قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

حادثه برای اتوبوس در بزرگراه اشرفی اصفهانی تهران؛ برخورد با ۱۲ خودرو و مصدومیت سه نفر

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع یک تصادف زنجیره‌ای در خیابان اشرفی اصفهانی خبر داد و گفت: در پی برخورد یک دستگاه اتوبوس شخصی با ۱۲ خودروی سواری، سه نفر مصدوم و به عوامل اورژانس تحویل داده شدند.
 حادثه برای اتوبوس در بزرگراه اشرفی اصفهانی تهران؛ برخورد با ۱۲ خودرو و مصدومیت سه نفر



۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فوت 10نفر در 8 تصادف مرگبار هفته آخر مرداد تهران - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به وقوع 8 فقره تصادف فوتی در هفته آخر مردادماه در پایتخت گفت: بخش عمده این حوادث ناشی از بی‌توجهی به جلو، تردد غیرمجاز و غیرایمن عابران، تخلفات موتورسواران، سرعت غیرمجاز و حرکت در خلاف جهت مسیر بوده است که در پی این حوادث، 10 نفر از شهروندان جان خود را از دست داده‌اند.

وی درباره جزئیات این حوادث اظهار کرد: نخستین حادثه حوالی ساعت 1:38 بامداد شنبه 24 مرداد در بزرگراه نواب صفوی رخ داد که در پی حرکت یک دستگاه موتورسیکلت در خلاف جهت مسیر، با یک دستگاه وانت نیسان برخورد و واژگون شد. راکب 36 ساله موتورسیکلت به دلیل استفاده نکردن از کلاه ایمنی استاندارد و وارد شدن ضربه مستقیم به سر، در دم جان باخت.

موسوی‌پور افزود: حادثه دوم حوالی ساعت 11:58 همان روز در مرتضی‌گرد رخ داد؛ راننده یک دستگاه خودروی سواری به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با یک دستگاه دوچرخه برخورد کرد که در این حادثه، راکب 48 ساله دوچرخه بر اثر شدت جراحات در دم فوت شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در حادثه سوم که ساعت 21 یکشنبه 25 مرداد در جاده خاوران رخ داد، یک دستگاه خودروی پژو با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز و غیرایمن از عرض بزرگراه بود برخورد کرد و عابر 80 ساله بر اثر شدت جراحات در دم جان باخت.

وی گفت: حادثه چهارم نیز دوشنبه 26 مرداد در خیابان دماوند رخ داد؛ در این حادثه راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز از عرض بزرگراه بود برخورد کرد و این زن 55 ساله جان خود را از دست داد. طبق گزارش اولیه، به دلیل ایمن‌سازی نشدن و مرمت نشدن مسیر در این نقطه، برای شهرداری منطقه نیز سهم تقصیر در نظر گرفته شد.

موسوی‌پور افزود: در حادثه پنجم که ساعت 8:49 صبح سه‌شنبه 27 مرداد در بزرگراه آزادگان رخ داد، راننده یک دستگاه وانت به علت بی‌توجهی به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشت برخورد کرد و عابر مرد 55 ساله در دم جان باخت.

وی ادامه داد: حادثه ششم حوالی ساعت 12:18 ظهر چهارشنبه 28 مرداد در شهرری رخ داد؛ راننده یک دستگاه وانت نیسان به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، دچار واژگونی و حریق شد و در این حادثه، راننده 45 ساله و سرنشین 22 ساله خودرو جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در حادثه هفتم که پنج‌شنبه 29 مرداد در بزرگراه شهید همت غرب رخ داد، راننده یک دستگاه پژو به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که به صورت غیرایمن و غیرمجاز از عرض بزرگراه عبور می‌کرد برخورد کرد و این مرد 30 ساله بر اثر شدت ضربه و جراحات در دم جان باخت.

