قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

بازداشت پدر سنگدل در پرونده کودک‌آزاری سنندج + جزئیات حادثه

پس از انتشار گزارش‌هایی از کودک‌آزاری دو دختر 7 و 15 ساله در محله حاجی‌آباد سنندج، دستگاه قضا به پرونده ورود کرد. رئیس کل دادگستری کردستان از بازداشت موقت پدر این کودکان به اتهام کودک‌آزاری خبر داد و اعلام کرد برای نامادری نیز پرونده قضایی تشکیل و احضاریه صادر شده است.
 بازداشت پدر سنگدل در پرونده کودک‌آزاری سنندج +  جزئیات حادثه



 حمله به دادگستری بهبهان صحت دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حمله به دادگستری بهبهان صحت دارد؟

رویداد۲۴| به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، روابط عمومی دادگستری خوزستان اخبار منتشرشده در فضای مجازی درباره حمله به دادگستری شهرستان بهبهان را تکذیب و اعلام کرد: فیلم منتشر شده در فضای مجازی مربوط به سال‌های قبل است و فرد خاطی در این حادثه دستگیر شد و رسیدگی‌های قضایی لازم درباره وی انجام شده است.

روابط عمومی دادگستری خوزستان با تکذیب اخبار منتشرشده در فضای مجازی درباره حمله به دادگستری شهرستان بهبهان، اعلام کرد: فیلم منتشرشده در مورد حمله به دادگستری بهبهان مربوط به سه سال پیش است و هیچ ارتباطی با شرایط فعلی این شهرستان ندارد.

بر اساس این گزارش، پس از وقوع حادثه مذکور در سال‌های گذشته، فرد خاطی شناسایی و دستگیر شد و اقدامات و رسیدگی‌های قضایی لازم درباره وی انجام گرفت.

روابط عمومی دادگستری خوزستان در پایان از رسانه‌ها و شهروندان خواسته از بازنشر اخبار و مطالب تأییدنشده پرهیز کنند و اخبار رسمی مرتبط با دادگستری‌های استان را تنها از طریق مراجع رسمی و خبرگزاری میزان پیگیری کنند.



 ماجرای فیلم حمله به دادگستری بهبهان چه بود؟ | توضیح دادگستری خوزستان |  انصاف نیوز
۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

ماجرای فیلم حمله به دادگستری بهبهان چه بود؟ | توضیح دادگستری خوزستان | انصاف نیوز

در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره حمله به دادگستری شهرستان بهبهان، روابط عمومی دادگستری خوزستان این اخبار را تکذیب کرد.

روابط عمومی دادگستری خوزستان اعلام کرد فیلمی که در فضای مجازی با عنوان حمله به دادگستری بهبهان منتشر شده، مربوط به سه سال پیش است و ارتباطی با شرایط فعلی این شهرستان ندارد.

بر اساس این گزارش، حادثه‌ای که تصاویر آن در این فیلم دیده می‌شود، در سال‌های گذشته رخ داده و پس از آن، فرد خاطی شناسایی و دستگیر شده است. همچنین اقدامات و رسیدگی‌های قضایی لازم درباره این فرد انجام شده است.

روابط عمومی دادگستری خوزستان از رسانه‌ها و شهروندان خواست از بازنشر اخبار و مطالب تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کنند.

این نهاد همچنین تأکید کرد اخبار رسمی مرتبط با دادگستری‌های استان خوزستان از طریق مراجع رسمی و خبرگزاری میزان پیگیری و منتشر شود.

انتهای پیام



 تکذیب حمله به دادگستری بهبهان؛ فیلم منتشر‌ شده‌ قدیمی است
۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تکذیب حمله به دادگستری بهبهان؛ فیلم منتشر‌ شده‌ قدیمی است

نورنیوز-گروه اجتماعی:  روابط عمومی دادگستری خوزستان با تکذیب اخبار منتشرشده در فضای مجازی درباره حمله به دادگستری شهرستان بهبهان، اعلام کرد: فیلم منتشرشده در مورد حمله به دادگستری بهبهان مربوط به سه سال پیش است و هیچ ارتباطی با شرایط فعلی این شهرستان ندارد.

بر اساس این گزارش، پس از وقوع حادثه مذکور در سال‌های گذشته، فرد خاطی شناسایی و دستگیر شد و اقدامات و رسیدگی‌های قضایی لازم درباره وی انجام گرفت.

