قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی

چند روز پس از حادثه تلخ دانشکده دندانپزشکی قزوین، مادر سمیرا ساکی، دانشجوی جوانی که در این حادثه جان باخت، از ماه‌ها تهدید، خشونت و نگرانی دخترش پرده برداشت. روایتی که نشان می‌دهد هشدارهای مکرر درباره رفتارهای خطرناک عامل جنایت جدی گرفته نشد و سرانجام به وقوع یکی از تلخ‌ترین حوادث دانشگاهی کشور انجامید.
 صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی



۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

آخرین وضعیت ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای

به گزارش تجارت نیوز، فواد مرادزاده درباره آخرین وضعیت ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای، اظهار کرد: جست‌وجو و پیگیری سرنوشت این صیادان در دو سطح ادامه دارد.

وی با تأکید بر تداوم پایش و جست‌وجوی دریایی، افزود: محدوده‌های احتمالی حضور صیادان همچنان در حال بررسی و پایش است و دستگاه‌های مرتبط موضوع را دنبال می‌کنند.

فرماندار بندرلنگه همچنین با اشاره به احتمال کشیده شدن شناورها به سمت آب‌های کشورهای مجاور، گفت: این احتمال نیز در دست بررسی است و موضوع از طریق وزارت امور خارجه و مجاری دیپلماتیک پیگیری می‌شود.

مرادزاده تأکید کرد: پیگیری‌ها تا روشن شدن وضعیت این صیادان ادامه خواهد داشت و تلاش برای یافتن ردی از آنان متوقف نشده است.

۱۳خانواده همچنان چشم‌انتظار بازگشت عزیزانشان از دریا هستند

منبع: خبرگزاری مهر


۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

برگزاری دومین همایش ملی «پشه‌ها و بیماری‌های منتقله در ایران» با تأکید بر مقابله با بیماری‌های نوظهور

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت بهداشت، این همایش ۲۸ مردادماه به همت بخش انگل‌شناسی انستیتو پاستور ایران و با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با یادمان استاد فقید دکتر عزت‌الدین جوادیان، از پیشکسوتان حشره‌شناسی پزشکی کشور در سالن شورای این دانشکده برگزار شد. 

در این مراسم،  محمدمهدی صداقت، مدیر گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌ها با اشاره به اهمیت بیماری‌های منتقله توسط پشه‌ها، درباره فلسفه نام‌گذاری روز جهانی پشه و جایگاه علمی و خدمات استاد فقید دکتر عزت‌الدین جوادیان سخنرانی کرد. 

همچنین  عبدالرضا میراولیایی از مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تشریح بار بیماری‌های منتقله توسط پشه‌ها، بر ضرورت ایجاد و تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای کنترل بیماری‌های ناقل‌زاد تأکید کرد. 

 احسان مصطفوی، رئیس انستیتو پاستور ایران، نیز با اشاره به ظرفیت‌های علمی و تخصصی این انستیتو، نقش آن را در شناسایی، تشخیص، پژوهش، پایش و کنترل بیماری‌های منتقله توسط پشه‌ها تشریح کرد. 

 رفیع‌نژاد، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز بر اهمیت توسعه فعالیت‌های علمی و دانشگاهی در حوزه ناقلین و تقویت همکاری‌های بین‌رشته‌ای تأکید داشت. 

ارائه آخرین یافته‌های علمی درباره بیماری‌های منتقله از پشه‌ها

در بخش علمی همایش، آخرین یافته‌ها و دیدگاه‌های تخصصی در زمینه زیست‌شناسی و اکولوژی پشه‌ها، کنترل مالاریا، وضعیت آزمایشگاه مرجع مالاریا، ایمنی‌شناسی لیشمانیوز، آربوویروس‌ها و وضعیت ویروس‌های WNV و RVF در ایران، نماتدهای گزارش‌شده از پشه‌های ایران، ژنتیک تکاملی، مدیریت بحران و اپیدمیولوژی بیماری‌های منتقله توسط پشه‌ها، کاربرد سامانه‌های اطلاعات جغرافیایی در شناسایی و پیش‌بینی کانون‌های انتقال بیماری و همچنین نوپدیدی و بازپدیدی بیماری‌های منتقله از پشه‌ها ارائه شد. 

این مباحث با سخنرانی دکتر حمیدرضا باصری، دکتر احمدعلی عنایتی، دکتر اکرم ابویی، دکتر سهیلا اژدری، دکتر تهمینه جلالی، دکتر آزاده میزانی، دکتر ناصح ملکی‌راواسان، دکتر مسلم سارانی، دکتر احمدعلی حنفی‌بجد و دکتر فهیمه باقری ارائه شد. 

معرفی برگزیدگان دومین همایش ملی پشه‌ها و بیماری‌های منتقله

در بخش پایانی همایش، دکتر فاتح کریمیان معیارهای انتخاب آثار برگزیده را شامل کیفیت علمی، نوآوری، کاربردی بودن و میزان اثرگذاری پژوهش‌ها عنوان و بر حمایت از پژوهشگران جوان و توسعه پژوهش‌های کاربردی در حوزه ناقلین تأکید کرد. 