موسوی‌پور افزود: هشتمین حادثه نیز ساعت 1:32 بامداد پنج‌شنبه 29 مرداد در بزرگراه امام علی(ع) رخ داد که در پی بی‌توجهی راننده یک دستگاه خودروی کوئیک به جلو و اطراف، خودرو با عقب یک دستگاه کامیون برخورد و سپس واژگون شد. در این حادثه دو سرنشین صندلی عقب بر اثر شدت ضربات وارده به بیرون از خودرو پرتاب شده و در دم جان باختند و سرنشین دیگر نیز مصدوم و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان تأکید کرد: بزرگراه‌های شهری محل مسابقه سرعت یا مسیر پیاده‌روی نیستند و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی می‌تواند مرز میان زندگی و مرگ باشد. رانندگان باید با تمرکز کامل و رعایت سرعت مطمئنه رانندگی کنند، عابران پیاده برای حفظ جان خود از پل‌های هوایی و گذرگاه‌های مجاز استفاده کنند و سرنشینان خودروها، حتی در صندلی‌های عقب، بستن کمربند ایمنی را جدی بگیرند.

انتهای پیام/  


۳۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

۱۹ مصدوم از چهار حادثه رانندگی در مسیر تهران - مشهد در محدوده سمنان

به گزارش تجارت نیوز، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از امدادرسانی به مصدومان ۲ سانحه رانندگی در جاده‌های گرمسار-آرادان و ایوانکی-گرمسار خبر داد.

حسین درخشان افزود: بر اثر واژگونی یک دستگاه سواری ام‌وی‌ام در کیلومتر ۱۳ محور گرمسار به آرادان، نجاتگران پایگاه امداد و نجات آرادان به محل حادثه اعزام شدند. در این سانحه پنج نفر حادثه‌دیده که همگی مصدوم شده بودند، شناسایی و با کمک نجاتگران هلال‌احمر و همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی ادامه داد: طی حادثه‌ای دیگر بر اثر برخورد یک دستگاه کوئیک با یک دستگاه پراید در کیلومتر ۲ محور ایوانکی به گرمسار، تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات شهید قاسمی ایوانکی به محل حادثه اعزام شدند و به پنج مصدوم امدادرسانی کردند.

واژگونی ساینا در جاده میامی به سبزوار با پنج مصدوم

معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی ساینا در کیلومتر ۳۰ جاده میامی ـ سبزوار، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام و تیم امدادی پایگاه امدادونجات میاندشت به محل حادثه اعزام شدند.

علیرضا باغبان افزود: این حادثه پنج مصدوم داشت که توسط نجاتگران هلال احمر اقدامات اولیه امدادی انجام و با همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ به مرکز درمانی منتقل شدند.

چهار مصدوم در واژگونی پژوپارس در جاده فیروزکوه

سید مرتضی زرگر رییس جمعیت هلال احمر سرخه گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی پژوپارس در کیلومتر ۱۴ جاده سمنان ـ فیروزکوه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام و پایگاه شهدای امدادگر به محل حادثه اعزام شدند و به چهار مصدوم امدادرسانی کردند.

منبع: ایرنا


۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

جان باختن ۵۰ نفر پس از واژگونی یک قایق در نیجریه

خبرگزاری رویترز به نقل از شاهدان عینی افزود که حداقل ۵۰ نفر که بیشتر کودک بودند، پس از واژگونی یک قایق مملو از مسافر در روز پنجشنبه در ایالت سوکوتو در شمال غربی نیجریه، جان خود را از دست دادند.

«عبدالقادر یوسف» مدیر منطقه‌ای اداره آبراه‌های داخلی نیجریه گفت که این حادثه در نزدیکی «گوارائو» در منطقه دولت محلی «گورونیو» رخ داده است و تلاش‌های امداد و نجات همچنان ادامه دارد.

یکی از شاهدان به رویترز گفت که ۵۰ جسد از جانباختگان این حادثه را که بسیاری از آنها در حصیر و پارچه‌های سنتی پیچیده شده بودند، در حیاط یک مسجد محلی دیده است که بعدا" در گوارائو دفن شدند.




 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۲۰ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
۲۳ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.