روابط عمومی دادگستری خوزستان در پایان از رسانه‌ها و شهروندان خواسته از بازنشر اخبار و مطالب تأییدنشده پرهیز کنند و اخبار رسمی مرتبط با دادگستری‌های استان را تنها از طریق مراجع رسمی و خبرگزاری میزان پیگیری کنند.



 گفت‌و‌گو با معاون قضایی دادگستری خراسان رضوی درباره تأثیرگذاری دادگاه‌های صلح | نمره قبولی به صلح و سازش
۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

گفت‌و‌گو با معاون قضایی دادگستری خراسان رضوی درباره تأثیرگذاری دادگاه‌های صلح | نمره قبولی به صلح و سازش

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهریور سه سال پیش، قانون شورا‌های حل اختلاف به تصویب رسید و با تصویب آن، مجموعه‌ای جدید در نظام قضایی کشور شکل گرفت که نام آن را «دادگاه صلح» گذاشتند. دادگاهی که رسما در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ کار خود را آغاز کرد، در عمر کمتر از دوساله خود سنگ‌های زیادی را از پیش پای مردم برداشته و حالا دوشادوش شورا‌های حل اختلاف به مرجعی تسهیلگر در امور دعاوی مختلف مردم تبدیل شده است.

این را هم باید گفت که بعد از پیروزی انقلاب، دادگاهی با این نام نداشتیم و طبق تشریفاتی که در نظام قضایی کشور وجود داشت، از گذشته، دادگاه‌های تخصصی همچون دادگاه حقوقی، جزائی و خانواده فعالیت می‌کردند. با تصویب قانون شورای حل اختلاف، دادگاه صلح پیش بینی شد تا درکنار این شوراها، زمینه ساز افزایش سازش‌ها و حل مشکلات مردم شود.

هادی ولایتی حقیقی، معاون قضایی دادگستری و رئیس شورا‌های حل اختلاف خراسان رضوی، در آستانه دوسالگی تأسیس دادگاه‌های صلح از تأثیری‌ می‌گوید که این مجموعه بر تسهیل کار مردم گذاشته است. پاییز امسال که بیاید، دو سال از آغازبه کار دادگاه‌های صلح می‌گذرد. پیش از تشکیل این دادگاه ها، شما نگاه بسیار مثبتی به شکل گیری این نهاد داشتید؛ با بررسی عملکرد دو سال اخیر همچنان بر همین عقیده هستید؟

بدون شک! پس از گذشت دو سال از تشکیل دادگاه‌های صلح و تغییر رویکرد شورا‌های حل اختلاف، آمار‌ها نشان دهنده افزایش چشمگیر پرونده‌های سازشی در مشهد است. این تغییرات که با تصویب قانون شورا‌های حل اختلاف در تاریخ ۲۲شهریور۱۴۰۲ آغاز شد، منجر به تمرکز کامل شورا‌ها بر صلح و سازش و حذف جنبه قضایی از آن‌ها شده است. تا قبل از این شکل گیری، فضای رسیدگی به پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف چگونه بود؟ به معنای دیگر چه تفاوتی بین قبل و بعد تشکیل دادگاه‌های صلح وجود دارد؟

شورا‌های حل اختلاف تا سال۱۳۹۲ به عنوان یک مرجع قضایی عمل می‌کردند و قاضی شورا رأی صادر می‌کرد که همانند حکم دادگاه بود. این امر سبب شده بود مردم نگاه قضایی به شورا‌ها داشته باشند و کمتر به صلح و سازش تمایل نشان دهند. با حذف شخصیت قاضی شورا و تشکیل دادگاه‌های صلح به عنوان جانشین آن، رویکرد شورا‌ها کاملا تغییر کرد و آن‌ها ۱۰۰درصد بر صلح و سازش متمرکز شدند. تغییری به این بزرگی، حتما چالش‌هایی را هم …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
سایت دیدارنیوز

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.
 طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید
خبرگزاری مهر

طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با تشریح تازه‌ترین دستاوردهای المپیادهای علمی کشور، از کسب نخستین مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و افزایش تعداد مدال‌های طلای بین‌المللی ایران خبر داد.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.
 تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا
سایت تابناک

تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

گزارش تصویری رویترز از شیوع گسترده بیماری آبولا در افریقا
 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
 آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج
سایت جهان صنعت نیوز

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ رمضان، از پایان تعمیرات و بازسازی شماری از این بناها از جمله کلیسای مریم مقدس، خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز و موزه لانه جاسوسی خبر داد و گفت: با وجود آغاز روند مرمت در بخش قابل توجهی از اماکن آسیب‌دیده، درباره برخی بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده است.