قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۳ استان

سازمان هواشناسی کشور نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی روز چهارشنبه (۲۷ خرداد) در نیمه شمالی خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی و ارتفاعات مازندران هشدار نارنجی صادر کرد.
 هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۳ استان



 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۲۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

امید محترمی در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و بادهای شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستادهای مدیریت بحران در این استان ها آماده باش هستند.
 



 هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور
۵۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور

نورنیوز-گروه اجتماعی: امید محترمی گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و بادهای شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستادهای مدیریت بحران در این استان ها آماده باش هستند.



 مدیریت بحران: احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور/ لغزندگی محور‌های مواصلاتی و احتمال سقوط اجسام از ارتفاعات، از آثار این سامانه است
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

مدیریت بحران: احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور/ لغزندگی محور‌های مواصلاتی و احتمال سقوط اجسام از ارتفاعات، از آثار این سامانه است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

امید محترمی افزود : احتمال وقوع سیل به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران، ارتفاعات شمال استان‌های سمنان و خراسان رضوی درروز جمعه وجود دارد.

وی ادامه داد: بر اثر فعالیت این سامانه، احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر و اختلال در ناوگان حمل و نقل می‌رود.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: همچنین لغزندگی محورهای مواصلاتی، کاهش شعاع دید، احتمال شکستن درختان کهنسال و سقوط اجسام و اشیا از ارتفاعات از آثار این سامانه است.

محترمی در ادامه از تشکیل جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در استان‌های مذکور خبر داد و گفت: این جلسه نسبت به تمهیدات لازم اقدام کرده است.

وی بر خودداری از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، پرهیز از سفرهای غیرضرور، خودداری از فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابجایی عشایر در این استان‌ها تاکید کرد.



 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

دیدارنیوز: رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خواهد بود و دمای ۳۹ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد در استان پایدار می‌ماند.

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران در گفت‌و‌گو با ایلنا اظهار کرد: استقرار هوای گرم در استان تهران تا امروز ادامه خواهد داشت و از روز جمعه نیز این شرایط تا حدی ماندگار خواهد بود؛ به‌طوری‌که دمای ۳۹ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد در استان پایدار می‌ماند.

وی افزود: در اوایل هفته آینده، کاهش نسبی و اندکی در دمای هوا رخ خواهد داد و با نزدیک شدن به شهریورماه، گرمای هوا تا حدی تعدیل می‌شود. با این حال، از آنجا که همچنان در فصل تابستان قرار داریم، تداوم هوای گرم دور از انتظار نیست.

رئیس سازمان هواشناسی استان تهران با اشاره به شرایط خشکسالی و تداوم گرمای هوا، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان تهران هم‌زمان با خشکسالی و استقرار توده هوای گرم مواجه است، رعایت صرفه‌جویی در مصرف منابع آب و برق ضروری است تا بتوانیم این دوره را با کمترین فشار پشت سر بگذاریم.



 پرونده کلاهبردار میلیاردی متواری در یزد بسته شد
۲ ساعت قبل / سایت مشرق

پرونده کلاهبردار میلیاردی متواری در یزد بسته شد

به گزارش مشرق و به نقل از روابط عمومی پلیس یزد، سردار علیرضا دلیری گفت: در پی دریافت حکم قضایی مبنی بر جلب یک محکوم فراری، ماموران اداره عملیات پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان یزد اقدامات لازم در این زمینه را آغاز کردند.

وی افزود: با تحقیقات پلیس، مشخص شد متهم با سوابقی همچون کلاهبرداری، تهدید، هتک حیثیت، نشر اکاذیب و نیز زندان دارای ۲۷۱ فقره پرونده در محاکم قضایی بوده و در حال حاضر با پرونده کلاهبرداری ۳۰۰ میلیارد ریالی با تعداد شاکیان بالا متواری است.

فرمانده انتظامی استان افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهم فراری که مدت سه سال خود را از دید ماموران مخفی نگه داشته بود در یکی از مجتمع های آپارتمانی شهر یزد شناسایی و او را در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

سردار دلیری خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل دستگاه قضایی استان یزد شد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی
سایت تابناک

تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی

سخنگوی اورژانس گیلان گفت: حادثه برخورد یک فروند قایق با پل در تالاب انزلی طی عصر امروز، چهار مصدوم و فوتی برجای گذاشت.
 آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود
سایت تابناک

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود

امروز داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در آزمون سراسری حاضر شدند در این آزمون ۴۵۱۵۲۲ داوطلب شرکت کردند که در این آزمون ۶۹ درصد خانم و ۳۱ درصد آقا هستند.
 افتخار در استکهلم
سایت روزنامه سازندگی

افتخار در استکهلم

کاوه مدنی برنده جایزه نوبل آب جهانی شد
 آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج
سایت جهان صنعت نیوز

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ رمضان، از پایان تعمیرات و بازسازی شماری از این بناها از جمله کلیسای مریم مقدس، خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز و موزه لانه جاسوسی خبر داد و گفت: با وجود آغاز روند مرمت در بخش قابل توجهی از اماکن آسیب‌دیده، درباره برخی بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده است.
 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.
 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.
 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است
سایت جهان صنعت نیوز

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.
 عکس: قابی چشم نواز از سد شاه‌قاسم در بویراحمد
سایت تابناک

عکس: قابی چشم نواز از سد شاه‌قاسم در بویراحمد

سد شاه قاسم یکی از زیباترین جاذبه‌های طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد به شمار می‌رود. این سد در فاصله حدود ۵ کیلومتری شهر یاسوج قرار دارد.