در ادامه، برگزیدگان دومین همایش ملی «پشه‌ها و بیماری‌های منتقله در ایران» معرفی و تقدیر شدند. 

زهرا منشی‌زاده به عنوان برگزیده بهترین مقاله، دکتر طاهره سادات عسگریان به عنوان برگزیده بهترین طرح پژوهشی اثرگذار، پویا کاوسی به عنوان برگزیده بهترین پایان‌نامه و دکتر پریسا سلطان‌علی‌نژاد به عنوان محقق جوان برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. 

همچنین در بخش تجلیل از پیشکسوتان، از محمدحسین آرندیان، کارشناس خبره مطالعات میدانی، دکتر پرویز پرویزی و دکتر احمدرضا اسماعیلی از اعضای هیئت علمی و پیشکسوتان بخش انگل‌شناسی انستیتو پاستور ایران و دکتر حمیده عدالت، استاد بازنشسته گروه حشره‌شناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، تقدیر به عمل آمد. 

در پایان این همایش، بر تداوم برگزاری سالانه این رویداد با هدف توسعه همکاری‌های علمی، انتقال دانش و تجربه و ایجاد شبکه‌ای مؤثر میان پژوهشگران و متخصصان حوزه ناقلین و بیماری‌های منتقله از طریق آن‌ها تأکید شد. انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

متهم به قتل: آنقدر مشروب خوردم که نفهمیدم چرا دوستم را کشتم

کد خبر: 787386 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۲:۲۸:۴۰ اعتمادآنلاین |

مرد جوانی که متهم است در جریان درگیری با یکی از دوستانش در بوستان ارغوان تهران، مرتکب قتل شده در تحقیقات مدعی شد هنگام وقوع درگیری به دلیل مصرف زیاد مشروبات الکلی متوجه رفتار خود نبود.

به گزارش سایت جنایی، این متهم که اکنون برای ادامه تحقیقات در اختیار ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار دارد، درباره زندگی شخصی، سابقه درگیری و محکومیت‌های قبلی، فرار به تبریز و نحوه وقوع درگیری با مقتول توضیح داد. در ادامه گفته‌های متهم درباره مقتول، فرار و نحوه دستگیری اش را بخوانید:

* مقتول را از قبل می‌شناختی؟

بله، او دوست من بود.

* او را از کجا می‌شناختی؟

ما بچه‌ محل بودیم و از قبل همدیگر را می‌شناختیم. من در پیک موتوری کار می‌کنم و پدر مقتول هم پیک موتوری بود. به همین دلیل با هم رفت‌وآمد و دوستی داشتیم.

* چند سال بود که او را می‌شناختی؟

یادم نمی‌آید، اما از قبل با هم آشنا بودیم و رابطه دوستی داشتیم.

* وضعیت زندگی و کار خودت چطور است؟

من تا اول دبیرستان بیشتر درس نخواندم و بعد دنبال کار رفتم. از نظر مالی هم شرایط خیلی خوبی نداشتم و به عنوان پیک موتوری کار می‌کردم و زندگی‌ام را از همین راه می‌گذراندم.

* مواد مخدر هم مصرف می‌کنی؟

بله، من به تریاک اعتیاد داشتم.

* در مورد شب آخر بگو.

همانطور که گفتم، او از دوستان من بود. به همین دلیل آن شب هم من و او با چند نفر دیگر در بوستان ارغوان قرار گذاشته بودیم.

* قرار بود در پارک چه کار کنید؟

قرار بود در پارک دور هم جمع شویم و کباب، جوجه و جگر بخوریم. آنجا یکی از این کبابی‌های سیار بود که جگر و جوجه می‌فروخت. از همانجا غذا سفارش دادیم و بردیم.

* یعنی فقط برای خوردن غذا به پارک رفته بودید؟

دوستانمان مشروب هم آورده بودند و قرار بود دور هم باشیم و تفریح کنیم. مقتول هم بعداً به جمع ما اضافه شد.

* در پارک مشروبات الکلی مصرف کردید؟

بله، مشروب خوردیم. مقدار زیادی هم مصرف شد.

* خودت چقدر مشروب خوردی؟

من آن شب خیلی زیاد مشروب خورده بودم. اگر درست یادم باشد. آن‌قدر مصرف کرده بودم که واقعاً متوجه شرایط خودم نبودم.

* یعنی هنگام درگیری هوشیار نبودی؟

واقعاً متوجه نشدم چه شد و چرا با دوستم درگیر شدم. خودم هم نمی‌دانم چرا درگیری شروع شد. فقط یادم است که با رفیقم درگیر شدم.

* درگیری از کجا شروع شد؟

نمی‌دانم. به دلیل همان شرایطی که داشتم، متوجه نشدم چه اتفاقی افتاد و چطور درگیری شکل گرفت.

