قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۱۵

سفر به مکزیک در گرو صدور ویزای آمریکا؟ - پارس فوتبال

سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره احتمال تاخیر در سفر به مکزیک به دلیل صادر نشدن ویزای آمریکا برای اعضای تیم ملی، اظهار کرد: تا این لحظه برنامه پروازی پابرجاست و منتظر هستیم که باتوجه به پیگیری‌های فیفا این موضوع به سرانجام برسد و تیم ملی هم به مکزیک اعزام شود.
 سفر به مکزیک در گرو صدور ویزای آمریکا؟ - پارس فوتبال



۳۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

مجازات‌های مالی سنگین فیفا فینال جام جهانی ۲۰۲۶/ ضرر وحشتناک آرژانتین از بازی تلخ! - پارس فوتبال

فیفا در پی مجموعه‌ای از تخلفات انضباطی در جریان جام جهانی ۲۰۲۶، به‌ویژه درگیری پس از پایان فینال در روز ۱۹ ژوئیه، مجموعه‌ای از مجازات‌ها را علیه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) و چند بازیکن این تیم اعمال کرده است.

فدراسیون فوتبال آرژانتین در مجموع به پرداخت ۳۲۱ هزار دلار (۲۳۵ هزار پوند) جریمه شده است. این جریمه به دلیل تخلفاتی از جمله سر دادن شعارها و انجام حرکات تبعیض‌آمیز از سوی هواداران، اقدامات غیرورزشی، سوءرفتار اعضای تیم و کوتاهی در حفظ نظم و تأمین امنیت مسابقه اعمال شده است.

فیفا همچنین آرژانتین را موظف کرده است که در بازی خانگی بعدی خود، ظرفیت ورزشگاه را به ۵۰ درصد کاهش دهد.

محدودیت ظرفیت برای یک بازی دیگر و همچنین ۱۰۰ هزار دلار (۷۳ هزار پوند) از مبلغ جریمه نیز به‌صورت تعلیقی و مشروط به یک دوره آزمایشی در نظر گرفته شده است. همچنین ۱۰۰ هزار دلار از کل جریمه باید صرف اجرای یک برنامه مقابله با تبعیض شود.

پس از درگیری‌های پایان فینال، چهار بازیکن و عضو کادر تیم ملی آرژانتین نیز با محرومیت‌های انفرادی مواجه شده‌اند. در همین حال، یکی از بازیکنان اسپانیا نیز با محرومیت روبه‌رو شده است.

جرایم فیفا برای درگیری‌هایی پس از فینال جام جهانی۲۰۲۶ به شرح زیر است:لئااندرو پاردس؛ ۱۰ مسابقه محروم و ۹۰ هزار دلارناوئل مولینا؛ ۷ مسابقه محروم و ۹۰ هزار دلارتیگو آلمادا؛ ۱ مسابقه محروم و ۳۰ هزار دلارروبرتو آیالا (مربی تیم آرژانتین)؛ ۳ مسابقه محروم و ۳۰ هزار دلارگاوی؛ ۱ جلسه محروم و ۳۰ هزار دلار

همچنین، آرژانتین باید دو مسابقه خانگی بعدی خود را با حضور تماشاگرانی محدود (۵۰%) برگزار کند.

بیشتر بخوانید: نقره داغ فینالیست جام جهانی/ حکم سنگین فیفا برای ستاره آرژانتین


۳۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

نقره داغ فینالیست جام جهانی/ حکم سنگین فیفا برای ستاره آرژانتین - پارس فوتبال

لئاندرو پاردس هافبک تیم ملی آرژانتین، به دلیل نقشی که در درگیری‌های داخل زمین پس از شکست ۱-۰ تیمش مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ داشت، با محرومیت ۱۰ جلسه‌ای مواجه شد.

کمیته انضباطی فیفا همچنین ناهول مولینا، هم‌تیمی او، را به هفت جلسه محرومیت محکوم کرده است و هم او و هم پاردس باید ۹۰ هزار دلار جریمه بدهند.

ضمن این که تیگو آلمادا یک مسابقه محروم و ۳۰ هزار دلار جریمه شده است و روبرتو آیالا مربی آرژانتین ۳ مسابقه محروم خواهد بود و ۳۰ هزار دلار جریمه می‌پردازد.

گاوی ستاره جوان اسپانیا هم علاوه بر یک جلسه محرومیت باید ۳۰ هزار دلار هم جریمه بدهد.

همچنین آرژانتین موظف شده دو بازی خانگی بعدی خود را بدون حضور تماشاگران برگزار کند؛ البته اجرای محرومیت یکی از این دو بازی فعلاً معلق شده است.

بیشتر بخوانید: پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟


۱۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

رای ایران در جنگ ریاست فیفا مشخص شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، سایت eurasia.football امروز(جمعه) رای تقریبی هر ۶ عضو اتحادیه فوتبال آسیای مرکزی (CAFA) در جنگ بزرگ فیفا برای انتخاب رئیس جدید این نهاد از میان اینفانتینو و شیخ سلمان را مشخص کرد که رای ایران به طرف رئیس AFC خواهد بود.

البته فدراسیون فوتبال ایران با ریاست مهدی تاج بعد از گذشت حدود دو هفته از این جنگ بزرگ و حساس در فیفا همچنان سکوت کرده است.

از روز گذشته یوفا، AFC و کونکاکاف تصمیم گرفتند سازوکار «رأی عدم اعتماد» برای برکناری جیانی اینفانتینو را استارت بزنند.

در همین رابطه طبق افشاگری رویترز، شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا گزینه اصلی نشستن روی صندلی ریاست فیفا شد.

حالا سایت eurasia football خبر می‌دهد که ۶ رای کافا در این جنگ بزرگ سرنوشت‌ساز خواهد بود و ایران در میان شش عضو CAFA، مستقیم‌ترین ارتباط را با رهبری AFC دارد.مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، نایب‌رئیس AFC در منطقه مرکزی نیز هست؛ بنابراین مستقیماً در ساختار مدیریتی شیخ سلمان قرار دارد.

اما ایران برخلاف ازبکستان و قرقیزستان شبکه گسترده‌ای از روابط شخصی و پروژه‌های زیرساختی با اینفانتینو ندارد. از طرف دیگر، تاج خود عضوی از رهبری AFC است؛ بنابراین اگر تصمیم صرفاً بر اساس ساختار نهادی فوتبال گرفته شود، ایران طبیعی‌ترین گزینه در میان شش عضو CAFA برای حمایت از سلمان به نظر می‌رسد.




 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.