قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

غدیر در خیابان انقلاب؛ از نقالی و سرود تا مواکب اطعام

همزمان با برگزاری «جشن غدیر» در تهران، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، هنری، تبیینی و خدماتی در محدوده خیابان انقلاب اسلامی، از پل حافظ تا تقاطع خیابان رازی، با هدف ترویج آموزه‌های غدیر و بیعت با سومین رهبر انقلاب اسلامی میزبان شهروندان خواهد بود.
 غدیر در خیابان انقلاب؛ از نقالی و سرود تا مواکب اطعام



 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

فرهنگی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، استاد افشین علا شاعر معروف کشورمان در گفتگو با برنامه غمزه خبرگزاری تسنیم درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.

 امام شهید خامنه‌ای هیچ نشانه‌ای از مادیات و جلال‌وجبروت مادی سلاطین عالم با خود همراه نداشتند؛ نه در منزلشان، نه در دفترشان، نه در نوع صندلی‌ای که بر آن می‌نشستند و نه در پوشششان. بااین‌حال، بیش از همه آنان ابهت، جلال و شکوه داشتند. رفتار، منش، وقار و ادبیاتشان باشکوه بود؛ از واژه‌هایی که به کار می‌بردند و نحوه خوش‌وبش‌کردنشان با افراد گرفته تا شیوه چای‌خوردن، افطارکردن و غذاخوردنشان. به‌معنای واقعی کلمه، یک اشراف‌زاده تمام‌عیار بودند.

 

 

.

 

 

پرسش این است که چرا نگذاشتند مردم با باطن و حقیقت این شخصیت آشنا شوند و این ویژگی‌ها را ببینند؟

 به‌جرم همین عشق، محبت و ارادت، بی‌مهری‌های فراوانی دیدیم و سنگ‌اندازی‌های بسیاری در مسیرمان صورت گرفت. 

 مردم گاهی تصور می‌کنند هرکس سلام‌وعلیکی با امام شهید داشته، حتماً از مواهب دنیوی برخوردار شده است؛ حال آنکه اصلاً چنین نبود. این راه، خود مسیری دشوار و پرابتلا بود. نخست آنکه خود ایشان بسیار مظلوم بودند و بسیار جفا دیدند. کسانی نیز که خالصانه و بدون هیچ چشم‌داشتی به ایشان عشق و ارادت داشتند، گرفتار ابتلائات و سختی‌های شدیدی شدند.

 البته دشنام‌هایی که از رسانه‌های بیگانه، معاندان و دشمنان می‌شنیدیم، برای ما حُسن بود؛ چراکه آن‌ها نه‌تنها موجب ناراحتی‌مان نمی‌شد، بلکه مایه خوشحالی و افتخارمان بود.

 

نسخه کامل این گفت و گو را در اینجا ببینید.

 

انتهای پیام/  



 سروده‌های شاعران معاصر برای رهبر شهید منتشر شد
۲۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

سروده‌های شاعران معاصر برای رهبر شهید منتشر شد

جوان آنلاین: کتاب «برای پدر ۲» شامل سوگ‌سروده‌های شاعران معاصر در ایام بدرقه و تشییع رهبر شهید انقلاب، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، امروز، چهارشنبه (۲۸ مرداد) رونمایی شد.


این کتاب با مقدمه حجت‌الاسلام مختاری، امام جمعه ساوجبلاغ و محمدرضا سنگری، رئیس اندیشکده ادبیات پایداری و به کوشش حجت‌الاسلام حسین علاءالدین و با حضور جمعی از شاعران و عوامل تولید کتاب رونمایی شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری با اشاره به اینکه شعر می‌تواند پیام بعثت امام شهید را به اعماق جان‌ها برساند، گفت: درباره امام خامنه‌ای شهید عزیز باید شکر نعمت قوی داشته باشیم؛ چراکه هر کسی هم از عهده شکر آن برنمی‌آید. شکر نعمت وقتی است که شما این نعمت خداداد را در مسیری که خدای متعال دوست می‌دارد، جریان دهید.


وی افزود: نصیب جمع بزرگی از شاعران عزیز ما شده است که به برکت انقلاب اسلامی به چنین شکوفایی رسیدند. این نهضت شعر معاصر که آمیخته به اخلاق، غیرت و جمال است، روزی مخصوصی است که شامل شاعران متعهد روزگار ماست.


حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ادامه داد: خدای متعال را شاکریم که این حرکت بزرگ با نفس امام راحل کبیر ما آغاز شد و امام شهید عزیزمان هم آن را پرورش و بسط داد و تعمیق کرد و تبدیل به یک مکتب کرد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به شهادت امام شهید اظهار داشت: شهادت امام شهید، یک فصل جدید از حضور دوباره است. از این به بعد مردم جهان صدای خامنه‌ای شهید را خیلی بهتر خواهند شنید. این بعثتی که اتفاق افتاده و رستاخیزی که شکل گرفته، آرمان‌های الهی و خواسته‌های پروردگار متعال را در دستور کار امت و ملت ایران، امت اسلامی و به‌خصوص منطقه مقاومت و جهان قرار داده است و ان‌شاءالله شاهد رخداد‌های بزرگ خواهیم بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری افزود: چندی پیش رهبر شهید فرمودند در یک پیچ تاریخی به سر می‌بریم که دارد معادلات در سطح جهانی به نفع انسان، ایمان، آزادی و مستضعفین تغییر می‌کند. آنچه که در این جنگ اخیر رخ داد، واقعاً مستکبران را تباه کرد. استیصال بی‌سابقه این جماعت تبهکار را می‌بینید؛ آشفتگی، گسیختگی روانی و این میزان تحقیرشدگی، …



 واکنش رهبر شهید به شعر افشین علا درباره مادر 5 شهید - تسنیم
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش رهبر شهید به شعر افشین علا درباره مادر 5 شهید - تسنیم

فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، افشین علا در برنامه «غمزه» می‌گوید «پس از درگذشت مادر 5 شهید، شعری سرودم که به دست آقا رسید. آقای مقدم تماس گرفتند و گفتند آقا در حاشیه شعر، قریب به این مضمون، نوشته‌اند: «سلام خدا بر آن بانوی گرامی و درود بر افشین.» سپس با مزاح افزودند: «آقا هیچ‌وقت ما را با اسم خطاب نکرده‌اند؛ خوش به حالت!» من نیز از این لطف بسیار خوشحال شده بودم.

 

. ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟

انتهای‌پیام/  



 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، افشین علا در گفت‌وگویی درباره خاطرات خود از سرودن شعر برای رهبر انقلاب و نحوه مواجهه ایشان با آثار شاعران، به ماجرای شعری که در سال 1401 و در پی افزایش هجمه‌ها و اهانت‌ها سروده بود، اشاره کرد.

او گفت: در سال 1401، هنگامی که آن‌همه اهانت به ساحت ایشان شد، یکی از بزرگان از من تشکر کرد و گفت: ما به بسیاری از بچه‌های خودی گفتیم چرا سکوت می‌کنید؟ آقا این‌قدر مظلوم واقع شده‌اند و همه شعارها و هجمه‌ها متوجه ایشان است.

علا افزود: به تعبیر او، بسیاری از دوستان می‌گفتند: حالا صبر کنیم ببینیم اوضاع چه می‌شود. ایشان از من تشکر می‌کرد که آن شعر را سروده بودم؛ شعری که خطاب به خود آقا بود: «زمین اگر همه دشمن شود، بگو به امین
که دست زخمی او را به آسمان ندهند»

این شاعر درباره واکنش رهبر انقلاب به شعرهایش نیز گفت: آقا معمولاً به این‌گونه شعرها پاسخ نمی‌دادند؛ اما درباره شعر "جمعه نصر" پاسخ دادند.

 

.

  «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد

او «جمعه نصر» را واقعه‌ای مهم توصیف کرد و گفت: در اوج تهدیدهای دشمن، درست مانند جنگ اخیر که ایشان همراه با عزیزانشان در عرصه حضور داشتند، آن روز تا آستانه شهادت پیش رفتند؛ با همه عزیزانشان به مصلا آمدند و آن حماسه و آن خطبه تاریخی شکل گرفت.

علا ادامه داد: ایشان این بار دیگر طاقت نیاوردند و پاسخ دادند. نوشته بودند، با این مضمون: بسیار قوی، استادانه، به‌جا و به‌موقع بود؛ اما ای کاش شأن نزولش این حقیر نبود.

او در ادامه، این خاطرات را محدود به شعر ندانست و گفت: از این خاطره‌ها بسیار داریم؛ از نوع مواجهه ایشان با شعرهای مختلف. البته موضوع فقط شعر نبود. مکاتبات فراوانی انجام می‌شد؛ از بیان درد دل‌ها گرفته تا طرح دغدغه‌ها، و ایشان تقریباً هیچ‌کدام را بی‌پاسخ نمی‌گذاشتند.

علا در پایان با اشاره به حجم مسئولیت‌های رهبر انقلاب گفت: هرچه محاسبه می‌کنیم، با آن حجم از دغدغه‌ها و مسئولیت‌های خطیری که ایشان داشتند، شگفت‌زده می‌شویم که چگونه فرصت می‌کردند افراد را نه‌تنها با نام‌هایشان، بلکه با آثار و احوالشان نیز بشناسند و پیگیری …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان
روزنامه دنیای اقتصاد

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند …
 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست
روزنامه آرمان امروز

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]
 عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا
سایت صبانیوز

عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، پس از ۱۴ سال دوری از قاب تلویزیون، سیدمحمد سادات اخوی امسال با برنامه «چهارگاه» به آنتن شبکه چهار سیما بازگشت و این بازگشت، با میزبانی برنامه «دچار» در شبکه نسیم ادامه یافت؛ برنامه‌ای که کوشیده از زاویه‌های ادبی، هنری و تاریخی به واقعه عاشورا نگاه کند. سیدمحمد سادات اخوی در این
 ملاحظات اطلاع‌رسانی
روزنامه آرمان امروز

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]
 افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف
روزنامه آرمان امروز

افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

آرمان امروز : محاکمه قتل توپاک شکور، اسطوره موسیقی هیپ‌هاپ سرانجام سه دهه پس از مرگ این خواننده در یک تیراندازی در هنگام حرکت در لاس‌وگاس آغاز شد و دوین دیویس به طراحی این قتل متهم شده است. دادستان و وکیل مدافع دیویس، اظهارات آغازین خود را ارائه کردند. به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، بینو پالال، معاون [ ]
 واقعگرای پرشور
سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.
 ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

افشین علا: مردم آقا را دیده بودند و عاشقشان شده بودند؛ اما حاج‌آقا مجتبی را ندیده، عاشقشان شدند.