قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۳۰

دادرسی الکترونیکی ۸۹ درصد زندانیان کردستان

رئیس‌کل دادگستری استان کردستان از تشکیل دادگاه‌های تخصصی خانواده در سنندج و پنج شهرستان، کاهش زمان استعلامات مالی از ۱۵ روز به کمتر از دو دقیقه با سامانه هوش...
 دادرسی الکترونیکی ۸۹ درصد زندانیان کردستان



 ‌ماراتن سخنرانی 13 نفر در نشست با وزیر ورزش! - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

‌ماراتن سخنرانی 13 نفر در نشست با وزیر ورزش! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، قرار بود جلسه امروز شورای اداری و شورای عالی ورزش استان کردستان با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، به فرصتی برای بررسی مشکلات، ارائه راهکار و تصمیم‌گیری درباره آینده ورزش استان تبدیل شود؛ نشستی که جامعه ورزش کردستان انتظار داشت خروجی آن چند تصمیم عملیاتی برای حمایت از قهرمانان، تکمیل زیرساخت‌ها و حل مشکلات مالی ورزش باشد.

اما یکی از حاشیه‌های پررنگ این جلسه، تعداد بالای سخنرانان و طولانی شدن زمان نشست بود؛ موضوعی که باعث شد جلسه‌ای تخصصی درباره ورزش، بیش از آنکه به یک نشست تصمیم‌گیری شباهت داشته باشد، به یک برنامه طولانی سخنرانی تبدیل شود.

در این جلسه 13 نفر پشت تریبون رفتند و هر کدام بخشی از دیدگاه‌ها، مطالبات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند؛ موضوعی که در نهایت باعث شد زمان جلسه طولانی شده و تعدادی از حاضران، پیش از پایان نشست سالن را ترک کنند. نمایندگان سایر حوزه‌های انتخابیه کردستان در مجلس نیز همچنان منتظر سخنرانی و تعدادی دیگر نیز درخواست وقت کرده بودند!

کنایه نماینده ولی‌فقیه: رشته المپیکی سخنرانی ایجاد شود!

یکی از جالب‌ترین بخش‌های این جلسه، واکنش حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بود؛ شخصیتی که همواره به کوتاه‌گویی، بیان صریح و رساندن اصل مطلب در جلسات مشهور است و بارها نسبت به طولانی شدن سخنرانی‌ها تذکر داده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان هنگام حضور پشت تریبون گفت که بنایی برای صحبت نداشته، اما به احترام مهمان جلسه و درخواست مطرح‌شده، سخن خواهد گفت.

وی با اشاره به طولانی شدن روند سخنرانی‌ها با لبخند اظهار کرد که شاید لازم باشد «رشته المپیکی سخنرانی» نیز به رشته‌های ورزشی اضافه شود!

این جمله با واکنش حاضران همراه شد؛ چراکه واقعیت جلسه نیز نشان می‌داد زمان قابل توجهی صرف بیان مطالب شده و فرصت برای بخش مهم‌تر یعنی جمع‌بندی، تصمیم‌گیری و ارائه راهکارهای اجرایی کاهش یافته است.

از ورزش گفتند، اما مشکل اصلی همچنان باقی ماند

با وجود طولانی شدن جلسه، بخش زیادی از صحبت‌های مطرح‌شده حول محور مشکلات تکراری ورزش استان بود؛ مشکلاتی که …



 افتتاح یک ساختمان به جای دستاورد ورزشی! - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح یک ساختمان به جای دستاورد ورزشی! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سفر امروز احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به کردستان قرار بود فرصتی برای شنیدن دغدغه‌های جامعه ورزش، بررسی مشکلات قهرمانان، حمایت از استعدادهای ورزشی و ترسیم مسیر توسعه ورزش این استان باشد؛ استانی که سال‌هاست از کمبود زیرساخت، نبود حامی مالی، ضعف در حمایت از ورزشکاران و نیمه‌تمام ماندن پروژه‌های ورزشی رنج می‌برد.

گرچه در جلسه ظهر امروز شورای عالی ورزش استان تعدادی به نمایندگی از پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی به مشکلات این حوزه پرداختند اما در میان برنامه‌های این سفر، افتتاح ساختمانی اداری در مجموعه استانداری کردستان به یکی از مهم‌ترین حاشیه‌های این سفر تبدیل شد؛ پروژه‌ای که نه ماهیت ورزشی داشت، نه ارتباط مستقیمی با مأموریت وزیر ورزش و جوانان، و نه پاسخی به مطالبات انباشته جامعه ورزش استان بود.

