قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

مسیر رفع تحریم‌های ایران | آغاز گشایش تدریجی در اقتصاد ایران

رویترز در گزارشی نوشت: معافیت موقت آمریکا می‌تواند میلیارد‌ها دلار درآمد نفتی برای ایران ایجاد کند، اما باز کردن گره چند دهه تحریم، فقط با یک مجوز کوتاه‌مدت انجام نمی‌شود. در حالی که تهران و واشنگتن در چارچوب توافق موقت درباره مسیر توافق نهایی رایزنی می‌کنند، بازگشت ایران به بازار جهانی همچنان به تصمیم‌های سیاسی، حقوقی و تجاری گره خورده است.
 مسیر رفع تحریم‌های ایران | آغاز گشایش تدریجی در اقتصاد ایران



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

آفریقا؛ فرصتی برای توسعه تجارت ایران در دوران تحریم

بابک هدایتی در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد: تحریم‌ها تجارت ایران با آفریقا را متوقف نکرده‌اند، اما هزینه و ریسک مبادلات را افزایش داده‌اند. با وجود مشکلات بانکی، حمل‌ونقل و انتقال پول، این قاره همچنان ظرفیت بالایی برای توسعه تجارت ایران دارد و باید به عنوان بازار هدف و شریک اقتصادی دیده شود.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت آفریقا برای کاهش آثار تحریم‌ها نباید صرفا از مسیر واسطه‌گری دنبال شود، بلکه باید بر توسعه تجارت واقعی، تهاتر کالا، استفاده از سازوکارهای مالی جایگزین، سرمایه‌گذاری مشترک، ایجاد شرکت‌های ایرانی–آفریقایی و صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و آفریقا افزود: کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، موزامبیک، سودان، غنا، کنیا و تانزانیا از بازارهای مهم صادراتی ایران در آفریقا بوده‌اند. با این حال، حضور فعال چین، ترکیه، هند، امارات و اروپا در این بازار رقابتی، ضرورت حفظ ارتباط مستمر با مشتریان و جلوگیری از از دست رفتن سهم بازار ایران را افزایش داده است.

هدایتی  گفت: قاره آفریقا با جمعیتی حدود یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفر، ۵۴ کشور و ظرفیت اقتصادی گسترده، می‌تواند یکی از مسیرهای مهم توسعه تجارت خارجی ایران باشد. بهره‌گیری از این فرصت نیازمند نقشه راه بلندمدت، حضور جدی بخش خصوصی و تبدیل روابط مقطعی به همکاری‌های پایدار اقتصادی است.


۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی مدعی شد: امروز دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، ۱۰ فرد را که بخشی از شبکه‌ای مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

این نهاد جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: این شبکه از حاملان پول نقدی استفاده می‌کند که با پروازهای تجاری میان لبنان، ترکیه، امارات متحده عربی و ایران سفر می‌کنند تا مبالغی بالغ بر صدها میلیون دلار را جابه‌جا کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی همچنین حزب‌الله را به دلیل ارتباط با ایران، بار دیگر در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند. واشنگتن، افراد، نهادها و شرکت های مختلف در جهان را به بهانه های مختلف از جمله تهدیدکردن امنیت ملی یا مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی خود و متحدانش همواره تحت تحریم ها قرار داده است.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.


۷ ساعت قبل / سایت بورس 24

آمریکا از اعمال «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» علیه ایران خبر داد

بورس24 : وزیر خزانه‌داری آمریکا در ادامه سیاست فشار حداکثری واشنگتن علیه تهران، از اعمال تحریم‌های جدید و گسترده علیه ایران خبر داد و مدعی شد این اقدامات با هدف ایجاد انزوای اقتصادی جمهوری اسلامی دنبال خواهد شد.

به گزارش ایرنا، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد: «ما سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را اعمال خواهیم کرد و این سیاست پاسخ خواهد داد.»

وی مدعی شد سیاست فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران، ونزوئلا و کوبا نیز اجرا شده و به گفته او در این کشورها نتیجه داده است.آمریکا از تشدید فشار اقتصادی علیه ایران خبر داد

بسنت با اشاره به برنامه دولت دونالد ترامپ برای اعمال فشار اقتصادی بیشتر علیه ایران، مدعی شد که انزوای اقتصادی هماهنگ‌شده علیه تهران می‌تواند نیاز به عملیات نظامی بیشتر آمریکا را کاهش دهد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «اگر ما در حال اعمال حداکثر فشار اقتصادی باشیم، پس این بدان معناست که احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود.»

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال هدف قرار گرفتن چین به‌عنوان یکی از شرکای اقتصادی اصلی ایران، گفت بسیاری از این گفت‌وگوها بهتر است به‌صورت خصوصی انجام شود.تهدید متحدان واشنگتن درباره همکاری با ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا کشورهای مختلف را تهدید کرد که در صورت ادامه همکاری اقتصادی با ایران، با اقدامات واشنگتن مواجه خواهند شد.

بسنت اظهار کرد: «شما یا با ما هستید یا علیه ما... اگر اصرار دارید با آنها تجارت کنید، پول انتقال دهید یا نفت بخرید، وزارت خزانه‌داری آمریکا تمام قدرت و توان خود را علیه شما به کار خواهد گرفت.»

وی همچنین مدعی شد این سیاست‌ها در نهایت موجب فروپاشی حکومت ایران خواهد شد.واکنش تهران به ادعای «روز D اقتصادی» ترامپ

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، پیش‌تر در شبکه اجتماعی تروث سوشال از آغاز آنچه «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی علیه یک کشور» خوانده بود، خبر داده و آن را «جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه» توصیف کرده بود.

ترامپ همچنین از متحدان آمریکا خواسته بود برای منزوی کردن ایران با واشنگتن همکاری کنند.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به این اظهارات، با اشاره به عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، ادعای «روز D اقتصادی» را تلاشی برای منحرف کردن افکار عمومی از مشکلات اقتصادی و بدهی‌های فزاینده آمریکا دانست و تأکید کرد ادامه سیاست‌های واشنگتن نتیجه‌ای جز افزایش خصومت و شکست بیشتر نخواهد داشت.




 بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی

اکوایران: بحران بنزین در ایران حاصل سال‌ها انباشت تصمیم‌های ناتمام است؛ راه حل پایدار در این بازار صرفا از مجرای ایجاد شوک قیمتی نمی‌گذرد.

 شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد
۸ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط استخدام مدرس در کانون زبان ایران اعلام شد

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، کانون زبان ایران به عنوان قدیمی‌ترین و یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین مؤسسات آموزش زبان در کشور، با حدود یک قرن سابقه فعالیت، برای ت...

 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.

 قیمت دلار امروز پنحشنبه 29مرداد 1405/ افزایش نرخ + جدول و جزئیات
۱۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

قیمت دلار امروز پنحشنبه 29مرداد 1405/ افزایش نرخ + جدول و جزئیات

اکوایران: قیمت دلار در معاملات امروز با افزایش همراه شد.

 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
۱۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.

 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
۱۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.