قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

جناب سروان این عروس و داماد لباس های همدیگر را می پوشند ! / مادر شیوا : این دو عکس متعلق به شیوا دخترم است ببینید چقدر فرق دارند

در اداره فقدانی‌های پلیس آگاهی، پیرزنی با دو عکس متفاوت از دخترش روبه‌رو افسر پرونده می‌نشیند؛ دو تصویری که فاصله‌شان، سقوط یک زندگی از آرامش به اعتیاد و خیابان است.
 جناب سروان این عروس و داماد لباس های همدیگر را می پوشند ! /  مادر شیوا : این دو عکس متعلق به شیوا دخترم است ببینید چقدر فرق دارند



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: هیچ بحثی برای کشت خشخاش وجود ندارد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین ذوالفقاری، نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان‌ها اظهار کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و ستاد هیچ برنامه‌ای در این زمینه ندارد.

وی افزود: موضوعی که در این حوزه مطرح و تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است که طرح آن تصویب، آیین‌نامه آن تدوین و دستورالعمل اجرایی آن ابلاغ شده است.

ذوالفقاری با تأکید بر ضرورت جلوگیری از هرگونه کشت غیرمجاز گفت: اقدامات خوبی در برخی استان‌ها انجام شده و تعدادی از استان‌ها توانسته‌اند به‌طور کامل از کشت غیرقانونی جلوگیری کنند.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر همچنین با اشاره به عملکرد این مجموعه در جریان جنگ ۴۰ روزه اظهار کرد: با وجود تلاش دشمن برای ایجاد اختلال در نظام اداری کشور، مجموعه ستاد و شوراهای استانی با حفظ انسجام و انجام وظایف خود اجازه ندادند اهداف دشمن محقق شود.

وی ادامه داد: در برخی استان‌ها مراکز موضوع ماده ۱۶ نیز هدف قرار گرفتند، اما با تدابیر اتخاذشده، آسیبی به مددجویان و کارکنان وارد نشد. توسعه مراکز امید و زندگی فقط با نقشه مصوب

ذوالفقاری با اشاره به توسعه مراکز امید و زندگی گفت: احداث این مراکز باید کاملاً نظام‌مند و بر اساس نقشه مصوب انجام شود و ایجاد مرکز بدون برنامه مشخص، موجب هدررفت منابع خواهد شد.

وی افزود: این مراکز در آینده می‌توانند علاوه بر مأموریت اصلی خود، برای حمایت از گروه‌هایی مانند زنان سرپرست خانوار فاقد شغل و جوانان جویای کار نیز مورد استفاده قرار گیرند. اجرای طرح تحول درمان اعتیاد در ۵ گروه

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره طرح تحول درمان اعتیاد نیز گفت: این طرح از تصمیمات مهم ستاد است و پس از بیش از یک سال بررسی و بهره‌گیری از دیدگاه متخصصان وزارت بهداشت و سایر مسئولان نهایی شده است.

وی افزود: در این طرح افراد مبتلا به اعتیاد در پنج گروه دسته‌بندی می‌شوند؛ افراد در معرض خطر در حوزه پیشگیری، افراد دارای اعتیاد خفیف و متوسط برای درمان، افراد دارای اعتیاد شدید که نیازمند مدیریت مصرف هستند و افراد دارای اعتیاد شدید و پرخطر که به مراکز امید و زندگی و مراکز کاهش آسیب هدایت می‌شوند.

ذوالفقاری تأکید کرد: در حال حاضر تصمیمی برای اجرای طرح کاهش آسیب در کلینیک‌های درمانی گرفته نشده و درمانگران و مراکز بستری نباید نگرانی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: مراکز درمانی باید فعالیت خود را مطابق پروتکل‌های تعیین‌شده ادامه دهند و در صورت انتقال فرآیند صدور مجوز به وزارت بهداشت، این اقدام باید بدون ایجاد وقفه در فعالیت مراکز انجام شود.




 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟

روابط عمومی پالایشگاه گفت: دود مشاهده‌شده در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی ۲ تانکر در محل بارگیری نفت سفید بود.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.