قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

صاعقه یک سالن ژیمناستیک را نابود کرد

در پی برخورد صاعقه به یک سالن ژیمناستیک در شهر کاستامونو ترکیه، آتش‌سوزی شدیدی در این مجموعه ورزشی رخ داد. نیروهای آتش‌نشانی پس از حدود دو ساعت تلاش موفق شدند آتش را پیش از سرایت به ساختمان‌های مجاور مهار کنند.
 صاعقه یک سالن ژیمناستیک را نابود کرد



۵ ساعت قبل / سایت جماران

دفتر اردوغان به تهدیدهای جدید نتانیاهو واکنش نشان داد

دفتر ریاست جمهوری ترکیه به تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

به گزارش جماران، تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ترکیه‌، واکنش دفتر رئیس جمهوری این کشور را به دنبال  داشته است.

دفتر ریاست جمهوری ترکیه به تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاست بی ارزشی قرار دارد که هدف از آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است.

در این بیانیه آمده است: این اظهارات باطل دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می کند.

خاطر نشان می شود که دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد : اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو ادعا شده است : با قدرت به تحرکات خود علیه تلاشهای ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه! و علیه هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهیم داد.


۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار عراق درباره تنگه هرمز؛ بغداد: اجازه سوءاستفاده به دشمنان را نمی‌دهیم

کد خبر: 787427 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۲:۵۱:۲۹ اعتمادآنلاین |

نخست وزیر عراق در هشتمین دوره کنفرانس بین‌المللی «گفت‌وگوی بغداد» اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، علی فالح الزیدی، نخست وزیر عراق امروز -جمعه- گفت: کشور در حال گذر از یک دوره دشوار است و ما بیش از یک راه حل برای مشکلات اقتصادی داریم.

نخست وزیر عراق اعلام کرد: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: دولت در حال کار بر فعال‌سازی گذرگاه‌های مرزی و اتخاذ راه‌هایی برای مقابله با چالش‌های اقتصادی است.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: دولت به زودی پیش‌نویس قانون بودجه را به پارلمان ارسال خواهد کرد.

وی تاکید کرد: برای مقابله با چالش‌های اقتصادی، برنامه‌های اصلاحی در نظر گرفته شده است.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور، بیش از یک راهکار در اختیار دارد و ما در حال کار بر اتخاذ اقدامات لازم برای مدیریت شرایط جاری و حفظ ثبات اقتصاد عراق هستیم.

وی گفت: ما توانستیم پرداخت حقوق کارکنان را تضمین و مسیرهای جایگزینی برای صادرات نفت ایجاد کنیم.

الزیدی همچنین اشاره کرد: ما برنامه بودجه را که نقشه راه آینده اقتصادی عراق خواهد بود، ارائه خواهیم کرد.

الزیدی افزود: همه نیروهای سیاسی بر سر ادامه انحصار دولت در استفاده از زور توافق دارند. کار بر روی سازوکارهای تحویل سلاح در حال انجام است.

نخست وزیر عراق درباره موضوع انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد: تمام نیروهای سیاسی کاملا بر ضرورت پیشبرد عملیات انحصار سلاح در دست دولت توافق دارند و کار برای تدوین سازوکارهای تحویل سلاح و پایان دادن کامل به این وضعیت در جریان است.

الزیدی در ادامه تاکید کرد: هیچ نیت یا احتمالی برای هیچ‌گونه وقوع درگیری نظامی وجود ندارد و به دشمنان عراق اجازه نمی‌دهیم که از هیچ فرصتی استفاده کنند.

وی بیان کرد: هیچ‌گونه عقب‌نشینی و بازگشتی از موضوع مبارزه با فساد وجود ندارد و دولت از حمایت گسترده نیروهای سیاسی برخوردار است.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: ما در حال کار بر توسعه صادرات نفت از طریق بندر جیهان ترکیه هستیم و کار بر صادرات از طریق بانیسان و العقبه در جریان است.