ساختمان اداری حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان ظهر امروز با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، آرش زره‌تن لهونی استاندار کردستان و جمعی از مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد؛ ساختمانی که با پنج هزار و 178 مترمربع زیربنا در چهار طبقه به همراه یک طبقه زیرزمین احداث شده و برای اجرای آن حدود 200 میلیارد تومان هزینه شده است.

اما پرسش افکار عمومی و به‌ویژه جامعه ورزش کردستان این است که چرا در سفر وزیر ورزش و جوانان، افتتاح چنین پروژه‌ای در اولویت قرار گرفت؟ آیا در استانی که قهرمانان ملی آن برای تأمین هزینه‌های ابتدایی تمرین و اعزام با مشکل مواجه‌اند، پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام و سالن‌های نیازمند تجهیز وجود ندارد که می‌توانست نماد این سفر باشد؟

کردستان پروژه ورزشی کم ندارد؛ اما روبان افتتاح جای دیگری بریده شد

کردستان امروز با انبوهی از مطالبات ورزشی مواجه است؛ از سالن‌های فرسوده و کمبود امکانات گرفته تا نبود خوابگاه ورزشی، مشکل حمایت از تیم‌های قهرمانی و نبود اسپانسر برای ورزشکارانی که با وجود استعدادهای کم‌نظیر، مسیر حرفه‌ای خود را به دلیل مشکلات مالی نیمه‌کاره رها می‌کنند.

در همین جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش استان، مربیان، قهرمانان و نمایندگان جامعه ورزش به صراحت از مشکلات موجود سخن گفتند؛ از نبود حمایت صنایع و معادن از ورزش …



 کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم

استانها

سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در راستای مقابله با فعالیت‌های غیرمجاز اقتصادی و صیانت از منابع انرژی، مأموران انتظامی شهرستان سقز با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های تخصصی موفق به شناسایی محل نگهداری دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضایی، مأموران پلیس به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی انجام‌شده 42 دستگاه ماینر غیرمجاز را کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف‌شده را 182 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، تصریح کرد: در این عملیات 3 نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با تأکید بر استمرار برخورد پلیس با فعالیت‌هایی که موجب اخلال در نظام اقتصادی و افزایش مصرف غیرمتعارف انرژی می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک در این زمینه را از طریق سامانه‌های ارتباطی پلیس گزارش دهند.

دستگیری سارق برنج از فروشگاه در کردستان

الهی همچنین از دستگیری سارق یک فروشگاه و کشف اموال سرقتی خبر داد و اظهار داشت: در پی اعلام وقوع سرقت از یک فروشگاه و بررسی موضوع، مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.

وی بیان کرد: متهم پس از دستگیری در تحقیقات انجام‌شده به سرقت برنج از محل فروشگاه اعتراف کرد و اموال مسروقه نیز کشف و به مال‌باخته تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به نقش همکاری مردم در پیشگیری از وقوع جرائم، گفت: پلیس با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی، برخورد با سارقان و مخلان نظم و امنیت عمومی را با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام/  



 اختیارات مولدسازی ورزشی به استاندار کردستان تفویض شد/ برنامه‌ریزی برای تخصیص تسهیلات ویژه اشتغال به جوانان استان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اختیارات مولدسازی ورزشی به استاندار کردستان تفویض شد/ برنامه‌ریزی برای تخصیص تسهیلات ویژه اشتغال به جوانان استان

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ احمد دنیامالی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش استان کردستان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این منطقه اظهار داشت: به‌منظور بهره‌برداری بهینه از امکانات موجود و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اختیارات قانونی لازم در زمینه مولدسازی اماکن ورزشی به استاندار کردستان تفویض می‌شود تا منابع مالی مورد نیاز برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان تامین شود.

​وی با اشاره به اینکه حمایت از نسل جوان تنها محدود به حوزه ورزش نیست، تصریح کرد: تامین اشتغال و پایدارسازی فرصت‌های اقتصادی برای جوانان کردستانی در اولویت است؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم سهم مناسبی از تسهیلات اعتباری با کارمزد مناسب به حوزه اشتغال جوانان این استان اختصاص یابد.

