قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

پیام احساسی شکیرا برای لیونل مسی

شکیرا، هنرمند مشهور کلمبیایی، پس از نمایش فوق‌العاده لیونل مسی در دیدار مقابل اتریش، پیام محبت‌آمیزی برای کاپیتان تیم ملی آرژانتین ارسال کرد.
 پیام احساسی شکیرا برای لیونل مسی



۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مجازات سنگین فیفا برای آرژانتین به خاطر فینال جام جهانی/ پاردس ۱۰ جلسه محروم شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، فیفا در پی تخلفات انضباطی رخ داده در جریان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ – به‌ویژه درگیری‌های پس از بازی فینال در تاریخ ۱۹ ژوئیه – مجموعه‌ای از جریمه‌ها را علیه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) و چند بازیکن اعمال کرده است.

فورفورتو گزارش داد: فدراسیون فوتبال آرژانتین به دلیل تخلفاتی شامل سر دادن شعارها و انجام حرکات تبعیض‌آمیز توسط هواداران، رفتارهای غیرورزشی، سوء رفتار تیمی و همچنین کوتاهی در حفظ نظم و امنیت مسابقه، در مجموع به پرداخت ۳۲۱ هزار دلار (معادل ۲۳۵ هزار پوند) جریمه محکوم شده است.

فیفا همچنین آرژانتین را ملزم کرده است که ظرفیت پذیرش تماشاگران را برای بازی خانگی بعدی خود به ۵۰ درصد کاهش دهد.

محرومیت از حضور تماشاگران در یک بازی دیگر و همچنین ۱۰۰ هزار دلار (۷۳ هزار پوند) از مبلغ جریمه، مشروط به یک دوره آزمایشی تعلیق شده‌اند؛ در حالی که ۱۰۰ هزار دلار از کل مبلغ جریمه باید صرف اجرای طرحی برای مبارزه با تبعیض شود.

همچنین در پی درگیری‌های پایان بازی فینال، چهار نفر از اعضای تیم و کادر فنی آرژانتین با محرومیت‌های انفرادی مواجه شده‌اند و یک بازیکن اسپانیایی نیز مورد تنبیه انضباطی قرار گرفته است.

لئاندرو پاردس، هافبک آرژانتینی، با محرومیت ۱۰ جلسه‌ای و جریمه ۹۰ هزار دلاری (۶۶ هزار پوندی) مواجه شده است در حالی که نائوهل مولینا، مدافع این تیم، به هفت جلسه محرومیت و پرداخت ۹۰ هزار دلار جریمه محکوم شده است.

برای تیاگو آلمادا، مهاجم آرژانتینی و روبرتو آیالا، دستیار مربی، به ترتیب محرومیت‌های یک و سه جلسه‌ای در نظر گرفته شد و هر یک به پرداخت ۳۰ هزار دلار (۲۲ هزار پوند) جریمه محکوم شدند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

محرومیت سنگین فیفا برای ستاره آرژانتین پس از جنجال فینال

به گزارش برنا، فینال جام جهانی ۲۰۲۶ با برتری یک بر صفر اسپانیا مقابل آرژانتین به پایان رسید، اما حواشی این مسابقه پس از سوت پایان ادامه پیدا کرد و درگیری میان بازیکنان دو تیم به یکی از جنجالی‌ترین اتفاقات این دیدار تبدیل شد.

کمیته انضباطی فیفا پس از بررسی اتفاقات رخ داده، لئاندرو پاردس را به دلیل نقش داشتن در این درگیری‌ها ۱۰ جلسه از همراهی تیم ملی آرژانتین محروم کرد.

در همین پرونده، ناهوئل مولینا، دیگر بازیکن آرژانتین، نیز با محرومیتی هفت جلسه‌ای مواجه شده است.

فیفا علاوه بر محرومیت بازیکنان، تیم ملی آرژانتین را نیز با مجازات مواجه کرده است. بر این اساس، آلبی‌سلسته باید دو دیدار خانگی آینده خود را بدون حضور تماشاگر برگزار کند که اجرای یکی از این دو مسابقه به حالت تعلیق درآمده است.

این احکام در پی حواشی و درگیری‌های پایان فینال جام جهانی ۲۰۲۶ میان بازیکنان اسپانیا و آرژانتین صادر شده است.

انتهای پیام/ 


۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مجازات‌های مالی سنگین فیفا فینال جام جهانی ۲۰۲۶/ ضرر وحشتناک آرژانتین از بازی تلخ! - پارس فوتبال

فیفا در پی مجموعه‌ای از تخلفات انضباطی در جریان جام جهانی ۲۰۲۶، به‌ویژه درگیری پس از پایان فینال در روز ۱۹ ژوئیه، مجموعه‌ای از مجازات‌ها را علیه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) و چند بازیکن این تیم اعمال کرده است.

فدراسیون فوتبال آرژانتین در مجموع به پرداخت ۳۲۱ هزار دلار (۲۳۵ هزار پوند) جریمه شده است. این جریمه به دلیل تخلفاتی از جمله سر دادن شعارها و انجام حرکات تبعیض‌آمیز از سوی هواداران، اقدامات غیرورزشی، سوءرفتار اعضای تیم و کوتاهی در حفظ نظم و تأمین امنیت مسابقه اعمال شده است.

فیفا همچنین آرژانتین را موظف کرده است که در بازی خانگی بعدی خود، ظرفیت ورزشگاه را به ۵۰ درصد کاهش دهد.

محدودیت ظرفیت برای یک بازی دیگر و همچنین ۱۰۰ هزار دلار (۷۳ هزار پوند) از مبلغ جریمه نیز به‌صورت تعلیقی و مشروط به یک دوره آزمایشی در نظر گرفته شده است. همچنین ۱۰۰ هزار دلار از کل جریمه باید صرف اجرای یک برنامه مقابله با تبعیض شود.

پس از درگیری‌های پایان فینال، چهار بازیکن و عضو کادر تیم ملی آرژانتین نیز با محرومیت‌های انفرادی مواجه شده‌اند. در همین حال، یکی از بازیکنان اسپانیا نیز با محرومیت روبه‌رو شده است.

جرایم فیفا برای درگیری‌هایی پس از فینال جام جهانی۲۰۲۶ به شرح زیر است:لئااندرو پاردس؛ ۱۰ مسابقه محروم و ۹۰ هزار دلارناوئل مولینا؛ ۷ مسابقه محروم و ۹۰ هزار دلارتیگو آلمادا؛ ۱ مسابقه محروم و ۳۰ هزار دلارروبرتو آیالا (مربی تیم آرژانتین)؛ ۳ مسابقه محروم و ۳۰ هزار دلارگاوی؛ ۱ جلسه محروم و ۳۰ هزار دلار

همچنین، آرژانتین باید دو مسابقه خانگی بعدی خود را با حضور تماشاگرانی محدود (۵۰%) برگزار کند.

بیشتر بخوانید: نقره داغ فینالیست جام جهانی/ حکم سنگین فیفا برای ستاره آرژانتین




 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۲۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۲۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد