قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

آسیب به 44 شرکت دارویی و 7 داروخانه در جنگ

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در جریان جنگ اخیر، 44 شرکت و 7 داروخانه آسیب دیدند اما تولید متوقف نشد.
 آسیب به 44 شرکت دارویی و 7 داروخانه در جنگ



۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

خبرهای تکمیلی از خسارت سیل به مناطق روستایی کلات و درگز خراسان رضوی و گرفتار شدن ۸ گردشگر + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرماندار درگز گفت: شبکه آبرسانی روستا‌های «پلگرد» و «تیرگان» در بخش لطف آباد این شهرستان و جاده روستایی «قزقان دره» در اثر سیلاب خسارت دیده است.

مجتبی بزم آرا افزود: خسارت احتمالی به شالیزار‌های منطقه نیز باید ارزیابی شود و از طرفی تاکستان‌های منطقه درونگر در بخش نوخندان نیز از سیلاب آسیب دیده‌اند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فرماندار کلات نیز بیان کرد: بارش باران همراه با وزش باد موجب خمیدگی شالی‌های برنج در مناطق «لائین» و «ایدیلیک» شده و برآورد می‌شود اگر تابش آفتاب را در روز‌های بعد شاهد نباشیم با افت ۵۰ درصدی محصول برنج در این مناطق رو‌به‌رو شویم که خسارت ۸۰ میلیارد ریالی به بار خواهد آورد.

ابوالفتح لشکری افزود: شبکه آب شرب روستا‌های «حمام قلعه» و ایدلیک نیز آسیب دیده و از طرفی مجتمع‌های پرورش ماهی در ایدیلیک و «بابا رمضان» نیز دچار خسارت شده‌اند.

وی با بیان اینکه جاده روستای ایدیلیک بر اثر سیلاب مسدود شده است، گفت: در اثر سیلاب ۵۰ «سربند» (مسیر انحرافی آب رودخانه به شالیزار) نیز تخریب شده که تامین لودر و بازسازی آنها ۱۵ میلیارد ریال اعتبار می‌طلبد، در صورتی سربند‌ها به موقع بازسازی نشوند شالیزار‌های منطقه خشک می‌شوند. گرفتاری هشت گردشگر در کلات

فرماندار کلات از عدم توجه گردشگران به هشدار‌های سیلاب انتقاد و اظهار کرد: هشت گردشگر محلی با وجود اعلام هشدار سیلاب در ارتفاعات هزار مسجد در منطقه «اولنگ حیدر» گرفتار شده‌اند که امدادگران هلال احمر برای نجات آنان اعزام شده‌اند.

لشکری ادامه داد: متاسفانه با وجود هشدار‌های اعلام شده بواسطه وقوع سیلاب باز هم شاهد حضور گردشگران محلی و مشهدی در شهرستان کلات بودیم، اما این افراد هشدار سیلاب را جدی نگرفتند.

در ادامه حتما بخوانید خسارت ۹.۵ میلیاردی سیلاب تابستانه در شهرستان کلات (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

وی تاکید کرد: در مهر و آبان امسال با توجه به وقوع پدیده آب و هوایی «ال نینو» شاهد بارش‌های شدید در منطقه خواهیم بود و از هم اکنون باید نسبت به وقوع سیلاب‌های فصلی اطلاع رسانی شود.

منبع: ایرنا


۱۰ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

خسارت ۹.۵ میلیاردی سیلاب تابستانه در شهرستان کلات (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالفتح لشگری گفت: بارش باران امروز در ارتفاعات و کوه‌های هزار مسجد منجر به وقوع سیلاب در رودخانه لایین و ایدلیک شد.

وی افزود: آسیب سیلاب به جاده لایین کهنه تردد در این مسیر را غیر ممکن کرد که فردا بازگشایی می‌شود.

فرماندار کلات خاطرنشان کرد: در لایین و ایدلیک ۵۰ سر بند کشاورزی آسیب دیدند. بازسازی آنها ۱.۵ میلیارد تومان هزینه دارد، همچنین ۱۵۰ هکتار شالیزار به علت باد شدید دچار خوابیدگی شده و اگر فردا آفتابی نباشد دچار افت محصول می‌شود و خسارت آن حدود ۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گفته لشگری، حوزه روستایی خط انتقال آب "ای حمام قلعه" و "ایدلیک" هم دچار خسارت شده و باغات قره سو نیز به علت بارندگی شدید آسیب دیده و نیاز به برآرود خسارت دارد.

در ادامه حتما بخوانید هشدار نارنجی برای بارش‌های سیل‌آسا در خراسان رضوی و ۴ استان دیگر (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

وی گفت: در بابا رمضان به دلیل حضور زیاد گردشگران با ورود نیروی انتظامی و صورتجلسه، مسئله مدیریت شد. متاسفانه گردشگران به هشدار‌ها توجه نمی‌کنند، اما از ظهر دستور تخلیه صادر شد و محیط زیست نیرو‌ها را برای تخلیه کوهنوردان فرستادند.در ارتکند نیز تخلیه صورت گرفت و فوتی و مصدوم نداشتیم. همچنین تاکنون خسارتی در زمینه وسایل نقلیه و انسانی نیز گزارش نشده است.

منبع: اخبار مشهد 




 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...

 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱۹ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...