قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۳

خانیکی: مردم تلاش برای توافق و مذاکرات را بهترین راه مواجهه با شرایط فعلی می‌دانند | حس بی عدالتی در رأس عوامل نارضایتی جامعه است | باید از گذشته عبور کنیم

اقتصادنیوز:هادی خانیکی، استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، با هشدار نسبت به تداوم وضعیت «نه جنگ، نه صلح» تأکید کرد که خسارت‌بارتر از خود جنگ، پایان بد آن است. او با استناد به داده‌های اجتماعی گفت اکثریت مردم ادامه مذاکرات و دستیابی به توافق را بهترین راه عبور از شرایط کنونی می‌دانند و خواستار کاهش تنش‌ها، رفع تحریم‌ها و اصلاحات در داخل کشور هستند.
 خانیکی: مردم تلاش برای توافق و مذاکرات را بهترین راه مواجهه با شرایط فعلی می‌دانند | حس بی عدالتی در رأس عوامل نارضایتی جامعه است | باید از گذشته عبور کنیم



۴۹ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

توهمات تکراری رئیس جمهور آمریکا | ترامپ: ایران مشتاق توافق با واشنگتن است!

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ در جدیدترین لفاظی خود درباره ایران، با ارائه آمار‌های ساختگی و ادعا‌های بی‌پایه، تلاش کرد وضعیت اقتصادی ایران را بحرانی جلوه دهد.

ترامپ با مطرح کردن ادعای عجیب تورم ۳۰۰ درصدی در ایران، سعی دارد فضای روانی علیه اقتصاد کشور ایجاد کند؛ عددی که هیچ سنخیتی با واقعیت‌های اقتصادی ندارد و صرفاً مصرف داخلی برای کارزار انتخاباتی او دارد.

وی بار دیگر مدعی شد ایران مشتاق بستن توافق با واشنگتن است.

دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا در جدیدترین اظهارات متناقض خود، با ادعای تمایل ایران به مذاکره، تلاش کرد توپ را در زمین تهران بیندازد و شروط یک‌جانبه خود را به عنوان «توافق درست» مطرح کند.

منبع: تسنیم

در ادامه حتما بخوانید واشنگتن‌پست: ترامپ در تحقق اهدافش علیه ایران ناکام ماند


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

یاوه‌گویی‌های تکراری و خسته‌کننده ترامپ متوهم: ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم/ ایرانی‌ها می‌خواهند با ما به توافق برسند + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس جمهور تروریست آمریکا مدعی شد: جنگ نظامی هنوز به پایان نرسیده است.

وی افزود: اگر به محاصره نگاه کنید، ما کنترل کامل آن منطقه را در اختیار داریم؛ منطقه‌ای که به تنگه هرمز مربوط می‌شود و حتی بخش قابل‌توجهی از مناطق خشکی را هم شامل می‌شود.

ترامپ توهماتش را اینگونه ادامه داد: آنها خیلی مایل‌اند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که یک توافق درست و مناسب را بپذیرند.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

طلوع‌کیان، سرمربی جدید قهرمان والیبال انگلیس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  علیرضا طلوع‌کیان، مربی باسابقه والیبال ایران، پیش از اعزام تیم ملی زنان به رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶، توافق خود را با باشگاه جیانتز لندن نهایی کرده بود تا پس از پایان ماموریتش در کنار تیم ملی ایران، راهی انگلستان شود و هدایت تیم مردان این باشگاه را بر عهده بگیرد.

باشگاه جیانتز لندن پس از آغاز رقابت‌های قهرمانی آسیا و نمایش تیم ملی والیبال زنان ایران، توافق انجام‌شده با طلوع‌کیان را به صورت رسمی رسانه‌ای کرد.

تیم مردان جیانتز لندن در فصل گذشته موفق شد عنوان قهرمانی سوپرلیگ والیبال انگلستان را به دست آورد و طلوع‌کیان در فصل پیش‌رو مسئولیت هدایت قهرمان این رقابت‌ها را بر عهده خواهد داشت. تیم زنان این باشگاه نیز با صعود به سوپرلیگ، فصل جدید را در بالاترین سطح والیبال زنان انگلستان آغاز خواهد کرد.

طلوع‌کیان که در حال حاضر مدیر فنی تیم ملی والیبال زنان ایران است، تا پایان اردوی ملی‌پوشان در کنار این تیم خواهد ماند و پس از پایان ماموریت خود در تیم ملی، راهی انگلستان خواهد شد تا کارش را در جیانتز لندن آغاز کند.

طلوع‌کیان از چهره‌های باسابقه والیبال کشور محسوب می‌شود و سابقه فعالیت در کادر فنی تیم‌های ملی و باشگاهی ایران را دارد. طلوع‌کیان در سال‌های گذشته در تیم‌های مختلف لیگ برتر والیبال ایران به عنوان مربی و سرمربی فعالیت کرده و تجربه حضور در کادر فنی تیم ملی بزرگسالان ایران را نیز در کارنامه دارد.

توافق طلوع‌کیان با جیانتز لندن پیش از اعزام تیم ملی ایران به چین نهایی شده بود و رسانه‌ای شدن این انتقال پس از شروع موفقیت‌آمیز ملی‌پوشان در قهرمانی آسیا، توجه بیشتری را به حضور یک مربی ایرانی در رأس کادر فنی قهرمان والیبال انگلستان جلب کرده است.

انتهای پیام/




 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز

آرمان امروز : پتروشیمی تبریز در ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی و همایش «شرکت‌های پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی ارتباط‌محور»، موفق به دریافت «نشان عالی مسئولیت اجتماعی» و عنوان «برند خوب» شد؛ موفقیتی که با توجه به ارزیابی عملکرد سازمان‌ها در شرایط جنگی و بحران، اهمیت ویژه‌ای دارد. ششمین دوره این جشنواره [ ]

 چهارمین هفته  سبز  بورس
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چهارمین هفته سبز بورس

معاملات بورس تهران در هفته گذشته در شرایطی به پایان رسید که نماگرهای اصلی بازار سهام بار دیگر مسیر صعودی را پیمودند و هر دو شاخص کل و هموزن به اوج‌های تاریخی جدید رسیدند. شاخص کل با رشد 3.8درصدی در محدوده ۵‌میلیون و ۹۵۲هزار واحد قرار گرفت و فاصله خود با مرز روانی ۶‌میلیون واحد را به حداقل رساند.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.