قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

پدیده ال نینو آغاز شده است

کارشناسان اعلام کردند پدیده ال نینو، الگوی طبیعی آب و هوایی در اقیانوس آرام که باعث افزایش دمای جهانی می‌شود، رسما آغاز شده است.
 پدیده ال نینو آغاز شده است



۲۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۵/۳۰/ رگبار باران در ۱۱ استان

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش هواشناسی، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می‌شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.


۹ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا اردبیل جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا اردبیل در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی اردبیل

به گزارش اینتیتر به نقل از شرق، مدیرکل هواشناسی اردبیل با اشاره به ۳۱ درجه اختلاف دمای مرکز استان با گرم‌ترین نقطه ایران (اهواز)، از اردبیل به عنوان خنک‌ترین مرکز استان در کشور نام برد.

مجید کوهی روز دوشنبه اظهار کرد: بر اساس داده‌های ایستگاه‌های سینوپتیک در حالی که اهواز دیروز با ثبت دمای بیشینه ۵۰ درجه سانتی‌گراد عنوان گرم‌ترین مرکز استان را به خود اختصاص داد، اردبیل با ثبت دمای ۱۹ درجه سانتی‌گراد در جایگاه خنک‌ترین مرکز استان ایستاد.

وی افزود: گزارش‌های جوی حاکی از آن است که دمای ۱۹ درجه اردبیل نه‌ تنها خنک‌ترین روز هفته برای این مرکز استان محسوب می‌شود، بلکه رکورد خنک‌ترین روز مرداد سال جاری را نیز به نام خود ثبت کرد و این وضعیت، فرصتی ویژه برای شهروندان و مسافران ایجاد کرد تا در میانه مرداد از خنکای مطبوع هوای آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: این شرایط بار دیگر اهمیت موقعیت جغرافیایی، سامانه‌های جوی و تاثیر توپوگرافی در تنوع اقلیمی ایران را نشان داد؛ در حالی که جنوب کشور به دلیل استقرار سامانه‌های کم‌فشار ترمال و نفوذ توده‌های هوای گرم با شرایط دمایی بحرانی دست‌ و پنجه نرم می‌کند، استان اردبیل به دلیل ارتفاع زیاد و نفوذ جریان‌های شمالی، جوی متفاوت را تجربه کرده است.

وی در مورد پیش‌بینی هواشناسی برای هفته جاری گفت: در تداوم این شرایط جوی امروز در برخی نقاط شرقی استان اردبیل احتمال تشکیل مه و وقوع بارش خفیف و پراکنده همچنان وجود خواهد داشت و از فردا روند افزایش دما آغاز می‌شود، به طوری که هوایی به نسبت گرم در بیشتر مناطق استان حاکم خواهد شد.

کوهی ادامه داد: وزش باد در ساعت‌های پیش از ظهر با سرعت ملایم تا متوسط از امروز تا پایان هفته مورد انتظار است که بعد از ظهرها بر سرعت آن افزوده خواهد شد؛ آسمان در این مدت بیشتر صاف تا کمی‌ ابری خواهد بود و پدیده قابل توجه جوی پیش‌بینی نمی‌شود.

وی عنوان کرد: روز پنجشنبه با تقویت جریان‌های شمالی، روند افزایشی دما تغییر می‌کند و دوباره هوایی به نسبت خنک به‌ ویژه ناحیه مرکزی و جنوبی استان را در بر خواهد گرفت؛ وزش باد نیز در ساعت‌های بعد از ظهر گاهی به آستانه شدید خواهد رسید که در برخی مناطق می‌تواند محسوس‌تر باشد.


۵ ساعت قبل / سایت آوش

پیش‌بینی هواشناسی تهران امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

 آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا




 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۲۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.

 کشت خشخاش ممنوع است
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.