الزیدی گفت: ما در حال تلاش برای افزایش سهمیه صادراتی عراق از طریق اوپک هستیم و می‌کوشیم تا ظرف ۶ سال، آن را به هشت تا ۱۰ میلیون بشکه در روز برسانیم.

نخست وزیر الزیدی اظهار داشت که عراق هیئتی را برای مذاکره در مورد افزایش سهمیه تولید خود در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به عربستان سعودی فرستاده است، که بخشی از برنامه‌های عراق برای افزایش تولید نفت خود به بین هشت تا ۱۰ میلیون بشکه در روز ظرف ۶ سال است.

الزیدی در کنفرانس گفتگوی بغداد افزود که روز جمعه هیئتی را به ریاست وزرای نفت و دارایی به عربستان سعودی اعزام کرده است تا در مورد افزایش سهمیه عراق در این سازمان مذاکره کنند.

نخست وزیر عراق در ادامه اشاره کرد: عراق به نمایندگی از منطقه و جهان با داعش تروریستی مبارزه کرد و منصفانه است که این کشور، سهمی از صادرات نفت خام را دریافت کند که با جمعیت و ذخایر نفتی‌اش متناسب باشد.

الزیدی گفت: ما آنقدر که به فکر ساختن دولت و اقتصاد هستیم، به ساختن دولت فکر نمی‌کنیم. عراق فرصت‌ها، منابع و اراده لازم برای غلبه بر چالش‌ها را دارد.

وی تاکید کرد: متعهد شدم که برای دوره دوم نخست وزیری نامزد نشوم و برنامه‌های اصلاحی ما برای دولت‌های آینده ثمربخش خواهد بود.

نخست وزیر عراق بیان کرد: اگر از بخش خصوصی حمایت نکنیم، توسعه‌ای حاصل نخواهد شد و ما به دنبال ایجاد سازوکارهایی برای انتقال نیروی کار از بخش دولتی به بخش خصوصی هستیم.

وی در ادامه اشاره کرد: صندوق توسعه ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه خواهد داشت و سرمایه این صندوق از طریق مشارکت بانک مرکزی، عرضه عمومی سهام و همچنین مشارکت موسسات مالی بین‌المللی و منطقه‌ای انجام خواهد شد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: ما از تبدیل نقش عراق از صحنه‌ای برای منازعه به پل ارتباطی برای مذاکره و تفاهم حمایت کردیم و جایگاه و وزن کشورمان، نقشی تاثیرگذار و تعیین‌کننده در ثبات منطقه دارد.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: هیچ قصد یا امکانی برای رویارویی نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

نخست وزیر عراق افزود: هیچ عقب‌نشینی از مبارزه با فساد وجود نخواهد داشت و دولت از حمایت نیروهای سیاسی برخوردار است.

علی فالح الزیدی بار دیگر تعهد خود را برای عدم نامزدی برای دوره دوم تکرار و تأکید کرد که دولت او بر سازندگی کشور، توسعه اقتصادی و اجرای برنامه‌های اصلاحی متمرکز است که مزایای آن به دولت‌های آینده نیز خواهد رسید. اخبار مرتبط رویترز: فروش نفت ایران ادامه دارد تانکر ترکرز: ایران در یک هفته ۳۶ میلیون بشکه نفت صادر کرد




 چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟

دنیای اقتصاد: گروه علی‌بابا در حال فروش بخش بازی‌های ویدئویی خود در معامله‌ای به ارزش حداقل 1.5‌میلیارد دلار است، چرا که این شرکت چینی تمرکز خود را به هوش مصنوعی معطوف کرده است. به نوشته وال‌استریت ژورنال، بر اساس یک یادداشت داخلی که توسط وال‌استریت ژورنال مشاهده شد،

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ جهانی رفته که شاید بیش از همیشه به زمانه ما نزدیک است.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.