قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

تا این لحظه از حمله به خوزستان گزارشی نشده است

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان گفت: تاکنون هیچ گونه خبری مبنی بر بمباران نقطه یا نقاطی در استان خوزستان از سوی دشمن، گزارش نشده است.
 تا این لحظه از حمله به خوزستان گزارشی نشده است



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

باران و رگبار در شمال، گرمای ۵۱ درجه در جنوب؛ باد شدید و گردوخاک در راه است

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، درباره شرایط جوی کشور طی روزهای آینده گفت: روز جمعه ۳۰ مرداد، در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین ارتفاعات تهران، سمنان و البرز، رگبار و رعدوبرق، گاهی با شدت، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این پیش‌بینی، بخش‌هایی از نیمه شمالی کشور طی روزهای آینده با تغییر محسوس شرایط جوی مواجه خواهند بود و در برخی مناطق احتمال وقوع رگبارهای نسبتاً شدید و رعدوبرق وجود دارد. رگبار و رعدوبرق در جنوب شرق

ضیاییان افزود: طی روزهای جمعه و شنبه، در ساعات بعدازظهر و شب، در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان نیز احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقت وجود دارد.

این شرایط جوی می‌تواند در برخی مناطق موجب کاهش موقت دید و اختلال در تردد شود؛ به‌ویژه در مناطقی که بارش‌های رگباری در مدت کوتاه رخ می‌دهد. بارش پراکنده در ارتفاعات تا سه‌شنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی روزهای ابتدایی هفته آینده نیز اظهار کرد: روز یکشنبه اول شهریور، در ارتفاعات کهگیلویه و بویراحمد، البرز غربی و غرب اصفهان افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، دوم و سوم شهریور، نیز ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی شاهد افزایش ابر و رگبار پراکنده خواهند بود. وزش باد شدید و گردوخاک در چند منطقه کشور

ضیاییان همچنین از تداوم وزش باد شدید در بخش‌هایی از کشور خبر داد و گفت: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق کشور و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود که این شرایط در برخی مناطق می‌تواند با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا همراه باشد. دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان مواج می‌شوند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت دریاها نیز گفت: طی دو روز آینده دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهند بود و دریای عمان نیز از جمعه تا یکشنبه شرایط مواج خواهد داشت.

بر این اساس، فعالان دریایی و مسافران باید نسبت به شرایط نامساعد دریا و افزایش ارتفاع موج احتیاط بیشتری داشته باشند. پیش‌بینی هوای تهران؛ دما تا ۳۷ درجه

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان پایتخت در روز شنبه ۳۱ مرداد، صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و گردوغبار پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در ساعات بعدازظهر وزش باد ادامه خواهد داشت و حداقل دمای تهران ۲۴ و حداکثر دما ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

وی افزود: روز یکشنبه اول شهریور نیز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد رخ می‌دهد. حداقل دمای پایتخت در این روز ۲۵ درجه و حداکثر دما ۳۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. اهواز گرم‌ترین و اردبیل سردترین مرکز استان

بر اساس اعلام رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، طی روزهای آینده اختلاف دمای قابل توجهی میان مراکز استان‌های کشور وجود خواهد داشت.

ضیاییان گفت: اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور در روزهای مورد اشاره خواهند بود.

این اختلاف دمای بیش از ۴۰ درجه‌ای میان گرم‌ترین و سردترین مراکز استان، بار دیگر تنوع قابل توجه شرایط جوی در نقاط مختلف کشور را نشان می‌دهد. نکات مهم پیش‌بینی هوا در روزهای آینده 🌧️ رگبار و رعدوبرق: گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ⛈️ رگبار در ارتفاعات: تهران، سمنان و البرز 🌦️ رگبار جنوب شرق: جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان 💨 وزش باد شدید و گردوخاک: دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، شمال شرق، شرق و جنوب شرق 🌊 دریای خزر و خلیج فارس: مواج طی دو روز آینده 🌊 دریای عمان: مواج از جمعه تا یکشنبه 🌡️ گرم‌ترین مرکز استان: اهواز با ۵۱ درجه ❄️ سردترین مرکز استان: اردبیل با ۱۰ درجه 🏙️ دمای تهران: حداکثر ۳۵ درجه در شنبه و ۳۷ درجه در یکشنبه




 میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟
۱۳ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟

در این مقاله با بررسی علائم پنهان، تفاوت‌های رشدی، علائم جسمی و رفتاری و همپوشانی با اختلالات دیگر، این موضوع را بررسی می‌کنیم.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 تهران خنک می شود
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.