قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۴/۰۵

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری ماهانه ۱۴۰همت هزینه دربردارد

پرداخت ماهانه ۱۴۰ همت حقوق به بازنشستگان، آن هم در شرایطی که تعطیلی کارگاه ها درآمد تأمین اجتماعی را کاهش داده، این سازمان را با چالش جدی مواجه کرده است؛
 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:  پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری ماهانه ۱۴۰همت هزینه دربردارد



۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

بهانه‌های مختلف سازمان اداری و استخدامی برای فرار از تبدیل وضعیت/ وقتی «یخچال و اجاق گاز» مانع اجرای عدالت می‌شود!

به گزارش خبرنگار ایلنا، هنوز طنین وعده‌ی ۱۱ اردیبهشت، مصادف با روز جهانی کارگر، در گوش جامعه کارگری می‌پیچد؛ روزی که مسعود پزشکیان با صراحتی کم‌نظیر از لزوم برچیده شدن بساط شرکت‌های پیمانکاری و واسطه‌ای سخن گفت و نوید داد که دست دلّالان نیروی انسانی از سفره‌ی نیروهای خدماتی و شرکتی کوتاه خواهد شد. اما پس از ماه‌ها چراغ‌خاموش حرکت کردن و توجیه‌های مبهم، سرانجام در ۲۴ مرداد ماه، ذبیح‌الله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی، در یک نشست خبری پرده‌ها را بالا زد و با قطار کردن مجموعه‌ای از مواد قانونی و دلایل شگفت‌انگیز، آب پاکی را روی دست ۷۰۰ هزار نیرو و خانواده‌هایشان ریخت: «تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی امکان‌پذیر نیست!»

اما اگر سخنان معاون سازمان اداری و استخدامی را از زیر رتوش کلمات حقوقی بیرون بکشیم، با چه منطقی روبرو می‌شویم؟ 

چماق «عدالت استخدامی» بر سر نیروی ۱۰ ساله:

سلمانی با استناد به بند ۲ سیاست‌های کلی نظام اداری مدعی شد که تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بدون شرکت در آزمون، مغایر با «عدالت استخدامی و برابری فرصت‌ها» است. اما سوال اساسی از آقای معاون این است: عدالتی که از آن دم می‌زنید کجاست؟ آیا فردی که ۱۰ یا ۱۵ سال در یک اداره دولتی، دوشادوش کارمند رسمی و با همان بازدهی کار کرده اما حقوقش نصف اوست و امنیت شغلی ندارد، عدالت را تجربه کرده است؟ چطور زمان ورود این نیروها از طریق سفارش‌ها و شرکت‌های واسطه، صحبت از «عدالت و آزمون» نبود، اما حالا که نوبت به اعطای حق قانونی و امنیت شغلی رسیده، آزمون استخدامی سنگ ترازو می‌شود؟

مغالطه «چابک‌سازی و افزایش اندازه دولت»:

ایشان در دومین ایراد به بند ۱۰ سیاست‌های کلی و جدول ۲۲ ماده ۱۰۴ قانون برنامه هفتم (تکلیف دولت به کاهش ۱۵ درصدی نیروی انسانی) متوسل شد و مدعی گردید ورود ۷۰۰ هزار نفر از «سامانه سایر» به بدنه دولت، بار اضافه ایجاد کرده و چابک‌سازی را زیر سوال می‌برد. این یک مغالطه بزرگ اداری است. این ۷۰۰ هزار نفر همین امروز هم در راهروها، بیمارستان‌ها، مدارس و ادارات مشغول کارند و حقوقشان از بیت‌المال (با انضمام سود شرکت پیمانکار) پرداخت می‌شود. تبدیل وضعیت این افراد حتی یک نفر به مجموع نیروهای شاغل در مجموعه‌های دولتی نمی‌افزاید، بلکه تنها واسطه‌ای را حذف می‌کند که برای صدور یک فاکتور ماهانه، درصدی از دسترنج کارگر را به جیب می‌زند.

شاهکار اقتصادی: مانعی به نام «یخچال و اجاق‌گاز»!

