر کند.

کاپیتان تیم ملی انگلیس در ادامه تأکید کرد که بازگشت به لیگ برتر را به‌طور کامل منتفی نمی‌داند. او گفت: هرگز نمی‌گویم چنین اتفاقی غیرممکن است، اما در حال حاضر تمرکزم روی بایرن مونیخ است و باید ببینیم آینده، چه چیزی را به همراه خواهد داشت.

قرارداد کین با بایرن مونیخ در سال آینده به پایان می‌رسد و مذاکرات درباره آینده او قرار است به‌زودی آغاز شود. با این حال، این مهاجم تأکید کرده که هیچ‌یک از طرفین برای تصمیم‌گیری عجله‌ای ندارند.

کین فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۶ بوندس‌لیگا را با ۳۶ گل به پایان رساند و برای دومین فصل متوالی عنوان آقای گلی این رقابت‌ها را به دست آورد. او همچنین برای دومین بار در دوران حرفه‌ای خود کفش طلای اروپا را کسب کرد.

عملکرد آماری کین در بایرن نیز خیره‌کننده بوده است؛ او در ۱۴۷ مسابقه در تمامی رقابت‌ها ۱۴۶ گل به ثمر رسانده که شامل ۹۸ گل در ۹۴ بازی بوندس‌لیگا می‌شود.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان
سایت ایران آنلاین

پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال برابر استقلال خوزستان به برتری چهار بر یک رسید تا دومین برد متوالی قرمزها ثبت شود.
 کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید
سایت ورزش ۳

کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

رافینیا 29 ساله کاپیتانی با لیاقت و شایستگی است، از آن دست کاپیتان‌هایی که ارزش خود را با عمل ثابت می‌کنند.
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت
خبرگزاری ایسکانیوز

تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد تا شاگردان پیاتزا مسیر جدید و جدی را برای حضور شایسته در قهرمانی آسیا آغاز کنند.
 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.
 دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند

پیشکسوت استقلال گفت: نساجی تیم پرطرفداری است و در خانه خودش دنبال کسب حداکثر امتیاز بود، اما استقلال توانست از این بازی سخت ۳ امتیاز بگیرد و فعلاً خودش را به عنوان یک مدعی نشان داده است.
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.