قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

باران و تگرگ میهمان آسمان خراسان رضوی

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی از وقوع بارش‌های رگباری باران در مناطق شمالی استان و شهر مشهد طی امروز و فردا خبر داد.
 باران و تگرگ میهمان آسمان خراسان رضوی



۱۳ دقیقه قبل / سایت انتخاب

وضعیت آب و هوا، امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ رگبار باران در ۶ استان نوار شمالی و ۴ استان در جنوب‌ و جنوب شرق کشور

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای ۶ استان واقع در نوار شمالی کشور و همچنین چهار استان وارد منطقه جنوب و جنوب شرق کشور رگبار باران با رعد و برق پیش‌بینی کرد.

بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (شنبه) در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، مازندران، شمال استان‌های تهران و البرز، ارتفاعات سمنان و یکشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی در برخی ساعات رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی می شود.

این وضعیت طی سه روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط هرمزگان، جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی نیز پیش بینی می‌شود.

تا اواخر هفته در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف خواهیم داشت.

در پنج روز آینده در شمال شرق و شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردو خاک و کاهش کیفیت رخ خواهد داد.

امروز دریای خزر و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری از بعدازظهر وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعدوبرق است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۳۵ و حداقل دمای آن به ۲۲ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید.


۱۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پیش بینی کارشناس هواشناسی درباره کاهش دما در کشور | هوای تهران هم ۳ روز خنک می‌شود

رویداد۲۴| صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، در گفت‌وگویی درباره وضعیت جوی کشور در روزهای پیش رو گفت: روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در مناطقی از شرق گیلان، مازندران، گلستان و همچنین ارتفاعات شمال و غرب کشور، افزایش ابر، گاهی وزش باد و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود. در شرق و جنوب شرق کشور نیز وزش باد پدیده غالب خواهد بود.

او افزود: روز جمعه ۳۰ مردادماه در مناطقی از شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارندگی خواهیم داشت. همچنین در ارتفاعات استان‌های تهران و البرز احتمال وقوع رگبار وجود دارد و در این مناطق کاهش نسبی دما نیز رخ خواهد داد. رگبار و رعدوبرق در جنوب کشور

ضیائیان با اشاره به وضعیت جوی مناطق جنوبی کشور گفت: در بعدازظهر روز جمعه در ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. همچنین در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد و احتمال وقوع گرد و خاک، به‌ویژه در منطقه زابل، زیاد است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: روز شنبه ۳۱ مردادماه در دامنه‌های جنوبی البرز، واقع در استان‌های البرز، تهران و سمنان، و همچنین ارتفاعات شرق و جنوب شرق کشور، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پراکنده و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در برخی مناطق نیز احتمال خیزش گرد و خاک وجود دارد. تهران از جمعه تا یکشنبه خنک‌تر می‌شود

ضیائیان درباره وضعیت هوای تهران نیز گفت: پدیده غالب در تهران طی روزهای آینده، به‌ویژه روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه، کاهش نسبی دما خواهد بود.

او افزود: روز یکشنبه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و گاهی خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. همچنین در ارتفاعات استان‌های فارس، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، احتمال وقوع رگبار باران وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به روند تغییرات دمایی در روزهای آینده اظهار کرد: از روز جمعه ۳۰ مردادماه کاهش نسبی دما، به‌ویژه در نیمه شمالی کشور، آغاز می‌شود و این روند تا روز یکشنبه یکم شهریورماه ادامه خواهد داشت.

به گفته او، از روز دوشنبه دوم شهریورماه دما دوباره به‌طور نسبی حدود یک تا دو درجه افزایش پیدا می‌کند.

ضیائیان در پایان تأکید کرد: کاهش دما یکباره اتفاق نمی‌افتد که از یک فصل گرم وارد یک فصل سرد شویم، بلکه این تغییر به‌صورت پله‌ای و با عبور سامانه‌های جوی مختلف رخ می‌دهد تا به‌تدریج شاهد تغییر فصل باشیم.


۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

ایران آنلاین:

  بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.  

به گزارش ایسنا،  طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.  

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.  

انتهای پیام/




 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم

برنا - گروه اجتماعی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴...

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.