قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

ایران کجای مسابقه جهانی افزایش طول عمر ایستاده است؟

نقشه جهانی امید به زندگی در سال 2025 نشان می‌دهد متوسط طول عمر انسان‌ها به بیش از 73 سال رسیده، اما همچنان اختلافی بیش از 30 سال میان کشورهای صدر و انتهای جدول وجود دارد.
 ایران کجای مسابقه جهانی افزایش طول عمر ایستاده است؟



 حرکت نمایشی یک پیرزن ایرانی به سبک رونالدینیو!
۲۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

حرکت نمایشی یک پیرزن ایرانی به سبک رونالدینیو!

برترین‌ها: ویدیویی از یک مادربزرگ ایرانی که در اقدامی جالب و دیدنی، هندوانه را روی سر خود مانند حرکات نمایشی رونالدینیو کنترل می‌کند، در فضای مجازی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

این ویدیو که مهارت و تعادل قابل‌توجه او در کنترل هندوانه را نشان می‌دهد، در مدت کوتاهی نزدیک به ۱۰ میلیون بازدید به دست آورده و با واکنش‌های زیادی از سوی کاربران همراه شده است.

 

 



 کشف بیش از ۱۷ تن موادمخدر و ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق
۳۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

کشف بیش از ۱۷ تن موادمخدر و ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح‌های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه با سوداگران مواد مخدر، قاچاقچیان سوخت و سلاح غیر مجاز و ... توفیقات خوبی حاصل کرد.

سردار احمدرضا رادان تأکید کرد: حاصل این عملیات شبانه روزی، کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع موادمخدر، ۷۸۶ هزار لیتر سوخت قاچاق، ۴۳۰ قبضه انواع سلاح و دستگیری تعداد زیادی از مجرمان در این حوزه‌ها بود.

وی افزود: کشف ۱۷ تن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک بازه ۴۸ ساعته، یک رکورد عملیاتی قابل توجه است؛ حاصل رصد شبانه روزی شبکه‌های قاچاق، اقدامات هوشمندانه در محور‌های مواصلاتی و انهدام کارگاه‌های تولید و دپوی مواد بود که این مقدار مواد، اگر به دست مصرف کننده می‌رسید، می‌توانست جان هزاران جوان را نشانه بگیرد و خانواده‌های زیادی را درگیر کند.

فرمانده کل انتظامی کشور درباره کشف سوخت و سلاح هم گفت: در حوزه سوخت، ۷۸۶ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی قاچاق کشف و توقیف شد. این حجم سوخت، بیت المال است که در شبکه‌های قاچاق در حال خارج شدن از چرخه قانونی بود و با ورود به بازار آزاد، هم به اقتصاد کشور آسیب می‌زد و هم یارانه را هدف قرار می‌داد که بحمدالله در این حوزه هم همکاران پر تلاشم، اقدامات ارزشمندی داشتند.

سردار رادان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در حوزه مبارزه با قاچاقچیان سلاح غیر مجاز نیز ۴۳۰ قبضه انواع سلاح شامل ۱۱۸ قبضه سلاح جنگی و ۳۱۲ قبضه سلاح شکاری کشف شد. 

بنابر اعلام پلیس، وی گفت: سلاح جنگی، ابزار اصلی باند‌های مسلح، سارقان و مخلان امنیت است؛ خارج کردن این حجم سلاح از چرخه جرائم، یعنی کاهش ظرفیت خشونت در جامعه و امنیت بیشتر برای مردم.



 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۳۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

ایران آنلاین:

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد.

به گزارش مهر، وی اظهار کرد: مأموران پلیس راه در جریان کنترل خودروهای عبوری، این وسیله نقلیه سنگین را که توسط یک نوجوان ۱۶ ساله هدایت می‌شد، متوقف کردند.

رئیس پلیس راه خراسان شمالی افزود: بررسی‌ها نشان داد راننده فاقد گواهینامه بوده و صلاحیت قانونی لازم برای رانندگی با وسیله نقلیه سنگین را نداشته است.

وی ادامه داد: با توجه به خطرات جدی ناشی از هدایت وسایل نقلیه سنگین توسط افراد فاقد مهارت، تجربه و گواهینامه، خودرو متوقف و برابر مقررات قانونی با راننده آن برخورد شد.

رئیس پلیس راه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت، تجربه و گواهینامه معتبر می‌تواند جان راننده و سایر کاربران جاده را به خطر بیندازد و رعایت مقررات و شرایط قانونی برای رانندگی با این وسایل ضروری است.
انتهای پیام/



 مس ایران برای یک دوره رشد شتابان آماده است - سایت خبری اقتصاد پویا
۵۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

مس ایران برای یک دوره رشد شتابان آماده است - سایت خبری اقتصاد پویا

دکتر محمدرضا فرزین، چهارشنبه ۲۸ مردادماه در جلسه هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران در مجتمع مس سرچشمه، گفت: با همدلی مجموعه مس و همراهی دولت و حاکمیت، می‌توان دوره‌ای از رشد شتابان را برای صنعت مس رقم زد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در مدت کوتاه حضور خود در هیئت‌مدیره اظهار داشت: تمرکز اصلی بر شناخت مسائل شرکت و پیگیری بسته تأمین مالی بوده و با استفاده از دانش و تجربه مدیران و کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت ملی صنایع مس ایران، روند امور به‌خوبی پیش می‌رود.

