قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

جریمه ۷۰۰ هزار تومانی برای این خودروها

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت ده‌ها هزار تخلف مربوط به پوشاندن یا دستکاری پلاک خودروها خبر داد.
 جریمه ۷۰۰ هزار تومانی برای این خودروها



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

سرقت پلاک خودرو برای وادار کردن خریدار به تعویض پلاک!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری پلیس، جانشین فرمانده انتظامی شهرستان شیروان از دستگیری فردی خبر داد که پس از فروش خودرو، به دلیل اقدام نکردن خریدار برای تعویض پلاک، دست به سرقت جفت پلاک خودرو زده بود.

ماجرا پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ درباره سرقت جفت پلاک یک دستگاه خودرو در دستور کار مأموران پاسگاه انتظامی زیارت قرار گرفت. سارق چگونه شناسایی شد؟

مأموران پلیس پس از دریافت گزارش، تحقیقات خود را برای شناسایی عامل سرقت آغاز کردند.

در جریان بررسی‌های تخصصی، تصاویر دوربین‌های مداربسته و نتایج تحقیقات میدانی مورد بررسی قرار گرفت و مأموران موفق شدند هویت سارق را شناسایی کنند.

پس از شناسایی متهم، عملیات پلیسی برای دستگیری وی انجام شد و فرد موردنظر بازداشت شد. اعتراف متهم به سرقت پلاک خودرو

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان شیروان گفت متهم در جریان تحقیقات پلیسی به سرقت پلاک خودرو اعتراف کرده است.

متهم در اعترافات خود عنوان کرده که خودرو را پیش‌تر به فرد دیگری فروخته بود، اما خریدار برای تعویض پلاک اقدام نکرده بود.

به گفته متهم، وی برای اینکه خریدار را به انجام تعویض پلاک وادار کند، به جای پیگیری قانونی موضوع، اقدام به سرقت پلاک‌های خودرو کرده است.

پلیس با تأکید بر اینکه اختلافات مربوط به معاملات خودرو باید از مسیر قانونی پیگیری شود، پرونده این فرد برای طی مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت. نکته مهم حقوقی

خودداری خریدار از تعویض پلاک، مجوزی برای برداشتن یا سرقت پلاک خودرو نیست. اختلافات مربوط به معاملات خودرو و الزام به تعویض پلاک باید از مسیر قانونی و مراجع ذی‌صلاح پیگیری شود.


۱۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

8 تصادف مرگبار در تهران با 10 کشته در یک هفته

نورنیوز-گروه حوادث: سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور ادامه داد: بخش عمده این حوادث، ناشی از بی‌توجهی به جلو، ترددهای غیرمجاز عابران، تخلفات موتورسواران، سرعت‌های غیرمجاز و حرکت در خلاف جهت مسیر بود که متأسفانه در این رخدادها ۱۰ نفر از شهروندان جان خود را از دست داده‌اند.

وی درباره جزئیات حادثه اول اظهار کرد: شنبه (۲۴ مرداد) حادثه اول در بزرگراه نواب و حدود ساعت ۱ و ۳۸ بامداد رخ داد. راننده یک دستگاه موتورسیکلت به علت حرکت در خلاف جهت مسیر با یک دستگاه وانت نیسان برخورد می‌کند و واژگون می‌شود. راکب ۳۶ ساله موتورسیکلت به علت عدم استفاده از کلاه ایمنی استاندارد و وارد آمدن ضربه مستقیم به سر، در دم فوت کرد.

رئیس پلیس راهور پلیس راهور تهران بزرگ درباره دومین تصادف مرگبار هفته پایانی مرداد هم گفت: شنبه (۲۴ مرداد) یک دستگاه سواری در مرتضی‌گرد و حدود ساعت ۱۱ و ۵۸ دقیقه به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با یک دستگاه دوچرخه برخورد می‌کند. راکب دوچرخه مردی ۴۸ ساله بود که در اثر صدمات وارده در دم فوت شد.

موسوی‌پور درباره تصادف سوم نیز اظهار کرد: یک‌شنبه (25 مرداد) راننده یک دستگاه سواری پژو در جاده خاوران حدود ساعت ۲۱ با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز و غیرایمن از عرض بزرگراه بود، برخورد می‌کند. در پی این حادثه، عابر پیاده مردی ۸۰ ساله، بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

رئیس پلیس راهور پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه تصادف چهارم در خیابان دماوند رخ داد، ادامه داد: دوشنبه (۲۶ مرداد) راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز از عرض بزرگراه بود برخورد کرد که عابر پیاده خانم ۵۵ ساله بر اثر صدمات وارده جان باخت. طبق گزارش اولیه، شهرداری منطقه نیز به‌علت عدم ایمن‌سازی و مرمت مسیر در این نقطه سهم تقصیر داده شد.

