قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

امدادرسانی نیروهای عملیاتی هلال‌احمر به حادثه‌دیدگان در ۴۶۴ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته

تهران- ایرنا- معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از ثبت ۴۶۴ حادثه در سراسر کشور طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد و گفت: در این مدت، نیروهای عملیاتی هلال‌احمر به ۲۷۶ نفر امدادرسانی کردند و ۳۰۶ مصدوم نیز برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.
 امدادرسانی نیروهای عملیاتی هلال‌احمر به حادثه‌دیدگان در ۴۶۴ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته



۱۰ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سبقت غیرمجاز در جیرفت ١۳ مصدوم و فوتی برجای گذاشت | انصاف نیوز

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان از وقوع تصادف زنجیره‌ای ۳ خودرو به علت سبقت غیرمجاز در محور راین به سربیژن خبر داد و گفت: این سانحه ۱۰ مصدوم و سه فوتی داشت.

رضا فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، اظهار کرد: ساعت ۱۴ امروز جمعه سی‌ام مرداد گزارشی مبنی بر تصادف زنجیره‌ای سه دستگاه خودروی سواری در جاده جیرفت _ ساردوئیه به هلال احمر استان اعلام و بلافاصله یک تیم امدادونجات به محل حادثه اعزام شد.

وی با بیان اینکه این تصادف ۱۰ مصدوم و ۳ فوتی داشته است، افزود: نیروهای هلال احمر یک فوتی را رهاسازی و به عوامل مربوطه تحویل دادند و مصدومین نیز توسط اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافتند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان با اشاره به اینکه حادثه در کیلومتر ۳۶ محور جیرفت به ساردوئیه و به علت سبقت غیرمجاز رخ داده است، گفت: عملیات امداد و نجات ساعت ۱۶ و ۱۰ دقیقه به اتمام رسید.

انتهای پیام


۱۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دو کشته و مصدوم بر اثر ریزش آوار در ایلام | یک دختر نوجوان هم جان باخت

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمزه محمدی‌مقدم روز جمعه در این باره توضیح داد: پس از اعلام ریزش آوار سه گروه عملیاتی جمعیت هلال‌احمر استان ایلام به همراه نیرو‌های آتش‌نشانی و فوریت‌های پزشکی راهی محل حادثه اعزام شدند و کار امدادرسانی و رهاسازی افراد گرفتار زیر آوار در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل هلال‌احمر استان ایلام افزود: نجاتگران این جمعیت پس از حضور در محل، کار رهاسازی فرد جان‌باخته و مصدوم حادثه را از زیر آوار انجام دادند.

وی اظهار کرد: مصدوم مردی ۳۰ ساله است که از ناحیه کمر و لگن دچار جراحت شده بود و پس از رهاسازی برای ادامه درمان توسط عوامل امدادی به بیمارستان انتقال یافت.

محمدی‌مقدم ادامه داد: همچنین فرد جان‌باخته مردی ۳۸ ساله بود که پس از رهاسازی توسط نجاتگران جمعیت هلال‌احمر به عوامل ذی‌ربط تحویل داده شد.

این دومین حادثه ریزش آوار در شهر ایلام طی هفته گذشته است.

پنجشنبه هفته گذشته بر اثر ریزش دیوار خانه‌ای در محله «بانبرز» ایلام نوجوان دختر ۱۴ ساله‌ای جان باخت.

منبع: ایرنا 

در ادامه حتما بخوانید ۴ کشته و مجروح در واژگونی خودرو سواری در محور سبزوار به نیشابور (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)




 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۹ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱۸ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

 سندرم پساکنکور؛ وقتی آزمون تمام می‌شود، اما اضطراب جمعی نه
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سندرم پساکنکور؛ وقتی آزمون تمام می‌شود، اما اضطراب جمعی نه

«آرمان امروز» در گفت‌وگو با دکتر حمید مستخدمین حسینی، پژوهشگر جامعه‌شناسی درمانی گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز : کنکور در شرایطی برگزار شد که برای بخش بزرگی از جامعه ایران، تنها یک آزمون چندساعته بلکه یک رویداد اجتماعی است که ماه‌ها بر زندگی دانش‌آموزان، خانواده‌ها و حتی فضای عمومی جامعه سایه می‌اندازد. اما پایان آزمون لزوماً [ ]