* بعد چه اتفاقی افتاد؟

در جریان درگیری با چاقو به دوستم زدم. او بعد از اینکه زخمی شد، روی زمین افتاد و من از محل فرار کردم.

* چند ضربه چاقو به او زدی؟

من در آن شرایط دقیق متوجه اتفاقات نبودم و فقط می‌دانم با چاقو به او ضربه زدم و بعد از اینکه افتاد، از آنجا فرار کردم. اما نمی‌دانم چند ضربه و به کجایش زدم.

* فکر می‌کردی ضربه چاقو باعث مرگ او شود؟

نه. اصلاً فکر نمی‌کردم بمیرد. تصورم این بود که زخمی شده است.

* چه زمانی فهمیدی دوستت فوت کرده است؟

یک روز بعد از طریق دوستان دیگرم فهمیدم که فوت کرده است.

* وقتی فهمیدی حالت چطور بود؟

وقتی فهمیدم جانش را از دست داده، خیلی ترسیدم.

* بعد از شنیدن خبر مرگ او چه تصمیمی گرفتی؟

ترسیدم که به خاطر این اتفاق قصاص شوم. به همین دلیل فرار کردم و تصمیم گرفتم از تهران خارج شوم.

* چرا به تبریز رفتی؟

به تبریز رفتم، چون می‌خواستم در باغی که متعلق به پدرم بود مخفی شوم.

* یعنی کلید را گرفتی و رفتی؟

نه، یک کلید یدک از باغ پدرم داشتم و با همان کلید وارد باغ شدم.

* در مدت اقامت در تبریز با کسی ارتباط داشتی؟

نه. برای اینکه شناسایی نشوم، با کسی ارتباط نداشتم. تا جایی که می‌توانستم از دیگران دور بودم.

* هزینه زندگی‌ در آن مدت را چگونه تامین می‌کردی؟

مقداری پول داشتم و با همان پول خرید می‌کردم و زندگی‌ را می‌گذراندم. پول دیگری نداشتم و سعی می‌کردم همان مقدار را مصرف کنم.

* چطور پلیس توانست شما را در تبریز پیدا کند؟

یک روز قبل از دستگیری با یک پسر در یکی از روستاهای آن منطقه درگیر شدم.

* چرا درگیر شدی؟

برای خرید نان و خوراکی بیرون رفته بودم که آن پسر به من گفت غریبه هستی و اینجا چه کار می‌کنی.

* درگیری شما با آن پسر چطور اتفاق افتاد؟

با هم بحثمان شد و بعد درگیر شدیم و کتک‌کاری کردیم. من به او گفتم خانه‌مان همینجاست، اما او حرف‌هایی زد که درگیری بالا گرفت.

* بعد از این درگیری چه کردید؟

بعد از درگیری با یکی از بستگانم تماس گرفتم و ماجرا را برایش تعریف کردم. می‌خواستم از او مشورت بگیرم و بدانم باید چه کار کنم.

* چرا فکر می‌کردی ممکن است پلیس در جریان این درگیری قرار بگیرد؟

احتمال می‌دادم آن پسر به پلیس خبر بدهد. به همین دلیل با بستگانم تماس گرفتم تا از آنها مشورت بگیرم.

* در نهایت پلیس چگونه تو را دستگیر کرد؟

پلیس از طریق تلفن من را شناسایی کرد و بعد دستگیر شدم.

* قبل از این پرونده هم سابقه کیفری داشتی؟

بله، سابقه کیفری دارم. چند بار به دلیل دعوا و درگیری به زندان رفتم و بعد آزاد شدم.

* آخرین بار چه زمانی از زندان آزاد شدی؟

آخرین بار که آزاد شدم تصمیم گرفتم دیگر دنبال خلاف نروم و زندگی و کارم را دنبال کنم. توبه کرده بودم و می‌خواستم زندگی عادی داشته باشم.

* آیا فکر می‌کنید مصرف مواد یا مشروبات الکلی در حادثه بوستان ارغوان نقش داشته است؟

آن شب مشروب زیادی مصرف کرده بودم و خودم هم می‌گویم اصلاً متوجه نشدم چرا با دوستم درگیر شدم و چرا به او ضربه زدم. بعد از حادثه هم وقتی فهمیدم فوت کرده، ترسیدم و فرار کردم.

* الان درباره اتفاقی که برای دوستتان افتاده چه نظری دارید؟

من بعد از اینکه فهمیدم او فوت کرده، متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است. آن زمان فکر نمی‌کردم ضربه‌ای که زده‌ام باعث مرگ او شود.

* وضعیت پرونده‌ات الان چطور است؟

تحقیقات ادامه دارد و من هم درباره اتفاقی که در بوستان ارغوان افتاد، سابقه‌ام، فرار به تبریز و شرایطی که در زمان حادثه داشتم توضیح داده‌ام. اخبار مرتبط قتل جوان ۲۰ ساله در جریان نزاع دسته‌جمعی در خاورشهر/ عامل جنایت بازداشت شد قاتل مست مدعی شد: اصلاً یادم نیست کسی را کشته باشم




 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۳۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۲۲ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.