موسوی‌پور درباره جزئیات پنجمین تصادف مرگبار آخرین هفته مرداد ماه گفت: حدود ساعت ۸ و ۴۹ دقیقه سه‌شنبه (۲۷ مرداد)، راننده یک دستگاه وانت به علت بی‌توجهی به جلو، با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشت، برخورد می‌کند. عابر پیاده، مردی ۵۵ ساله بود و در دم جان خود را از دست داد.

وی با بیان اینکه ششمین تصادف مرگبار در شهرری رخ داد، تصریح کرد: ساعت ۱۲ و ۱۸ دقیقه چهارشنبه (۲۸ مرداد) راننده یک دستگاه وانت نیسان به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه، دچار واژگونی و حریق می‌شود. متاسفانه راننده ۴۵ ساله و سرنشین ۲۲ساله آن جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راهور پلیس راهور تهران بزرگ درباره هفتمین حادثه ترافیکی مرگبار اظهارکرد: پنج‌شنبه (۲۹ مرداد) راننده یک دستگاه سواری پژو در بزرگراه شهید همت غرب  به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابرپیاده‌ای که به‌صورت غیرایمن و غیرمجاز از عرض بزرگراه عبور می‌کرد، برخورد می‌کند. به دلیل شدت ضربه و جراحات وارده، عابرپیاده که مردی ۳۰ ساله بود در دم جان باخت.

وی با بیان اینکه آخرین حادثه هفته پایانی مرداد در بزرگراه امام علی (ع) رخ داد، افزود: حدود ساعت یک و ۳۲ دقیقه بامداد پنج‌شنبه (۲۹ مرداد)  یک دستگاه سواری کوئیک به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف، با عقب یک دستگاه کامیون برخورد می‌کند سپس واژگون می‌شود.

رئیس پلیس راهور پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد:متاسفانه دو سرنشین عقب در اثر ضربات وارده از خودرو به بیرون پرتاب شدند و در دم جان باختند. دیگر سرنشین خودرو مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

موسوی‌پور با بیان اینکه «بزرگراه‌های شهری» محل مسابقه سرعت یا مسیر پیاده‌روی نیستند، گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی مرز باریک میان زندگی و مرگ است. رانندگان با تمرکز کامل و رعایت سرعت مطمئنه برانند، عابران پیاده برای حفظ جان خود حتماً از پل‌های هوایی و گذرگاه‌های مجاز استفاده کنند. سرنشینان خودروها حتی در صندلی‌های عقب بستن کمربند ایمنی را جدی بگیرند. با کمی صبوری و احترام به قانون، مانع از تبدیل شدن سفرهای شهری به تراژدی‌های خانوادگی شویم.


۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

برخورد کامیون با ۲ خودرو در جاده قدیم امامزاده هاشم؛ ۴ نفر جان باختند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

علیرضا پورسان از وقوع تصادف مرگبار در جاده قدیم امامزاده هاشم خبر داد و اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۹:۱۳ امروز در محدوده روستای اسکولک به مرکز دیسپچ اورژانس ۱۱۵ گیلان گزارش شد.

وی افزود: در این حادثه یک دستگاه کامیون با ۲ دستگاه خودروی سبک برخورد کرد که بلافاصله پس از اعلام حادثه، نزدیک‌ترین تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند.

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان با اشاره به انجام اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات درمانی به حادثه‌دیدگان در محل، تصریح کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، این حادثه تاکنون ۴ فوتی و ۴ مصدوم برجا گذاشته است.

پورسان ادامه داد: یکی از مصدومان این حادثه دچار آسیب نخاعی شده و اقدامات درمانی و امدادی برای مصدومان انجام شده است.




 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 سندرم پساکنکور؛ وقتی آزمون تمام می‌شود، اما اضطراب جمعی نه
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سندرم پساکنکور؛ وقتی آزمون تمام می‌شود، اما اضطراب جمعی نه

«آرمان امروز» در گفت‌وگو با دکتر حمید مستخدمین حسینی، پژوهشگر جامعه‌شناسی درمانی گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز : کنکور در شرایطی برگزار شد که برای بخش بزرگی از جامعه ایران، تنها یک آزمون چندساعته بلکه یک رویداد اجتماعی است که ماه‌ها بر زندگی دانش‌آموزان، خانواده‌ها و حتی فضای عمومی جامعه سایه می‌اندازد. اما پایان آزمون لزوماً [ ]

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۴ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.