شگفت‌انگیزترین بخش دفاعیات سلمانی، استناد به بند ۱۶ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی (صرفه‌جویی در هزینه‌ها) بود. او در توضیح بار مالی طرح مدعی شد: «تجهیزات شرکتی که غذا طبخ می‌کند متعلق به خودش است؛ تمام یخچال، فریزر و اجاق‌گاز برای شرکت است و اگر قرارداد لغو شود، دستگاه مجبور است خودش تجهیزات بخرد!»

آیا در منطق حکمرانی سازمان اداری و استخدامی، شأن، کرامت و امنیت شغلی ۷۰۰ هزار انسان و خانواده‌هایشان، به اعتبار چند دستگاه یخچال و اجاق‌گاز آشپزخانه قیاس می‌شود؟ چطور سودهای گاهاً میلیاردی که سالانه به حساب شرکت‌های پیمانکاری سرازیر می‌شود بار مالی و هزینه زائد نیست، اما خرید تجهیزات اولیه برای سازمان بار مالی محسوب می‌شود؟

 بن‌بست‌های خودساخته‌ی سقف ۱۰ درصدی:

معاون سازمان به تبصره ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری (سقف ۱۰ درصدی نیروهای قرارداد معین) اشاره کرده و می‌گوید «چون سقف برخی دستگاه‌ها تا ۳۰ درصد هم پر شده، امکان جذب جدید نیست». اگر دستگاه‌های اجرایی در تمام این سال‌ها با مصوبات سلیقه‌ای قانون را دور زده‌اند و سقف‌ها را پر کرده‌اند، چرا تاوان این بی‌انضباطی اداری و قانون‌شکنی مدیران را باید کارگری بدهد که هیچ نقشی در این ساختار بیمار نداشته است؟

 مُسَکن بی‌خاصیت بخشنامه ۵۴۵ و منت «۱ تا ۴ امتیاز»:

سازمان اداری و استخدامی در نهایت با ابلاغ بخشنامه ۵۴۵، مدعی رفع دغدغه‌ها شده است: واریز مستقیم حقوق، پرداخت کامل بیمه و اعطای تنها «۱ تا ۴ امتیاز» به ازای سوابق کاری در آزمون‌های استخدامی! دادن حداکثر ۴ امتیاز رقابتی در یک آزمون سراسری به کارگری که تمام جوانی‌اش را در یک اداره سپری کرده، چیزی جز یک شوخی و سلب مسئولیت علنی نیست.

این تناقض‌گویی‌ها و بخشنامه‌هایی که بیشتر شبیه به مُسکن‌های موقت هستند تا درمان قطعی، واکنش  جامعه کارگری را در پی داشته است. در شرایطی که سازمان اداری و استخدامی با ابلاغیه‌های جدید تلاش می‌کند پرونده ساماندهی را مختومه اعلام کرده و خود را حامی حقوق کارگران نشان دهد، فعالان این حوزه معتقدند آنچه در عمل رخ داده، تداوم استیلای شرکت‌های واسطه با ظاهری جدید است.

روایت نماینده کارگران از تناقض‌گویی مسئولان:

واریز حقوق از طریق حساب مشترک، اقدامی فریبنده است

مجتبی آقابراری، نماینده کارگران شرکتی و پیمانکاری در کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، ضمن انتقاد از ناهماهنگی محسوس میان مدیران ارشد سازمان اداری و استخدامی و اشاره به اظهارات اخیر مقامات در خصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت، اظهار کرد: «پس از نشست اخیر نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس با رئیس سازمان امور اداری و استخدامی و طرح انتقادهای صریح نسبت به عملکرد این سازمان، آقای رفیع‌زاده کوشید تا مسئولیت عدم اجرای طرح تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را متوجه مجلس سازد. ایشان مدعی شدند که هر قانونی در این خصوص از سوی قوه مقننه به تصویب برسد، دولت خود را مکلف به اجرای آن می‌داند.»

وی در ادامه با بیان اینکه این موضع‌گیری با مصاحبه اخیر معاون سازمان در تضاد کامل قرار دارد، افزود: «متأسفانه اظهارات آقای سلمانی در قامت معاونت این سازمان، به هیچ‌وجه با سخنان رئیس مجموعه همخوانی نداشت. ایشان با صراحت اعلام کردند که دولت تحت هیچ شرایطی زیر بار ساماندهی نیروهای شرکتی و انعقاد قرارداد مستقیم با آن‌ها نخواهد رفت. بروز چنین دوگانگی آشکاری در عالی‌ترین سطوح تصمیم‌گیری یک سازمان، موجب التهاب و سرخوردگی شدید جامعه‌ی هدف شده است.»

نماینده کارگران شرکتی و پیمانکاری تصریح کرد: «نیروهای شرکتی بر این باورند که همانند شش سال گذشته، مجدداً در گرداب اختلافات دولت و مجلس گرفتار شده‌اند. نکته‌ی تأمل‌برانگیز این است که در تمام این سال‌ها، دولت ضعفِ قانون‌گذاریِ مجلس را عامل توقف طرح می‌داند و مجلس نیز دولت را به استنکاف از اجرای قانون متهم می‌سازد؛ چرخه‌ی باطلی که برنده‌ای جز شرکت‌های واسطه‌ای و پیمانکاران ندارد.»

آقابراری در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی که از سوی دولت به عنوان یک دستاورد بزرگ مطرح می‌شود، واکنش نشان داد و گفت: «در خصوص طرح پرداخت مستقیم حقوق، شاهد اقدامی فریبنده در قبال این نیروهای زحمتکش هستیم. برخلاف ادعاهای مطرح‌شده مبنی بر واریز مستقیم دستمزد به حساب نیروی کار، دولت در عمل اقدام به افتتاح یک حساب مشترک با همان شرکت‌های واسطه نموده و حقوق پرسنل را از طریق این کانال واریز می‌کند.»

وی با تاکید بر اینکه این سازوکار تفاوت ساختاری با رویه‌های مخرب گذشته ندارد، خاطرنشان کرد: «در نهایت باید تأکید کنم که در حال حاضر، طرح ساماندهی نیروهای شرکتی به ابزاری برای فرافکنی میان دولت و مجلس تبدیل شده است و مسئولان با این رویکرد فرسایشی، امنیت روانی و شغلی این قشر زحمتکش را به شدت دچار آسیب کرده‌اند.»

  انتهای پیام/


۶ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران  یکی از مهم‌ترین خدمات رفاهی است که توسط کانون‌های بازنشستگی و صندوق‌های مربوطه به جامعه بازنشستگی ارائه می‌شود و  سفرهای رایگان بازنشستگان  به شهرهای زیارتی مانند مشهد، قم و شیراز، با استقبال گسترده‌ای از سوی بازنشستگان و مستمری‌بگیران همراه بوده است .  سفرهای رایگان بازنشستگان  در قالب طرح‌های مختلفی مانند «طرح کرامت» برای بازنشستگان تأمین اجتماعی و کمک هزینه سفر برای بازنشستگان کشوری ارائه می‌شود و  بازنشستگان  با ثبت‌نام در این طرح‌ها می‌توانند به‌صورت رایگان یا نیمه‌رایگان به سفرهای زیارتی و سیاحتی بروند .  سفرهای رایگان بازنشستگان  اگرچه با استقبال مواجه شده، اما به دلیل محدودیت سهمیه و اولویت‌بندی بر اساس تاریخ بازنشستگی، همه بازنشستگان موفق به استفاده از این تسهیلات نمی‌شوند . اندیشه معاصر نوشت:   سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران  در شرایطی ارائه می‌شود که بسیاری از بازنشستگان با حقوق‌های پایین، توانایی پرداخت هزینه‌های سفر را ندارند و این طرح‌ها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود کیفیت زندگی و ایجاد نشاط برای این قشر باشد . با این حال،  سفرهای رایگان بازنشستگان  با انتقاداتی نیز همراه شده است و برخی بازنشستگان معتقدند که به جای تأمین هزینه سفر، باید حقوق آنان افزایش یابد تا خود بتوانند برنامه‌ریزی کنند . در ادامه،  سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران ، شرایط و نحوه ثبت‌نام در این طرح‌ها را بررسی می‌کنیم. جدول مقایسه تسهیلات سفر بازنشستگان عنوان بازنشستگان تأمین اجتماعی بازنشستگان کشوری نوع تسهیلات سفر کاملاً رایگان  کمک هزینه سفر ۵۰۰ هزار تومانی (یک میلیون تومان با همراه)  مقاصد مشهد، قم، شیراز  مشهد، کیش، شمال  طرح ویژه طرح کرامت (همزمان با هفته تأمین اجتماعی)  سفر اقساطی با پیش‌پرداخت ۲۰٪  سامانه ثبت‌نام سایت کانون بازنشستگان استان مربوطه  سامانه صبا ( sabasrm.ir )  و خاتم‌تور  محدودیت سهمیه حداکثر یک بار در سال  حداکثر ۳ نوبت در طول دوران بازنشستگی  تسهیلات سفر رایگان بازنشستگان تأمین اجتماعی

سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران  در سازمان تأمین اجتماعی با طرح‌های مختلفی مانند «طرح کرامت» ارائه می‌شود . بر اساس این طرح،  بازنشستگان تأمین اجتماعی  می‌توانند به‌همراه خانواده خود، به‌صورت کاملاً رایگان به شهرهای زیارتی مانند مشهد مقدس سفر کنند  .

شرایط استفاده از سفر رایگان تأمین اجتماعی:

متقاضی باید عضو کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان خود باشد  .

متقاضی نباید پیش از این از این طرح استفاده کرده باشد  .

اولویت اعزام بر اساس تاریخ بازنشستگی و تاریخ ثبت‌نام تعیین می‌شود  .

تاریخ بازنشستگی یا ازکارافتادگی فرد متقاضی باید تا تاریخ  ۱۳۹۸/۱۲/۲۹  باشد  .

نحوه ثبت‌نام سفر رایگان تأمین اجتماعی:

ثبت‌نام حضوری:  بازنشسته باید با در دست داشتن مدارک لازم به آدرس کانون بازنشستگان شهر و استان خود مراجعه و پس از تحویل مدارک و تکمیل فرم درخواست، ثبت‌نام خود را قطعی کند  .

ثبت‌نام اینترنتی:  در صورت وجود امکان ثبت‌نام اینترنتی در سایت کانون بازنشستگان استان، بازنشسته می‌تواند با مراجعه به سایت کانون خود، نسبت به ثبت‌نام اقدام کند  .

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام:

مدارک هویتی (کارت ملی و شناسنامه)

حکم حقوق بازنشستگی

مدارک عضویت در کانون بازنشستگان تسهیلات سفر بازنشستگان کشوری

بازنشستگان کشوری  نیز از تسهیلات سفر ویژه‌ای برخوردار هستند که از طریق صندوق بازنشستگی کشوری ارائه می‌شود. بر اساس اعلام مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری،  کمک هزینه سفر  برای بازنشستگان این صندوق به مبلغ  ۵۰۰ هزار تومان  به ازای هر دفتر کل در نظر گرفته شده است و در صورت همراه داشتن همراه، این مبلغ به  یک میلیون تومان  افزایش می‌یابد  .

جزئیات تسهیلات سفر بازنشستگان کشوری:

کمک هزینه سفر:  ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر 

کمک هزینه همراه:  مجموعاً یک میلیون تومان 

تعداد سهمیه:  حداکثر ۳ نوبت در طول دوران بازنشستگی 

سامانه ثبت‌نام:  از طریق درگاه خدمات الکترونیکی صندوق به نشانی  sabasrm.ir  و سامانه خاتم‌تور به آدرس  khatamtour.com  

تورهای اقساطی برای بازنشستگان کشوری:

صندوق بازنشستگی کشوری همچنین تورهای زیارتی و سیاحتی با شرایط اقساطی را برای بازنشستگان راه‌اندازی کرده است. در این طرح، بازنشستگان می‌توانند با  پیش‌پرداخت ۲۰ درصد  و  اقساط ۱۲ ماهه  از تورهای مسافرتی استفاده کنند. همچنین هر بازنشسته از  ۳ سهمیه سفر  و  یک سهمیه آب‌درمانی  بهره‌مند می‌شود و ثبت‌نام از طریق سامانه  eservices.cspf.ir  انجام می‌گیرد  . تسهیلات اقامتی و گردشگری کانون‌های بازنشستگی

کانون‌های بازنشستگی در استان‌های مختلف نیز خدمات متنوعی را برای  سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران  فراهم کرده‌اند. به‌عنوان مثال، کانون کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران کرج با انعقاد قرارداد با دفتر گردشگری، خدمات زیر را به‌صورت اقساطی  بدون کارمزد و بدون بهره  ارائه می‌دهد که اقساط آن از طریق بانک رفاه از حقوق ماهانه کسر می‌شود  :

بلیط قطار، هواپیما و اتوبوس

رزرو هتل و اقامتگاه در مقاصد گردشگری

خدمات گردشگری داخلی و خارجی

هتل‌های طرف قرارداد کانون بازنشستگان  در شهرهای مختلف از جمله مشهد، انزلی، نور، نوشهر، یزد و لاهیجان آماده ارائه خدمات به بازنشستگان هستند  . جمع‌بندی نهایی

سفرهای رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران  با هدف ارتقای کیفیت زندگی و ایجاد نشاط برای این قشر، توسط کانون‌های بازنشستگی و صندوق‌های مربوطه ارائه می‌شود.  بازنشستگان تأمین اجتماعی  می‌توانند با ثبت‌نام در کانون بازنشستگان استان خود و با رعایت اولویت‌ها و شرایط اعلام‌شده، از  سفرهای کاملاً رایگان  به شهرهای زیارتی مانند مشهد بهره‌مند شوند .  بازنشستگان کشوری  نیز از طریق سامانه‌های  sabasrm.ir  و  khatamtour.com  می‌توانند از  کمک هزینه سفر  و  تورهای اقساطی  استفاده کنند .

با وجود این تسهیلات، برخی بازنشستگان نسبت به کافی نبودن کمک هزینه سفر و محدودیت سهمیه‌ها معترض هستند و معتقدند که افزایش حقوق، راهکار مؤثرتری برای بهبود کیفیت زندگی آنان است . بازنشستگان محترم برای اطلاع از جزئیات دقیق  سفرهای رایگان  و نحوه ثبت‌نام، می‌توانند به کانون بازنشستگان استان خود مراجعه کنند یا از طریق سامانه‌های مربوطه، اطلاعات لازم را دریافت کنند.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا ، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

  منبع : اندیشه معاصر


۳۴ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

تعطیلی ادارات مرکزی شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | علت تعطیلی ادارات اراک شنبه ۳۱ مرداد

به گزارش اینتیتر،‌ در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روزهای اخیر و رشد چشمگیر مصرف برق در استان مرکزی ، مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. گرما و قطعی برق؛ شنبه تعطیل می‌شود؟

بر اساس این گزارش، یکی از سناریوهای مطرح‌شده، تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است تا از فشار بر شبکه برق کاسته شود و صرفه‌جویی لازم در مصرف انرژی صورت گیرد.

طبق سخنان گذشته استانداری ها اولویت حفظ پایداری شبکه برق و تأمین نیازهای ضروری مردم است. در صورت تداوم شرایط فعلی و عدم کاهش دما، تصمیم نهایی درباره تعطیلی ادارات در این مطلب اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که مراکز خدماتی ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نهادهای امدادی از این تصمیم مستثنا بوده و به ارائه خدمت ادامه خواهند داد. شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ سر کار برویم یا نه؟

از شهروندان استان مرکزی درخواست می‌شود ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی را از همین طریق پیگیری کنند.




 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۲۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...