قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

زورگیری در پارک‌ها با همدستی دختر زاغ‌زن + گفت‌وگو با متهم

دختر ۲۳ ساله که به بهانه ازدواج با یک سارق حرفه‌ای آشنا شده‌بود، با تهدید او مجبور به همکاری با باند زورگیران پارک‌های تهران شد. این باند چهار نفره در آخرین زورگیری در درگیری با مرد ورزشکاری به دام افتادند. 
 زورگیری در پارک‌ها با همدستی دختر زاغ‌زن + گفت‌وگو با متهم



 چرا ازدواج نمی‌کنیم؟ «همسر موردنظر در دسترس نیست!»
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

چرا ازدواج نمی‌کنیم؟ «همسر موردنظر در دسترس نیست!»

روزنامه همشهری نوشت: وقتی صحبت از کاهش ازدواج و افزایش سن تشکیل خانواده می‌شود، معمولا نخستین پاسخ، مشکلات اقتصادی است؛ از گرانی مسکن و هزینه‌های شروع زندگی گرفته تا اشتغال و تسهیلات ازدواج.

اما یافته‌های پیمایش ملی «نگرش به ازدواج در میان افراد مجرد» که در ۳۱ استان کشور انجام شده، نشان می‌دهد ماجرا کمی پیچیده‌تر از این حرف‌هاست. این پیمایش با هدف بررسی نگرش زنان بالای ۲۰ سال و مردان بالای ۲۵ سال نسبت به ازدواج، موانع آن و شروطی که افراد برای ورود به زندگی مشترک درنظر دارند، انجام شده است.  اول؛ پیدا کردن آدم مناسب

شاید مهم‌ترین یافته این پیمایش همین باشد؛ برخلاف تصور رایجی که مشکلات مالی را مهم‌ترین دلیل تجرد می‌داند، پاسخگویان در صدر فهرست شروط خود «یافتن فرد مورد نظر» را قرار داده‌اند. در پاسخ به این سؤال که «کدام یک از عوامل زیر مهیا باشد، حتما ازدواج خواهید کرد؟»، ۲۷.۸درصد، یافتن فرد مورد نظر را انتخاب کرده‌اند. پس از آن، توانایی تأمین هزینه‌های مقدماتی ازدواج با ۱۶.۳درصد، شغل با ۱۴.۲درصد و مسکن با ۱۰.۳درصد قرار گرفته‌اند.

امکان دریافت وام ازدواج نیز تنها برای ۶.۱درصد پاسخگویان شرط اصلی بوده است. این اعداد یک پیام مشخص دارند: حتی اگر بخشی از موانع اقتصادی برطرف شود، لزوما به این معنا نیست که فرد بلافاصله تصمیم به ازدواج می‌گیرد. برای نزدیک به ۲۸درصد پاسخگویان، مسئله قبل از خانه و شغل و وام، پیدا کردن فردی است که بتوانند او را به‌عنوان شریک زندگی خود بپذیرند.  زنان بیشتر دنبال انتخاب مناسبند

این موضوع در میان زنان و مردان نیز تفاوت قابل توجهی دارد. ۳۳.۶درصد زنان گفته‌اند «یافتن فرد مورد نظر» مهم‌ترین شرط آن‌ها برای ازدواج است؛ این رقم در میان مردان ۲۲.۳درصد است. در مقابل، مردان بیش از زنان روی الزامات اقتصادی تأکید کرده‌اند.

شغل برای ۱۷.۹درصد مردان در برابر ۱۰.۲درصد زنان شرط اصلی ازدواج بوده است. درباره مسکن نیز فاصله قابل توجه است؛ ۱۳.۸درصد مردان مسکن را شرط اصلی دانسته‌اند، درحالی‌که این رقم برای زنان ۶.۶ درصد بوده است. یعنی در نگاه پاسخگویان، هنوز برای مردان «توانایی ورود اقتصادی به زندگی مشترک» وزن بیشتری دارد، درحالی‌که برای زنان «انتخاب فرد مناسب» پررنگ‌تر است.

شاید بتوان مهم‌ترین …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.
 عکس: قابی چشم نواز از سد شاه‌قاسم در بویراحمد
سایت تابناک

عکس: قابی چشم نواز از سد شاه‌قاسم در بویراحمد

سد شاه قاسم یکی از زیباترین جاذبه‌های طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد به شمار می‌رود. این سد در فاصله حدود ۵ کیلومتری شهر یاسوج قرار دارد.
 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.
 خواهر از قصاص برادرش گذشت
سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.
 تحول در تولید پایتخت؛ از تسهیل ثبت‌ سفارش تا حرکت به سوی «تولید بدون کارخانه»
سایت جهان صنعت نیوز

تحول در تولید پایتخت؛ از تسهیل ثبت‌ سفارش تا حرکت به سوی «تولید بدون کارخانه»

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به ضرورت گذار از توسعه فیزیکی به سمت توسعه کارآفرینی و نوآوری اعلام کرد: امکان ثبت‌سفارش بدون نیاز به انتقال ارز برای استان تهران در دستور کار قرار گرفته است.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.