وی توسعه را یکی از اولویت‌های اصلی شرکت دانست و افزود: باید شرایطی فراهم شود تا طرح‌های توسعه‌ای با سرعت بیشتری اجرا و ظرفیت‌های ایجادشده نیز سریع‌تر وارد مدار بهره‌برداری شوند.

فرزین افزود: صنعت مس در شرایطی قرار دارد که با تأمین منابع مورد نیاز، به‌ویژه منابع ارزی، فرصت‌های قابل توجهی برای توسعه و ایجاد ارزش اقتصادی فراهم خواهد شد.

رفع گلوگاه‌های توسعه با همکاری دستگاه‌های مسئول

رئیس هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه بخشی از مسائل در داخل شرکت و بخشی در سطح وزارتخانه و حاکمیت قابل پیگیری است، گفت: اهمیت راهبردی صنعت مس و فرصت‌های اقتصادی این حوزه باید به‌درستی تبیین شود تا گلوگاه‌های مؤثر بر سرعت توسعه با همکاری دستگاه‌های مسئول برطرف شود.

فرزین همچنین توسعه اکتشافات را پشتوانه رشد آینده صنعت مس دانست و اظهار داشت: اکتشاف پهنه‌های جدید باید با جدیت دنبال شود و با استفاده از ظرفیت‌های موجود، زمینه اقتصادی‌شدن پهنه‌های جدید و افزایش ظرفیت معدنی کشور فراهم شود.

وی با اشاره به همکاری و همراهی موجود در شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: در مدت کوتاه حضور خود، این همراهی و حسن نیت را به‌خوبی مشاهده کرده‌ام و این ظرفیت می‌تواند به حل مسائل و ایجاد دوره‌ای از رشد سریع برای مجموعه مس کمک کند.

مس؛ مقصد جذاب سرمایه‌گذاری

رئیس هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران، حضور بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران خارجی را در مسیر توسعه صنعت مس ضروری و امکان‌پذیر دانست و گفت: باید زمینه ورود جدی‌تر این سرمایه‌گذاران فراهم شود. صنعت مس از جذابیت بالایی برای سرمایه‌گذاری برخوردار است و با برنامه‌ریزی و فراهم‌کردن …



 تخریب برج ۱۰ طبقۀ ۲ هزار میلیاردی در اراضی ملی میگون
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

تخریب برج ۱۰ طبقۀ ۲ هزار میلیاردی در اراضی ملی میگون

عملیات تخریب یک ساختمان ۱۰ طبقه غیرمجاز به ارزش بیش از دو هزار میلیارد تومان در اراضی ملی منطقه میگون (شمال تهران) آغاز شد.

به گزارش فارس، در ادامه برخورد قاطع دستگاه قضایی با متصرفان اراضی ملی و صیانت از حقوق بیت‌المال، عملیات اجرای حکم قطعی دادگاه برای قلع‌وقمع و اعاده به وضع سابق یک مجتمع غیرمجاز ۱۰ طبقه در پلاک ۲۰ منطقه میگون شمیرانات آغاز شد.
​این ساختمان عظیم که شامل ۳۰ واحد مسکونی است، با تصرف غیرقانونی عرصه‌ای به مساحت تقریبی ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع از اراضی ملی بنا شده بود.

بر اساس برآوردهای انجام‌شده، ارزش این سازه غیرمجاز که متعلق به یک شخص حقوقی بوده، بیش از ۲ هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شود که با ورود به‌موقع دستگاه‌های نظارتی و صدور حکم قاطع قضایی، دست متصرفان از این اراضی کوتاه شد.

​رضا بیانی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در تشریح جزئیات این پرونده تخلف اظهار داشت: پس از تصرف این اراضی ملی و احداث بنا، پرونده با پیگیری جدی منابع طبیعی و دستگاه قضایی در مسیر قانونی قرار گرفت. دادگاه پس از بررسی‌های دقیق، حکم به تخریب ساختمان و اعاده زمین به وضع سابق داد که این رأی در دادگاه تجدیدنظر نیز مهر تأیید خورد و قطعی شد.

هم‌اکنون عملیات تخریب این مستحدثات با توجه به ابعاد گسترده سازه و لزوم رعایت ملاحظات فنی، تحت نظارت دقیق دستگاه‌های مسئول در حال انجام است. 

بر اساس روند پیش‌بینی‌شده و به دلیل پیچیدگی‌های تخریب طبقات فوقانی، این عملیات در چند مرحله تداوم خواهد یافت تا حکم دادگاه به‌طور کامل اجرا شده و این بخش از اراضی ملی شمیرانات به آغوش طبیعت بازگردد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز شکست خورد نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه
سایت تابناک

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.
 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.
 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.
 بازار سوخته
سایت روزنامه سازندگی

بازار سوخته

حریق گسترده بیش از ۲۰ مغازه را در بافت تاریخی گرگان خاکستر کرد
 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.