​برگزاری نشست ویژه در تهران برای بررسی مطالبات استان

​وزیر ورزش و جوانان از برگزاری جلسه‌ای مشترک با مجمع نمایندگان استان کردستان در تهران خبر داد و گفت: مطالبات و مسائل مطرح‌شده از سوی مسئولان استانی به‌صورت دقیق بررسی خواهد شد. هم‌افزایی میان وزارتخانه، مسئولان ارشد استان و نمایندگان مجلس، روند حل مشکلات و تخصیص اعتبارات را سرعت می‌بخشد.

​دنیامالی همچنین بر ضرورت پیگیری اصلاحات قانونی برای حمایت از رشته‌های غیرالمپیکی تاکید کرد و افزود: با همکاری مجلس شورای اسلامی در پی رفع محدودیت‌های قانونی هستیم تا امکان حمایت هرچه بیشتر از قهرمانان و مدال‌آوران این رشته‌ها فراهم شود.

​توسعه ورزش‌های ساحلی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی

​وی با تاکید بر لزوم ورود فناوری‌های جدید به عرصه ورزش استان خاطرنشان کرد: کردستان از ظرفیت‌های علمی و انسانی بالایی برخوردار است و باید از ابزارهای نوینی همچون هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی و ارتقای سطح ورزش استان بهره گرفت.

​دنیامالی درباره توسعه رشته‌های ساحلی و سالنی نیز یادآور شد: ایجاد زیرساخت‌های ورزش ساحلی نیازمند تجهیزات پیچیده‌ای نیست و با مدیریت منابع و امکانات موجود می‌توان فضای مناسب را برای علاقه‌مندان این رشته‌ها در استان فراهم کرد.

​قهرمانان ورزشی، پیشگامان امیدآفرینی و انسجام ملی

​وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای ورزشکاران ایرانی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بازگشت رونالدینیو به فوتبال قطعی شد! | او برای کجا بازی خواهد کرد؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت رونالدینیو به فوتبال قطعی شد! | او برای کجا بازی خواهد کرد؟

رونالدینیو وارد ایتالیا شده است و قصد دارد در چندین رویداد تبلیغاتی باشگاه راونا در سری C شرکت کند؛ باشگاهی که این اسطوره برزیلی در ۴۶ سالگی با آن قرارداد امضا کرده است.
 ویدئو | فیشینگ چیست و چگونه از آن در امان بمانیم؟
سایت تجارت نیوز

ویدئو | فیشینگ چیست و چگونه از آن در امان بمانیم؟

فیشینگ یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری اینترنتی است؛ کلاهبردار با جعل هویت بانک یا یک سازمان معتبر، دنبال سرقت اطلاعات شماست.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.
 این گیاه جای معدن مس را  لو می دهد
سایت رکنا

این گیاه جای معدن مس را لو می دهد

اجتماعی رکنا، یک گیاه کوچک آفریقایی به نام Becium homblei به یکی از شناخته‌شده‌ترین «نشانگرهای زیستی» ذخایر مس تبدیل شده است؛ گونه‌ای که توانایی تحمل و انباشت غلظت بالای مس در بافت‌های خود را دارد و می‌تواند پیش از آغاز حفاری، سرنخی برای زمین‌شناسان از احتمال وجود ذخایر مس در زیر خاک ارائه کند.
 بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی

امارات فقط در سراسر آفریقا دارایی خریداری نمی کند. بلکه این کشور در حال ساختن یک سیستم به هم پیوسته است که تجارت، منابع، امنیت...
 اظهارات ترامپ علیه ایران و گرانی نفت برنت
سایت دیدارنیوز

اظهارات ترامپ علیه ایران و گرانی نفت برنت

قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید.
 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.
 کدام ویتامین برای سلامت کلیه‌ها مفید است؟
سایت دیدارنیوز

کدام ویتامین برای سلامت کلیه‌ها مفید است؟

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد برخی ویتامین‌ها، به‌ویژه در افرادی که دچار کمبود هستند، می‌توانند مفید باشند. با این حال، شواهد چندانی وجود ندارد که نشان دهد مصرف...